Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mocne dowody - kolejna kompromitacja |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mocne dowody - kolejna kompromitacja |
Toż to atrakcja. A ja poprosiłem, żeby mnie zrewidowała - nie chciała. Co do pracy Delty - nie mam uwag. Pozwolili mi nawet wejść do sektora Mławy (lepiej widać było bo luźno). maciek: Na meczu z Olsztynem to Olsztyn zaczął i to Olsztyn zachowywał się skandalicznie (winna była także ochrona). Naszych wina jest taka, że dali się sprowokować.
|
|
pobrane z joemonster'a. Wydaje mi się, że Rasiak pomimo strzelonej wczoraj bramki niczego ciekawego nie pokazuje i jest powoływany niepotrzebnie.
|
|
Wiesz Florek.... jednak 3:2, a 2:2 to chyba jest jakaś różnica? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
4:2 tez by bylo ok gdyby nie plątał się między swoim nogami i wykorzystał okazje jakie mu franek i reszta dawali. Swoją drogą nie rozumiem decyzji janasa, kiedy wystawil w ataku samego rasiaka.
|
|
Piszę o wszystkich co robią przekręty bez względu na przynależnośc czy zapatrywania. Nie wybielam swoich zwolenników a oczerniam przeciwników, ja to niektórzy z Was czynią. Prawdziwych księży, którzy zostali nimi z powołania jest w Polsce znikomy procent. Większość to materialiści. Za księdza z powołania uważam niestety nieżyjącego już księdza Kazimierza Hamerschmita. Graboś, skąd wiesz co ja myślę o księdzach, przeżyłem trochę latek i dawno już mam zdanie o nich wyrobione. Nie modlę się do księdza tylko do BOGA. -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
Juz nieaktualne.
|
|
z buta taniej i wlasnymi silami :P
|
|
No, ale co SARS i chorobą wściekłych krów? Bo coś ucichło ostatnio... A i te informacje, które podałeś, Kefasku, są z deczka przestarzałe..:) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |