Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Spontaniczna salwa śmiechu\"czyli kogo pana Cz?? |
Mam nadzieję, że nowa sygnalizacja będzie podobna do tej ze skrzyżowania Al. Legionów/Sikorskiego, bo inaczej skręt w lewo będzie bardzo utrudniony.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Spontaniczna salwa śmiechu\\\"czyli kogo pana Cz?? |
Mam pytanko ,gdzie w Łomży można wykupić ubezpieczenie czasowe na tablice celne i jaki to jest koszt ( tablice posiadam). Z góry dziękuję.
|
|
Czy to decyzją P. Karwowskiego poniszczono nawierzchnie łomżyńskich ulic? Ponacinano je poprzecznie , nie dokładnie uzupełniono. W zimę wpływała tam woda i robiły się wysadziny. Jechało się jak na szarpaku w stacji obsługi. Na wiosnę na obrzeżach przecięć porobiły się wysadziny. Ktoś za taką dywersję powinien beknąć. Źle się dzieje , że będzie skrzyżowanie ze światłami. Korki będą jakcholera. Wszędzie upłynniają ruch , u nas wszystko się robi by tamować ruch. Panie Prezydencie niech Pan się weźmie i zrobi porządki w tym wydziale od dróg. To jest skandal.
|
|
http://www.whirlpool.eu/app.cnt/whr/pl_PL/pageid/InstructionsForUse
|
|
Nie ma na Was siły wszystko wiecie.
|
|
http://www.favore.pl/75095_multiselect-zadania-szesciany-testy-do-policji-warminsko-mazurskie.html
|
|
jak się nie kontroluje swoich poczynań to porpstu nie trzeba pić ! równie dobrze mógł zabić kogoś siekierą i co ? wtedy tez by nie kontrolował swoich poczynań ? ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mam takie pytanie czy ktos byl ostatnio w tym salonie i czy warto tam wogóle isc bo chciałabym zrobić sobie włosy co o tym salonie myslicie czekam na wasze opinie pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |