niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hurra, obejrzałem dzisiaj TVPropagandę o 19.30

o ile pamięć mnie nie myli 4 czerwca :) East West Rockers, Łona, Sidney Polak i zespół z "polsatowskiego tylko muzyka"

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hurra, obejrzałem dzisiaj TVPropagandę o 19.30

w dupie!!!nie macie większych problemów?

wymień na lepszy model.

I pomyśleć , że kiedyś między tymi pięknymi drzewami wiodła ulica na przestrzał.

Chwila moment w schronisku będą całkiem nowe zabawki, które dzieciom się już znudziły. No przecież wakacje idą.

Za parę miesięcy będe mial szczeniaki bernardyna na sprzedaż (ojciec i matka z tej samej rasy ) jak coś to dam znać na forum

Jaki przebieg i czy wskazane jest już tulejowanie?

PKS Łomża dlatego nie sprzedaje biletów przez internet, że jest przedsiębiorstwem państwowym. A jako takie nie musi się starać, bo jak nie wypracuje zysków, to mu włodarz da pieniądze (z naszych podatków oczywista). A jak w siedzibie PKS wypowiesz słowo "prywatyzacja", to się podnosi popłoch.
Dlatego też należy wypatrywać prywatyzacji jak powietrza. Z tego, co wiem, w PKS pracują naprawdę świetni fachowcy, ta firma ma bazę, dobre autobusy, doświadczenie. Ale nawet to nie wystarczy, jak co wybory zmienia się dyrekcja i nikt nie może być pewnym jutra. Zaproponujesz coś szefowi - polecisz, bo wyskakujesz przed szereg i pomyśli, że chcesz go wygryźć. Nie zaproponujesz - polecisz, bo jesteś bierny.

Jednak niedokładnie określiłem przebieg ulic. Tak wynika ze zdjęć na:
http://historialomzy.pl/lomza-nowy-rynek-plac-kosciuszki/

Polecam portal j.w. prowadzony przez dwóch sympatycznych panów , którzy mają takie hobby.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org