Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cym głośniej kwicza świnie tym prezydent dobrze rządzi...a swinie ze złości kwicza i szaleją |
Dajcie znać, gdy zaczną się zwroty tym, którzy składali PIT-y w pierwszym tygodniu marca.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cym głośniej kwicza świnie tym prezydent dobrze rządzi...a swinie ze złości kwicza i szaleją |
ja mam 2 szczeniaki
|
|
Re: Cym głośniej kwicza świnie tym prezydent dobrze rządzi...a swinie ze złości kwicza i szaleją |
Witam Niedawno przesłałem pewnej osobie zdjęcia aneksu i dane do majstra który robił u mnie w domu. Jeśli to nie dla Ciebie, podaj namiary na maila to podeślę. pozdrawiam HAHAHAHA
|
|
co poniedziałek rano ok 4:00 wyjeżdżam i mam zazwyczaj 4 miejsca wolne plus spory bagażnik, jadę do centrum , jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam 514 790 725
|
|
Moim zdaniem to remont ronda powinien być tylko na poziomie wymiany nawierzchni bitumicznej, zmiany krawężników i ogólnego wystroju. Według mnie zmiana organizacji ruchu z okrężnej na krzyżową spowoduje większe "korkowanie się" ulic, bo wyjeżdżając z Kaufland'u w lewo na światłach będziemy zmuszeni znowu stawać na światłach, ludzie którzy jadą prosto Piłsudskiego od strony Szosy Zambrowskiej w kierunku nowego skrzyżowania będą musieli czekać na światłach, bo trzeba będzie wcześniej przepuścić tych co wyjeżdżają z Kaufland'u jak i Stokrotki. Podobnie będzie d strony jak się jedzie z Kołłątaja w prawo, skrzyżowanie kierowane i po paru metrach znowu, zamiast ronda światła... Wyobraźcie sobie sytuację, że chcecie skręcić w lewo, obojętnie z którego kierunku. Światła są bardzo szybkie, ciężko jest przejechać kolumną sześciu samochodów, a co gorsza z autobusem na czele. Podobna sytuacja ma miejsce na Legionów z Sikorskiego. Jedynym chyba plusem tego remont będzie to, że dostaniemy nową nawierzchnię, na parę lat będzie. I chyba na plus wyjdzie to, że zamiast znaku stop będzie światło, bo bardzo często buraki wyjeżdżają nie zatrzymując się na stopie.
|
|
Jeśli komuś uciekła fretka - tchórzofretka, to widziałem takową na Ks.Janusza 9 koło Skate Parku na parkingu.
|
|
Ktoś chciał trudniejsze zdjęcie, no to proszę - jaka to ulica /istnieje do tej pory/
|
|
Kupowałam to mleko. Jak dla mnie super. Dla odchudzających się zapewne nie :) Bo mleko nawet jeśli jest odtłuszczane to niewiele. Na ściankach szklanki widać tę krowę. Ale ja uwielbiam tłuste mleczko bo mi w boczki nie włazi :) Dla mnie...rewelacja :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |