niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pilne - PATOLOGIA w Trybunale Konstytucynym...

światła ksenonowe nie oslepiaja,bo najczesciej sa samopoziomujace. A oslepiaja tzw. Pseudoxenony

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pilne - PATOLOGIA w Trybunale Konstytucynym...

Lepiej kupić nową butlę. Zapłacisz tylko za przedłużenie na rok, dwa. Albo kup używaną butlę z gwarancją np na jakieś 5lat.

aha,to z tym sie zgodze.Kiedyś widziałem jak koło drzewnej drogówka zatrzymała golfa4 na super HIDbluExenonach.w efekcie auto zostało zabrane na lawete:) innym razem miałem okazje widziec,jak sprawdzali xenon w sharanie. Jak widac,policja tez zwraca uwage.ale wszystkich nie wylapie.

To nie są xenony tylko zenony itp. Ale troszkę stanę w ich obronie, jeśli są dobrze wyregulowane to nie oślepiają, ilu kierowców zostało oślepionych przez źle ustawione zwykłe światła. Myślę, że nie chodzi tutaj o sam fakt posiadania xenonów czy innych zezonów ale o kwestię wyregulowania, lepsze już są wyregulowane "zenony" niż rozregulowane zwykłe światła halogenowe.

Od kiedy butli? Butla jest częścią wymienną i musi być wymieniana z upływem terminu, bądź z innych powodów. Wystarcza papiery za zbiornik i wszystko jest w 100% zgodne z prawem. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Wysokie wieże, megafony.... Bóg ma już swoje lata, możę i niedosłyszy trochę więc starają się, aby modły dotarły do celu, ale czy Bogu będzie się chciało na nie odpowiadać? Wątpię bo ileż to można tak w koło i w koło to samo: zdrowia, pieniędzy, .....!:-)

nie prawda, ponieważ xenon powinien skupiac światło w jednym punkcie, a jeśli lampa do tego nie jest przystosowana to xenon będzie rozpraszany po całej lampie, nie wiadomo jakbyś to regulował i tak będzie świecił po oczach innych kierowców, najlepiej jakby był na soczewce, na drogach pełno takich matołów jeszcze jeździ, wiem coś o tym bo sam tak zaczynałem, ale jak zobaczyłem jak to świeci od razu był demontaż lub zakup odpowiednich lamp

cziki, kto Ci takich głupot naopowiadał? chociaż nikomu się tym nie chwal

Widać że koleżanka w temacie;D

Zgadzam się, dokładnie tak jest;D

Kazańska 10/2
Tanio i profesjonalnie:)

rudy błazen z druhem

Roboty coraz więcej. Przesyłki kurierskie bywaja tańsze niż Poczty Polskiej

< wieczne im odpoczywanie >

Autor: nvidia1512 (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 01-03-10 22:45

Jesli tak powiedzial to faktycznie przegial!!Natomiast jesli chodzi o sprawe z NFZ to ma racje!Moja corka dostala w styczniu skierowanie do szpitala na laryngologie bo bardzo choruje.Mamy termin na polowe listopada na zabieg!do tego czasu nie dosc, ze dziecko sie umeczy to ja wydam sporo kasy na leki!!

Ciesz się!!! My mamy zabieg w lutym 2012!!!!!

< wieczne im odpoczywanie >

he i komu teraz psychiatra potrzebny :) ? chcesz się spotkać wyżalić ?

hahaha

HAHAHAHA

takie palenie kawy przez amatorów lub rożnego rodzaju "maszynkami" w domowych warunkach to profanacja kawy,

...to jak malowanie wałkiem samochodu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org