niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Program Mieszkanie + w Łomży

a dokładniej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Program Mieszkanie + w Łomży

Będę wracał sam w sobotę 23.04 z Białegostoku do Łomży, w okolicach 14:30, jakby ktoś był chętny to zapraszam, zawsze to weselej wracac w kilka osób niż w pojedynkę :)

Autor: qawqaz (82.139.163.---) Data: 14-02-11 19:36. Czy jestem intelektualnie niedorozwiniety to niewiem, mam dosc dobre wykształcenie i dosc duzo ... OJ zaduzo

Haunted

O KIM TY MÓWISZ MOŻESZ ROZWINĄĆ SWOJA MYŚL.

EVP TOP 10 GHOST HUNTER(TAPS)EVIDENCE EVER!!!

http://www.youtube.com/watch?v=KxGwUCcowqo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=h3JjOnClaV0

w poniedziałek postaram sie wymienić, dzis byłem na oględzinach nowego modelu.

Dzisiaj u prywaciarza się nie dorobisz, a jak już to tylko odcisków na palcach i garbu,
A swoją drogą to ludzi wykorzystują tam bardzo ale za swoje produkty to cenią jak diabeł za matkę.

w którym schronisku?

ja mam kundelka ładnego 7 miesięcy ma,jak przyjmą mnie do pracy w maju będę zmuszony oddać go w dobre ręce.

Sama jesteś słona haha.

rudy błazen z druhem

to fakt było tam pare trupów nie jeden. Z tego powodu rondo ograniczono do jednego pasa oraz wprowadzono ruch okręzny w celu ograniczenia prędkości pojazdów na rondzie oraz uproszczenia ruchu i zmniejszenia liczby znaków. Wcześniej było to takie skrzyżowanie gdzie Zawadzka była podporzadkowana do Piłsidskiego. Z tego powodu byłu moc wypadków więc wprowadzono ruch okrężny z pierwszenstwem dla znajdującego sięna rondzie. Najpierw były dwa pasy wokół ronda ale po śmiertelnym wypadku gdy jeden mało myślący wjechał na rondo co najmniej ze 100 na godzine i przywalił w bok drugiego pojazdu liczbe paśów wokól rondo zmniejszono do jednego i tak wyprofilowano wjazdy an rondo aby nie mo.żna było wjechac na nie z duża szybkością. Efekt był natychmiastowy i spadła liczba wypadków na tym rondzie a od tamtej pory nie było zadnego wypadku ze skutkiem śmiertelnym. Powodem tego było właśnei zmniejszenie szybkości pojazów poruszających się na tym rondzie. Dziwi mnie pomysł ze światłami i sądze ,że nie będzie tam bezpieczniej niz jest teraz.

a mogłabyś mi przesłać jakieś fotki tego psiaka:)?

Bo w Łomży są tacy kierowcy że jak rondo jest dwupasmowe to nie wiedza już jak się na nim zachowywać dlatego zrobili jeden pas a ponieważ jest coraz więcej tego złomu to i w godzinach szczytu robiły się tam korki może sygnalizacja trochę usprawni ten odcinek i może będzie bezpieczniej bo na kolorach nasze szofery chyba się znają?

Treść jest ukryta

Ja mam suczke owxzarka niemieckiego 2- miesieczna daj maila to ci fotke przesle ;]

To rondo to paranoja. fakt spowalniało ruch i nie było ofiar śmiertelnych ale takim tokiem myślenia, że powinno się ograniczać prędkość wypada autostrady np robić jednopasmowe i z prędkością co najwyżej do 60 km/h.
Z tego co mi wiadomo to ma być skrzyżowanie 2-dwu pasmowe ze światłami i może w końcu mieszkańcy tego miasta nauczą się jeździć bo na wypadki śmiertelne wpływa też debilizm kierowców. Takie skrzyżowanie spowoduje też sporo utrudnień dla egzaminowanych na prawo jazdy i bardzo dobrze. W końcu będą chociaż jakieś małe utrudnienia dla egzaminowanych. Jak na razie Łomża jest wylęgarnią łatwych praw jazdy.

żałuj ...

Handel kwitnie jak widać. Szkoda, że na nic starania i kupa kasy na zmniejszanie populacji niechcianych zwierząt.

Aniu, ewidentnie nie jesteś gotowa na psa, nie wiesz nawet jakiego mniej więcej szukasz.

wyglada jak wieś z góry

tak to z żoną bywa, jak ze starym wysłużonym samochodem, niby jeszcze da się nim jechać, ale każdy by zasiadł za kółkiem jakiegoś młodszego, ładniejszego z lepszymi osiągami i z nie poobijanym lakierem :-)

www.a3darchirekci.pl

W 240 gramach znajduje się x gram substancji
W 100 gramach znajduje się 20 gram substancji
więc może tak :)
240 gram-x gram
100 gram-20gram
x=240*20/100
x= 48 gram
Ale zadanie, powiem szczerze, że nie pamiętam, tak mi się to kojarzy, ale ile głów, tyle odpowiedzi:)

Miła atmosfera:) Stasio pracowałes w Polhurcie? Miła atmosfera była dawniej w momencie jak zmienił sie własciciel mozna było zapomniec o atmosferze .W Polhurcie zaczęły pracowac panie z Wiomaru więc zrobiła sie atmosfera jak w Wiomarze a tam nikt z pracujących nie mówił,ze jest miło. Wszystkiego dopełniło przyjęcie nie wiem kim był w Wiomarze oprócz wymiatacza ludzi Kosakowski czy jakos tak ten załatwił atmosfere dawnego Polhurtu .Odradzam oczywiscie pracę chyba ,że wróci stary własciciel ale on chyba jest w Ameryce .Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwan pracy jak najdalej od Polhurtu .

Mleko jest świetne.A mlekomatu zazdroszczą znajomi z Warszawy.U nich nigdzie w pobliżu nie ma.

nie przyczepiłem się nikogo tylko nikt tutaj nie pisał ze jest jakiś ,,pro '' heheh

a tak na poważnie to juz nie mam veny na pisanie z Tobą Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org