Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Afera SMS |
ja tam chodzę i jest w porządku.Po co przeplacać jak tu taniej i lepsze efekty;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Afera SMS |
Jadę 16.O4 DO Warszawy.
|
|
W Ostrowi Mazowieckiej, kto jedzie?
|
|
: -) Nie wiedziałem ,że zabierasz ludzi z ulicy ;-)))) haha
|
|
Jadę we wtorek lub środę z Gdańska przez Olsztyn do Łomży. Jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć, mój mail zavishka@gmail.com
|
|
Przez kilkadziesiąt lat lekarze, położne, księża, zakonnice i urzędnicy państwowi zarządzali systematycznym rabunkiem niemowląt i dzieci. Odbierali je matkom biologicznym i oddawali do adopcji http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53581,9400365,Tysiace_ukradzionych_dzieci.html I za ponowne skasowanie wstawię dwa.
|
|
Fakt budynek lepiej rozbierać od góry.
|
|
Takiej imprezy to od czasu "Dożynek 1987" w Łomży nie było.
|
|
a gdzie dokładniej jest ta Kasia z Sikorskiego??
|
|
Co do mebli polecę www.olmar-meble.pl Co do gładzenia, malowania, ewentualnie glazury itd tematy były na forum, jeżeli uda mi się znaleźć numer do faceta, który robił u nas to podrzucę. Pozdrawiam
|
|
co sadzicie o pracy w sieci skelpow spozywczych maximix?
|
|
I co z tą wieżą, miało być tak ładnie a nadal jest straszący potwór. Był inwestor i już go nie ma, czy w Łomży wszystko musi być spierniczone.
|
|
Ale prawda jest taka, że dałem się zrobić w bambuko i tyle. A to, ze ME jest drogi to wiadomo od zawsze, wystarczy porównać ceny i promocje z innymi sieciami czy nawet allegro.
|
|
OOoooo chyba jakas konkurecja sie udziela hehe.po to stworzyli telefony zeby sie komunikowac...:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |