niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zero obiektywizmu portalu forlomza

mogę wpaśc na casting !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zero obiektywizmu portalu forlomza

pewnie blondloczek albo ktos cos

chcialbym to zobaczyc. Ile miales wtedy lat, ze zapytam?

pewnie w kazdym, w koncu to jest normalny manicure tylko bez wykorzystania metalowych narzedzi. a patyczki do odsuwania skórek kazda kosmetyczka powinna miec.

pa pa miałem hm...3 dzieści parę .. bałem się ze nie będę mógł grac na gitarce !

powiem wam jedno praca w piekarni jest bardzo ciężka nie dość że na same nocki przeważnie lub w większości to jeszcze wszystkie niedziela i święta są pracujące przychodzisz do pracy dostajesz zlecenie i masz to zrobić i pracodawcy nie obchodzi czy ty zrobisz to w 5h czy 15h ma byc zrobione bo zamówienie i wszystko jest tak wyliczone że ostro się skręcac zeby wyrobic się w 8 godz ale raczej jest to niemożliwe dla mnie sa to wyzyskiwacze bez wyjatku wszystkie piekarnie ich to nie obchodzi że ktoś ma rodzine dzieci masz zapier .... a jak nie to won! stara spiewka

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org