Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Debata o Polsce w rocznicę stanu wojennego |
A może jednak napiszę dlaczego twierdzę że są nieuczciwi, nie chcę byc gołosłowna. Postąpili nieuczciwie wobec łomżyńskiego schroniska dla psów. Zabrali kilka kiosków handlowych ze schroniska i mieli zapłacić za złom , ale minęło już ponad dwa lata, a schronisko nie otrzymało ani złotówki , za tyle metalu :( Przykre jest to, że niektórzy próbują robić biznes nawet na biednych psach)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Debata o Polsce w rocznicę stanu wojennego |
mi to wyglądało na wymuszenie pierwszeństwa, kierujący passatem żeby nie doprowadzić do zderzenia odbił w lewo i pocałował latarnie, z przodu stało audi na BKL ;P
|
|
Skoro tak szanują wasz klub to czemu nie usłyszałeś tego od dyrektora MPK tylko od kierowcy?
|
|
qwety ale ty jeteś durny widać że takich duraków na tym forum nie brakuje,możesz się śmiać jak ci do śmiechu i sprawia ci to ogromną radość haha, widać że zazdrościsz bo byś tak nie pisał.Chyba brakuje ci piątej klepki!!!
|
|
100mph wygląda mi na niedulonego absolwenta mechaniaka, który teraz jest w polibudzie białostockiej i sie mądrzy, standardowy jajogłowy
|
|
Jednego nie kumam - stare pójdą na złom, a nowe je zastąpią, czyli sumarycznie wychodzimy na zero. To jak do cholery powstaną nowe linie, niektóre zostaną przedłużone, a autobusy będą kursować co 7 minut? Jak to się nagle stało możliwe?
|
|
Tak to co pisze "empek" jest prawdą. Wszystko jest sprawdzane przez powołaną komisję, która ma doświadczenie w tym kierunku. Nie słuchajcie KM KM bo to co on pisze jest wyssane z palca a nie z przeprowadzonego wywiadu z kierowcą czy dyrektorem. Na prezentacji autobusów byli członkowie komisji i można było zadawać pytania i tak to robili redaktorzy tylko przedstawiciel KM KM chodził i podsłuchiwał każdego. Czyżby brak mu było odwagi zrobić to jak na media przystało?
|
|
40g
|
|
a gdzie ten pies do miasta czy na wieś?
|
|
PKS Białystok też sprzedaje. Właśnie wczoraj zakupiłam. A teraz czekam na odpowiedź na moje pytanko zadane wyżej :) rudy błazen z druhem
|
|
Winą za tą sytuację możecie obciążyć jedynie Pana Mirosława Grajewskiego, który jest kierownikiem przewozów osobowych w PKS Łomża. Kierownik tel.: (86) 218 82 81 wew. 48 (7- 15) PKS Łomża jest firmą źle zarządzaną, mało elastyczną, bez wizji i celów. Prezesem jest były księgowy, który w trakcie swojej pracy nabywa umiejętności menedżerskie. Pracownicy firmy nie mają systemów motywacyjnych, a średnia wieku jest wysoka. Występuje tam beton z PRL. Jest to zwykła egzystencja firmy, która wynika ze złego nadzoru właścicielskiego Skarbu Państwa. Złe zaspokajanie potrzeb klientów i wystawienie firmy na realia rynkowe powoduje to, że firma przynosi straty i coraz bardziej się zwija, bez wykorzystania swojego potencjału. Wysokie ceny paliw jakie możemy teraz zaobserwować z pewnością odbiją się na wyniku finansowym przedsiębiorstwa. Trzymam kciuki za rozwój innych firm transportowych PKS oraz przewoźników prywatnych. Rynek zweryfikuje wszystko.
|
|
83 g
|
|
Jeśli nie bita, karoseria nie po liftingu - i wizualnie OK - to się zamieniam. Mam przechodzoną narzeczoną :) - w formie!! Wymiana bez dopłaty. Piszesz sie ?
|
|
mieszkam w mieście. dawajcie znac jak coś:D
|
|
wszystko fajnie tylko kto to sprawdzi
|
|
Benzyna, diesel czy LPG?
|
|
Chyba ty jesteś zły bo nie potrafisz zrozumieć innych biegaczy < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Nowy Rynek, pierwsza połowa XX wieku. Obecnie Plac Kościuszki.
|
|
kur wa dekodera użyczcie mi bo zaraz barca z realem bedzie grac na canal +
|
|
Z tego co starszym łomżyniakom wiadomo rondo na Piłsudskiego zrobiono po tragicznym w skutkach wypadku na starym skrzyżowaniu Zawadzka/Piłsudskiego (wypadek śmiertelny). Jak wiadomo, było to rondo dwupasmowe. Rondo jakiś czas potem "odchudzono" o jeden pas. Teraz planuje się postawić tam z powrotem skrzyżowanie, tym razem z sygnalizacją świetlną. Wypali ? Czy takie rozwiązanie zwiększy przepustowość tego odcinka ? Moim zdaniem wręcz odwrotnie...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Prusa 8 experymentalne studio fryzur i stylistyki kreatywnej. 1 pietro po lewej. rudy błazen z druhem
|
|
wcześniej gdy zdarzały sie tam wypadki śmiertelne to przyczyna byla taka ze to było oficjalnie skrzyżowanie o kształcie (w rzeczywistości) ronda, a ze nikt na znaki nie patrzy to kazdy myslał ze to rondo z nie skrzyzowanie, gdzie wjezdzajacy na skrzyzowanie ma pierwszenstwo przed pojazdem bedącym na tym skrzyzowaniu w przeciwienstwie do ronda gdzie wjezdzający musi ustąpic pierwszenstwa pojazdom będącym już na rondzie. Swoją drogą duuuzo tam karetek pogotowia "siedziało" na słupach, czasem też słupy pod prędkością/siłą uderzenia pojazdu łamały się, a co do karetek to pamiętam duze fiaty w kombii uczestniczące w wypadkach :P
|
|
Real Madrid [1 - 1] Barcelona 53' [0 - 1] L. Messi (pen.) 82' [1 - 1] C. Ronaldo (pen.)
|
|
A ja uważam że sygnalizacja to bardzo dobry pomysł.Po pierwsze:tworzą się baaaardzo długie korki w dni powszednie szczególnie w godzinach 16-18.Po drugie kierowcy,zwłaszcza z górki ulicy Zawadzkiej wcale nie zwracają uwagi na przechodniów(czasami,mało brakowało aby doszło do wypadku).Ja jestem jak najbardziej za skrzyżowaniem świetlnym.
|
|
odnawiam temat-czy może ktoś polecić jakąś ekipę co postawi mi ogrodzenie z siatki? rudy błazen z druhem
|
|
200 g wody
|
|
a gdzie dobrze piorą dywany?
|
|
Gruby Benek na Dmowskiego 1G ********* pizza, w dobrej cenie, fajny klimacik bardzo miła obsługa... Odradzam di angelo na ks. Anny i Mazowieckiej z powodu braku zdolności w robieniu pizzy, Chili pizze nad rosmanem na dlugiej ponieważ też ludzie polecali poszedłem dostalem "pizze" która wyglądała jak węgiel kamienny i Pani powiedziała iż jest ona tylko dobrze wypieczona... a Diavolo też się cholernie popsuło. Smacznego
|
|
Przynajmniej z tym się zgadzam, BUDUJEMY SKRZYŻOWANIE!
|
|
a ja pracowałem kiedyś na KRASCE i było spoko,nienarzekam.
|
|
Aha dzięki
|
|
Jezeli chca ulatwic to czemu nie sprobowali najpierw usunac ten bzdurny STOP z zawadzkiej? Te ciasne ronda w miescie tylko spowolniaja niepotrzebnie ruch. Czasami jezdze "duzym" i wiem jak ciezko sie wlaczyc na rondo. Dwa wjazdy wczesniej wjezdza maly i nie wiem czy zjedzie przede mna czy okrazy rondo. Gdy wlaczy kierunek i zjedzie, nastepny jest juz na rondzie a dla mnie jest juz za pozno na wjazd... Az do czasu gdy powoli sie wladuje po prostu na rondo i "podziekuje" za ulatwienie wjazdu. Kostka sie zwija. Juz wielokrotnie naprawiali to fantastyczne rondo na poznanskiej ze zjazdem na łochtynowo, ktorego budowa kosztowala ok 2 mln zl..... Jest zbyt ciasne , kostka i asfalt jest "zwijane", opony niszczone, krawezniki tez obrywaja.. Jeszcze nie ukonczono nowego wynalazku na spokojnej/pilsudskiego a juz krawezniki lezaly bo ciezarowka sie nie wyrobil...
|
|
w kwiaciarni
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |