niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
\"Dobra zmiana\" mruga okiem do Łukaszenki

możesz spotkać L-ki na każdej ulicy w łomży kiedy tylko chcesz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: \\\"Dobra zmiana\\\" mruga okiem do Łukaszenki

Ale ja nie mowie że każde ! I daj juz spokuj i wróc do tematu bo wszysto zasypujesz SCHRONISKAMI !

kto wam robi produkcję ??? zajebiste!!!!!

psy schroniskowe, czy to mieszaniec ow. niem. spaniela, terierka, wyzła, amstafa, pinczerka , wielorasowca, wszystkie marzą o jednym........ o ciepłym dotyku ręki swojego pana i własnym domu.

Koniecznie fryzjer? mam stolarza nie pije, nie pali, pracowity , itp przede wszystkim lubi dzieci.

: P

ja tam daruje sobie pisanie, ze też wolę sam bo nie ma kto mi dorównać :D

tylko nie widziałem żadnego pro biegacza ( pro biegacza-dziewczyny:P)

P o z d r a w ia m :)

Autosany będą dalej jeździć :) i to że będą wyjeżdżać kiedy się popsują te nowe to tylko takie pitu pitu :) wiadomo że na staro Łomże lub do Giełczyna nie puszczą nowych autobusów bo to nie opłacalne a po drugie szkoda nowy sprzed niszczyć więc każdy myślący nie wypuści na takie drogi sprzęt za kilka milionów ,na liniach Łomżyńskich na pewno będą jeździć nowe ale te po za miejskie właśnie autosany będą śmigać :) pewnie z czasem i nowe tak jak do Marianowa lub Nowogrodu jeżdżą ale nie na Bone :D mówisz że będą co 7 minut w godzinach szczytu czyli rano i popołudniu ale by mogli zrobić jedno lub dwie linie po 22 :) bo 22 i już nie ma autobusu a w wekend to już w ogole 21 ostatni ban :) a dużo ludzi wraca z pracy lub idzie na 22 albo jeszcze później ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org