niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czego piswski aparatczyki nowego rezimu nie wymyśla.

Następny nierozgarnięty. Posty nabijasz?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czego piswski aparatczyki nowego rezimu nie wymyśla.

W telefonie- tak. Z Operą mini można swobodnie cieszyć się siecią bez ograniczeń. Mam w abonamencie 300 Mb i wystarczy na cały miesiąc.

Ciężko się w tym połapać na rysunku, ale zapewniam Cię, że takie ronda są w całej Polsce. To nie będzie jakiś eksperyment. Podjedź nawet do Białegostoku (bo najbliżej), tam przy wjeździe będzie już przynajmniej 2 takie skrzyżowania. Aleje Jana Pawła II z Hetmańską i trochę wcześniej z Sikorskiego. Zobacz jak tam to działa.

Pierwszeństwo będą wyznaczały światła. Jak Ci z Zawadzkiej będą jechali, to na Piłsudskiego będzie czerwone i odwrotnie.

Ludzie szybko się nauczą po takim czymś jeździć, to jest dosyć proste i logiczne. Wystarczy maksymalnie tydzień IMO.

Jasne, Pani Basiu, że fajnie jest przygarniać 3,5k netto. Sęk w tym, że średnio szanujący się informatyk tyle przygarnia. Za pracę o niebo lżejszą.

Nie zarzekałbym się też, że PKS Łomża nic nie wniesie do podlaskiej firmy transportowej, jakkolwiek będzie się zwała. Mamy sporo do zaoferowania. Poza tym konsolidacja przeprowadzona błędnie zamiast stworzyć jedną dobrą firmę, połączy pięć i je powoli zniszczy.

O tym, że branża nasza jest trudna świadczy nie tylko samobójstwo jednego z dyrektorów, ale zawał innego i wylew jeszcze innego. To wiadomości sprzed kilku dni. Coraz trudniej znaleźć pieniądze na inwestycje, a wymagania pasażerów rosną. Postaramy się im sprostać, chociaż w jakimś stopniu.

Co do zastraszania pracowników, to na prawie 7 lat mojej pracy tu żaden zarząd nie był tak pobłażliwy. Proszę nie mylić kar za przewinienia z zastraszaniem.

Takie problemy to zwykle rozwiązuje się dzwoniąc na infolinię Vectry i albo sami na odległość ci pomogą (bo i taka możliwość jest) albo wyślą serwisanta. Nie ma powodu szukać pomocy w takiej sprawie na forum. Mas tu numer do Vectry jakbyś nie miał 587426500

Treść jest ukryta

Autor: yorar (---.231.9.255.koba.pl)
Data: 18-04-11 18:47

Tak jak napisał poprzednik, takie rondo jest w każdym większym mieście. Jest w Białymstoku (Hetmańska z Jana Pawła II), Warszawie (rondo im. Zesłańców Sybyrskich) itd.

To jest rzut tego "skrzyżowania".
http://um.lomza.pl/bip/zalaczniki/art/100315190144.pdf

Dzięki za linka, a co ze światłami przy kauflandzie?? Chyba nie zostaną w odległośći 100 od skrzyżowania - bo to już byłaby przesada.

cepan, lekarze przepisuja go ludziom po operacjach zeby nie mieli blizn. Zdecydowanie jeden z lepszych, ale niestety wszystko zalezy w jakim stadium sa rozstepy.

Naprawdę ciężko zajrzeć do planów i sprawdzić, kto to wykonał ten projekt? Nie widnieje tam nazwisko Karwowskiego. Ramka w prawym dolnym rogu, tam są wszystkie informacje.

Link, jest z oficjalnej BIP Łomży, więc powinien być prawdziwy i aktualny.

Umówmy się jeszcze do jednej rzeczy, w Łomży nie ma korków. Są tylko drobne kolejki do skrzyżowania. Jeżeli naprawdę ruch miałby być płynny wszędzie, bez jakichkolwiek zatrzymań, to należałoby postawić węzeł typu "koniczynka". Tylko koszt poszybowałby w górę kilkukrotnie przynajmniej. Zawsze będą jakieś kolejki do skrzyżowań, jeżeli będą skrzyżowania kolizyjne, bo ruch cały czas będzie się zwiększał.

Sry, za podwójnego posta, ale jak pisałem poprzedniego posta, nie wiedziałem Twojego postu Marcin.

Światła przy Kauflandzie raczej zostaną, ale tego nie jestem pewien. Lecz co to za problem ustawić światła, tak aby przejechać całą Piłsudskiego bez hamowania? Wydaje mi się, że światła na Legionów, jadąc od ronda Kościuszki, są tak ustawione.

Nie wiedziałem o tym. Gdzie można z tym panem porozmawiać na temat kierunku rozwoju dróg w mieście? Może was pocieszę, ale w mieście powstaną jeszcze przynajmniej 2 ronda. Jedną przy Orlenie na Piłsudskiego przed torami, oraz na przedłużeniu Spokojnej. Jedyne światła jakie zrobią to na Legionów, na skrzyżowaniu z Przykoszarową i przedłużeniem Spokojnej.

pisząc kwotę 1000 złotych , miałem na myśli zarobki kierowcy rozwożącego pieczywo

Pan Andrzej Karwowski Urząd Miejski Wydział Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej Ochrony Środowiska i Rolnictwa tam kierowac wszelkie uwago dotyczące złego oznakowania ulic , funkcjonowania sygnalizacji świetlnych , dziur w jezdni . Uwaga ale tylko na ulicach znajdujących się pod zarządem prezydenta miasta.

Trucker: Weż się do roboty zamiast chodzić po ulicy to i ty będziesz może kiedyś coś miał.Tym właśnie pokazałeś ze zazdrość cię normalnie zrzera ale ci co mają kasę na takich jak ty to srają na szczęście.A z jakiego komputera pisze to moja sprawa ty mi na pewno rządzić nie będziesz.Akurat szef piekarni to nie mój teść.Widzę, że taki poinformowany jesteś o ich dochodach, że sam pewnie tam pracowałeś tylko robić się nie chciało wyjeb*** cię i teraz du** opierda***.Nie tędy droga jak już moi poprzednicy napisali weź się do roboty załóż firmę -O sorry pewnie nie masz za co?no trudno hehe Zostało ci opierda**** du** tym co mają.hehehe nie ładnie

Pozdrawiam kierowce astry - kawal dobrej roboty :)

a wiecie może jakie autka tam były w tych stłuczkach?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org