Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie mogę zrozumieć, jak Polacy mogą dać się pokroić z komunstów |
hmmmmmmm Mateusz995 mysle ze jakieś technikum albo zawodowka. zalezy co lubisz i idz tą drogą zawsze masz jakis zawod ...a moze z czasem nabierzesz checi i pojdziesz dalej................ uczyc sie mozna i mozna :)):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie mogę zrozumieć, jak Polacy mogą dać się pokroić z komunstów |
Aktualne!!!
|
|
Hm Idż do liceum jak normalny człowiek, do jakiegoś słabszego a potem kto wie .Jak okazesz jakies chęci to bedzie łatwiej niz w gimnazjum. A pozniej jeszcze zmadrzejesz i jakies moze studia zrobisz.
|
|
a karnety juz są ?
|
|
Przeslij zdjęcia to moze do malej negocjacji
|
|
nigdy nie poszlabym walczyc za swoja ojczyzne...wstydze sie za swoj kraj, ktory wobec mnie swojego rodaka jest nie fair, ale spokojnie czeczency i rumuny za mnie pojda, bo oni w przeciwienstwie do polakow maja za co dziekowac
|
|
na Forex - rynku kapitałowym z dużą dźwignią finansową możesz szybko się dorobić ale też szybko stracić sporo :D zapraszam na www.gtkforex.blox.pl "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |