Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSowskie Polactwo |
TY mgr tech mech, MATERIAŁÓW pisze się przez i , a nie j znależć. przez z, a nie s,a jak masz problem ,to napisz do Przjaciółki, to taka gazeta dla mało rozgarniętych,- powodzenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSowskie Polactwo |
a w którym miejcu to jest w tym cydzynie?
|
|
Mówie wam to był zamach a za nim stał sama maria kaczyńska! Zauważcie jak terraz ma parcie na szkło! CIągle występuje w telewizji! Zobaczcie sumując liczb z cyklu miesiączkowego kobiety + numer boczny samolotu dzieląc to przez liczbę lat papierza i wszystko to mnożąc przez kwadrat mianownika potem pierwiaskując przez liczbę sztucznych zębów lecha kaczyńskiego i iloraz intelignecji wszystkich pracowników pis wychodzi data zamachu w smoleńsku!!! To musiało się tak skończyć!Wszystko przez zęby lecha Zamach czy nie zamach ? Co wy o tym myślicie ?
|
|
no i po co to napisales... lzej ci?
|
|
Mi lżej , bo miałem wątpliwości do dzisiaj:):):) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
pomnoz przez 0 i wyjdzie co masz zamiast mózgu rudy błazen z druhem
|
|
Riposta ja przynajmniej nie łykam czyjeś spermy nie znam jej smaku . A TY DOSKONALE ZNASZ JEJ SMAK JAK TO OKREŚLIŁAŚ KWASKOWATY SMAK. ha ha ja nike TY DO NIKE SIĘ PORÓWNUJESZ SZMATO RUSZASZ GŁOWO PRZY OBCIĄGANIU FIUTA.
|
|
Ok, dziękuję bardzo. Pana Mariana po prostu nie wypadało mi pytać..
|
|
co sądzicie głośnikach genius SW5.1 1000?
|
|
Moto onet pisze ze diabel tkwi w szczegolach a sam raz pisze Kulik a za chwile Kulig.
|
|
Ale za co mamy jej kase przelewac ? :)
|
|
dobrze ci gadać ! a co do metronomu to nie jet mi potrzebny ! gram bardzo dobrze ! chodzi mi dokładnie o solo co i jak !
|
|
http://www.dlapolski.pl/10/12/zbrodnia-nad-zbrodniami-aborcja-przez-porod-czesciowy/ Każde dziecko ma matkę i ojca. Przynajmniej teoretycznie. Nie znoszę ~dziestoletnich chłoptasiów, którzy nie umieją być mężczyznami i zostawiają kobiety same z tymi problemami. Ale często winne są kobiety, jeśli wpierw nie budują stabilnych związków lub zadają się z wiecznymi chłoptasiami. A co do "porodu częściowego": coś bardziej bestialskiego niż wysłanie własnego dziecka do Oświęcimia. Zuza
|
|
Głosujmy :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |