niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
popatrzcie jak pracujecie na 500+

Dlatego kupuje się psy z dobrych hodowli. Badanie krwi pod kątem genetyki nie jest problemem, nie wiem o co chodzi. Jako potencjalny klient możesz to zaproponować hodowcy i obserwować reakcję. Jasne, że w hodowlach też są przekręty, jak wszędzie, ale kupując psa z papierami masz znacznie większe prawdopodobieństwo, że jednak masz psa, jakiego chcesz.

Przepis o jednym miocie na rok jest jak najbardziej w porządku, chyba każdy głupi wie, że ciąża, poród i połóg są ogromnym obciążeniem dla suki. Tu chodzi nie tylko o pochodzenie, ale całokształt utrzymania psa. Zarówno o karmę, szczepienia, ruch czy właśnie zdrowie hodowanych psów.

I nikt nie mówi, że kundelki są gorsze ;) Ja jestem ich wierną fanką, dlatego dla ich dobra propaguję schronisko.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: popatrzcie jak pracujecie na 500+

Tyle, że butla, a instalacja mają swoje homologacje, tak samo jak i wbijając gaz w dowód musisz mieć fakturę na montaż. Jeżeli posiadasz homologacje na butle (która nie jest wystawiana do konkretnego auta) i zamontujesz ją u gazownika, to nikt nie może Tobie zrobić z tego powodu problemu. Dlaczego? Montujesz butle taką samą jak poprzednia, masz na nią homologacje, masz homologacje na instalacje, masz fakturę zakładu. Co tu masz niezgodnego z prawem? Sam zmieniałem butlę na używaną i nie było żadnego problemu nigdzie. Nigdzie nie ma też takiej informacji, chyba, że źle szukam i nikt przy przeglądzie auta nigdy mnie o tym nie powiadomił, bo zawsze wymagano homologacji butli, kiedy gaz jest już wbity w dowód.

Ja rowniez chodzilam do Wety tyle ze bylam na TTŻ o profilu mleczarskim ukonczylam ja w 2001 roku. Milo sie wspomina tamte lata nauki, nauczycieli ktorzy wtedy uczyli. Szkola moze nie byla az tak rozbudowana jak teraz, ale narzekac nie bylo po co. Nauczyciele jedni byli bardzo wymagajacy miedzy innymi pani od fizyki od chemi itd. Kiedys zeby dostac sie do Wety trzeba bylo zdawac egzaminy z polskiego i matematyki a dodatkowo byl tez konkurs swiadectw wiec dostac sie do tej szkoly bylo bardzo trudno. Teraz jest znacznie latwiej. Wiec wybierz sie na dni otwarte szkoly i pogadaj, dowiesz sie co i jak, decyzja i tak bedzie nalezec do ciebie.

Pozdrowionka dla tych co ukonczyli Wete :).

Odradzam...

MyTube HD 4.0 SE to specjalny program(super) Był załączony na płytce w Komputer Świat poszukaj w necie gazeta nr13/2010

rudy błazen z druhem

A co ma szpital łomżyński do twojej choroby sugerujesz że cię zarazili?czy może żle Ci życzyli? To są takie pretensje do garbatego że ma dzieci proste.

Czesio mówisz urazy cwelu jakoś twoi fufle palcem nie ruszyli w moim kierunku . Mordo szastać to tylko potrafisz na necie. ŚMIECIU NIE WIESZ CO TO ZNACZY 88. C ,,,,,,U TWOJE CZASY I KOLEGÓW DAWNO MINĘŁY ZAMKNIJ RYŁO STARY LACZKU.

Hala Targowa od Rządowej obok szewca

kupiłem auto w którym reflektory są wymienione na soczewkowe ale zawsze na przeglądzie proszę żeby je dobrze ustawili i jest ok

wiem, że w opeku 1500-1600 na start.

wyjeżdzasz rano a wracasz jak sie wyrobisz.
nie wiem jak w DHL UPs PDP ale w opeku to raz 15godz dziennie ;p a raz tylko 5 :)

Mam pytanie, czy w Łomży jest palarnia kawy? Jak tak to bym prosił o podanie namiarów. Z góry dzięki:)

niema kiedyś była ale niema

na pewno nie można zakładać do lamp z szkłem ryflowanym

http://allegro.pl/ramka-radiowa-isotoyota-celica-avensis-srebrna-i1540969726.html

kupujesz takie cudo i po sprawie

aha,rozumiem:)dziekuje za pomoc!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org