Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
i to jest takt. |
a dlaczego nie ma porsche i jaguara? komu to przeszkadza?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: i to jest takt. |
bo w Łomży najlepiej sprzedają się Golfy rocznik 92
|
|
skoda
|
|
bez obrazy dla właścicieli tych tych marek ,ale sami rozumiecie to nie są poważne marki.
|
|
|
To zależy od tego czy szukasz hotelu czy fryzjera.
|
|
sa: to podaj link lub źródło niby wyczytanej tej wypowiedzi pana Bajno ... bo wiesz, takie pisanie, że ktoś coś powiedział bez żadnych dowodów na to, to można tylko bezpodstawnie oczernić człowieka :(
|
|
Jak dla mnie cos strasznego.Jak mozna zabic wlasne dziecko,jaka trzeba byc matka i jak ta kobieta spojrzy kiedys na swoje dzieci.To jest nagorsze morderstwo bo ta mala istotka nawet nie moze sie bronic!!!!!!!!
|
|
Najlepsza Monia!!!Paznokcie dluga sie trzymaja,ziewczyna robi to co lubi i wklada w prace serce,poza tym jest bardzo mila i czas u niej szybko leci:)
|
|
Wyjedź na zachód a dobrze zarobisz!!!
|
|
śLeDcZy ma rację nie ma jak to niemieckie autostrady, jedziesz i spokojnie można spać i nie ma prawa nic ci się przewrócić jak coś pijesz, wszystko stoi stabilnie.
|
|
Bo w żywcu jest najwięcej żółci bydlęcej!!
|
|
no pytałm akurat maltanczyki miał bez rodowodu to mnie zdziwilo bo yorki i owczarki miał z rodowodami.
|
|
Przelicz tylko ile jeździ nowych aut po Łomży i odpowiedz sobie na to pytanie. Czy komuś to będzie się opłacać. A najlepiej spróbuj sam i otwórz salon VW lub BMW, nie wróże Ci świetlanej przyszłości :)
|
|
Ja polecam doktor Malinowską,chodzę do niej dość długo i jestem z niej bardzo zadowolona!!!
|
|
Ja bym osobiście nie radziłabym tabletek bo są naprawdę efekty uboczne które póżniej stanowią bardzo poważny problem.Mam znajomą która po braniu tabletek przez wiele lat ma na twarzy straszne plamy w kolorze brązu to wygląda jak opalenizna,jak mocno opalisz twarz i schodzi ci z niej skóra to właśnie tak to wygląda i musiałabyś barzdo dużo kłaść na twarz makijażu żeby choć trochę to zatuszować.Więc nie radzę lepiej założyć spiralkę to jest naprawdę bardzo bezpieczne, uwież mi sama się przekonałam o tym.
|
|
danny jezeli to nie sa smieszne marki no to jakie sa smieszne wg Ciebie?Bo wg mnie to nizej to tylko made in China.
|
|
Ja zawsze myślałem, że najlepsze piwo to takie które nie produkuje się przemysłowo.
|
|
Pomimo, że jakościowo filmy promocyjne z naszego regionu zaczynają być na wysokim poziomie to jednak ostatnio ich przesłania są faktycznie NIEtrafione... rudy błazen z druhem
|
|
musisz przyjebać se porzadnego kopa... ale spaść na łeb to zobaczysz duchy ...
|
|
K** spiralkę u dziewczyny, która jeszcze nie współżyła i nie miała dzieci, nie no pogratulować pomysłowości... Na wszystkie Twoje pytania odpowie Ci lekarz, jeżeli nie masz 18lat to musisz iść na wizytę z rodzicem, więc i tak czeka Cię rozmowa z mamą. Forum nie pomoże. A co do antykoncepcji to w necie masz tak dużo informacji, że tutaj nawet nie musisz pytać.
|
|
i jak ?
|
|
Normalny22 popieram Twoja propozycje:)
|
|
prędzej kozami z nosa się najesz, niż tymi ich niby nugetsami, chyba oni sobie jaja robią
|
|
czy kupilbys nowe auto - jesli taki salon by istnial ??
|
|
Temat polecam tym , którzy dostali mandat z policyjnej Alfy Romeo , okazuje się że być może nie będą musieli płacić mandatów ! rudy błazen z druhem
|
|
ja osobiscie bym nie radził tobie tego robic........... HAHAHAHA
|
|
Tzn?? Jak to ?
|
|
a sorry zapomniałem dodać linka: http://moto.onet.pl/1641744,1,policyjne-mandaty-do-zwrotu,artykul.html?node=2 HAHAHAHA
|
|
zgadzam się z osobą co założyła ten temat .Piwko Łomża idzie na dno kiedyś to było piwko teraz to ten jak to ktoś napisał z biedronki jest lepsze niz nasze .Przede wszystkim ma to chmiel?pasteryzacja to przez podrzanie temp. czy kwas mlekowy dają?Raczej oszczedzają i walą kwas bo mam uczulenie na to gówno.
|
|
W której z łomżyńskich aptek mogę dostać cynk Zincas Forte bez recepty?? Wie ktoś może?? HAHAHAHA
|
|
Czyli krętacz i oszust. Nie kupuj tam, lepiej zaoszczędzone pieniądze wydaj na dobrą karmę dla psiaka adoptowanego ze schroniska, albo dołóż i kup w renomowanej hodowli.
|
|
ktoś-coś Jeżeli firma sprzedaje swój produkt na całym świecie to zapotrzebowanie wymusza przyśpieszenie procesów produkcji, więc wszystko robią z koncentratów nawet woda jest poddawana chemicznym procesom oczyszczania z drobnoustrojów.
|
|
Kia wprowadza co raz to ciekawsze modele do swoich szeregów. Ciekawym autem jest Kia Cadenza, przód zaskakująco podobny do Opla Insigni a tył do Citroena C5 :) http://www.youtube.com/watch?v=AbxksNR76C8&feature=related
|
|
Witam. Szukam kogoś, kto mógłby zrobić mi logo, zajmuję się produkcją muzyczną i chciałbym umieścić swoje logo na stronie a małe mam pojęcie o tego typu rzeczach, jeśli ktoś byłby chętny pomóc, z góry dzięki i czekam na odp.
|
|
Tego nigdzie nie kupisz bez recepty i bardzo dobrze http://gramzdrowia.pl/suplementy/zincas-forte/flypage.tpl.html
|
|
Ktoś miał do czynienia z sterylizacją suki, gdzie najkorzystniejsze ceny w okolicach Łomży?
|
|
Nie patrz na ceny tylko na jakość usługi. Ja sterylizowałam w Oazie na Wojska Polskiego i z czystym sumieniem polecam. Podobno dobrym weterynarzem jest też dr Leończak, ale u niego nie byłam, więc nie mam zdania. A jak nie Łomża to Białystok, Warszawa lub Poliklinika w Olsztynie, bo nie wiem o jak szerokie okolice chodzi ;)
|
|
na dniach ma wejsc nowe piwko: Export niepasteryzowane
|
|
Sporo ludzi juz dawno przestalo wierzyc w magie niemieckich aut. Moze sa drogie, jakosciowo dobre, ale nie oszukujmy sie, ze w tej chwili placisz za marki. Wole kupic skode, ktora ma ponad polowe czesci od vw, lepsze wyposazenie i pojezdzi mi tyle, co potrzeba do nastepnej wymiany auta, niz przeplacac za tej samej klasy niemieckie auto. Co do japonczykow, sa drogie w eksploatacji, silniki bajka, ale nie powalaja niczym wiecej. Mnie. Nie mialbym juz chyba o czym marzyc zeby gonic takiego czlowieka jak Ty. Osobiscie jezdzilem przeroznymi samochodami zaczynajac od wedlug Ciebie marnych fiatow, a na s klasie konczac. I uwierz, ze polowa tych mitow o super samochodach legla w gruzach. Fajnie sie czyta info w necie, a co innego jezdzic, zobaczyc, czy pogadac z mechanikiem..
|
|
Dziewczyny macie 100% racji. Nie czuję się nie urodzona po ludzku przez moją mamę i moje dziecko też rodziłam po ludzku. Człowiek przez SN rodzi po ludzku i godnie małą istotkę.
|
|
Obecnie nie wywołasz żadnego ducha, bo wszystkie musiały ustąpić miejsca aktualnemu, wielkiemu, Duchowi Smoleńskiemu od s-PiS-kowców... < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Polecam dr Leończaka bywałem ze swoim zwierzakiem w tym gabinecie i mam o nim jak najlepsze zdanie. rudy błazen z druhem
|
|
A od kiedy kontakt z Policją jest przyjemnością. Szczególnie jak Cię już doścignie ta Alfa
|
|
Przesłanie reklamy:jeśli jeszcze nie widziałeś biedy i zacofania przyjedz na Podlasie
|
|
kiedyś jak jeden facet wywoływał ducha swoje żony to przyszła do niego a on ze strachu doznał śmierci klinicznej po tym zdarzeniu znienił sie całkowicie i nigdy nie opowiadał co zobaczył < wieczne im odpoczywanie >
|
|
dr Leończak ! polecam w 100 %
|
|
Uważam, że bujanie się w Sądzie w tej sprawie to niepotrzebny kosz i strata czasu gdyż policyjny sprzęt musi mieć tzw. legalizację. Jeśli go nie ma to na pewno policja go nie użyje. A więc reasumując jedyne wyjście to sprawa cywilna z dystrybutorem tych urządzeń.
|
|
pewnie na "zelixe" naiwniary
|
|
Nie wiem, po jakich drogach jeździsz, ale nie potwierdzam tego spostrzeżenia. Miesięcznie robię kilka tys. km, nie jest to mało, obecnie dzień jest dłuższy, więc rzadziej jeżdżę po ciemku, ale zimą się zdarzało częściej. I jakoś zwykle zmieniają. Czasem 2-3 sekundy później, niż wg mnie powinni, ale zwykle zmieniają. Zaznaczam, że sam nie jestem bez winy, nie tak dawno też jechałem po ciemku, zamyśliłem się i nie wyłączyłem drogowych. Ale gość nie mrugał, więc się zorientowałem zbyt późno. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
kolegi ciotka kiedys wywolala to kilka lat miala wrazenie ze cos za nia chodzi. Inny przypadek mial koleszka po samobujczej smierci ojca, widzial cos jakby postac ale widzial to jak byl troche najaranyi zlekcewazyl to ale nagral na telefon na drugi dzien na nagraniu ta postac byla i cala rodzina bala sie wejsc na gore nie wspomne o tym pokoju.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |