niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komuna wraca w wydaniu totalitarnym

magia_2 napisz proszę na kiedy termin może będziemy rodzic razem :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komuna wraca w wydaniu totalitarnym

Szukaja stażystek to niech idą do urzędu pracy a nie tak ganiają dziewczyny na rozmowy i nie wiadomo kogo chcą

Powodzonka życzę przyszłym mamom, ktorę przygotowują się w najbliższym czasie do porodu - z całego serca! Trzymajcie się dziołchy. Niedługo tu zajrzę :)

Ktoś chyba zapomniał ,że antykoncepcja nie daję pełnej ochrony... Człowiek jest ssakiem ,który również dla przyjemności uprawia seks. Nie jestem za tym żeby robiły to osoby nie odpowiedzialne ale akurat w tej kwestii nie mamy nic do gadania i zabronić też nie możemy. Za mało wiemy a wszyscy za dużo mówimy. Tak samo jest z tabletkami "po". Jak słyszę ,że to forma aborcji to mam na twarzy uśmieszek. Wystarczy przeczytać trochę medycznej literatury( nie jest trudno dostępna:) by zrozumieć w jaki sposób dochodzi do zapłodnienia i KIEDY. Łatwo osądzać.

nie moge nigdzie tego znalesc jak to zrobic

ale o co Ci chodzi ?

wymyślają jakieś pierdoły żeby tylko pieniądze za.j.e.b.ać tak samo jak z tymi czerwonymi butlami co ich nie nabijają tylko dlatego że nie są niebieskie

powinno się wytłuc cały sejm

mam projekt w szkole na ten temat, ZSEE można oddawać codziennie w siedzibie MPGKiM znajdującej się na poznańskiej, dokładniej za PWSiP. Można też poprosić ich o transport ZSEE, ale wtedy koszty pokrywasz ty (podobno jest ustawa, w której to gmina ma zapewnić transport ZSEE, ale wiadomo jak to jest w naszym kraju)

Adam Rogiński najlepszy fryzjer !!

dupstep to monotonne napie*dalanie pralki, trzeba chyba być narkomanem żeby tego słuchać http://www.youtube.com/watch?v=wR9qtzzAevA&feature=player_embedded#at=11

Tylko A. Rogiński ! ja w styczniu ścięłam na krótko u niego, chodzę podcinam co miesiąc, po umyciu włosy same mi się układają !

klechistan niedługo padnie bo z każdym rokiem będzie coraz mniej naiwnych owieczek.

A swoją drogą to czemu admin jeszcze nie usunął tego tematu ?
papa z poleceniem jeszcze nie dzwonił?

Mała może i prawda że po SN szybciej się do siebie dochodzi niz po CC nie mam na sobie porównania. Widziałam tylko dziewczyny po CC i leżałam na sali z taką. Ciągle skarżyła się na ból i brała zastrzyki przeciwbólowe, ledwo chodziła. Ja rodząc po południu wieczorem byłam już na nogach, zastrzyków przeciwblowyh nie brałam bo nie czułam potrzeby. Bez problemu doszłam do siebiei w 90% formie byłam następnego dnia. Najgorszy był dzień przed zdjęciem szwów bo już się zeszły i mnie ciągneły.

Akcja zostanie przeprowadzona w najbliższy piątek 15 kwietnia i w poniedziałek 18 kwietnia. Niepotrzebny sprzęt będzie można przynieść zarówno 15 jak i 18 kwietnia: godz. 7.30 – 9.30 – Stary Rynek – przy Hali Targowej, godz. 10.00 – 12.00 – ul. Wojska Polskiego – na parkingu przy salonie Fiata, godz. 12.30 – 14.30 – ul. Księcia Janusza na parkingu przy „Stokrotce”.

Info z innej strony o Łomży.

pomóżcie :):):):)

rudy błazen z druhem

mała _eol jako jedyna zrozumiałaś co napisałem. Cieszę się bardzo. Niektórzy z piszących w tym temacie nie mają zdolności czytania ze zrozumieniem i im dzieci urodziły się zdrowe.Ciekawe czy by się tak wypowiadali, gdyby ich dziecko urodziło się z ciężką zamartwicą, mając świadomość, że położna widząc, że jest za małe rozwarcie co do fazy porodu, powinna zrobić masaż i rozciągnąć szyjkę macicy, czy jak tam to się nazywa. Bo to było powodem niedotlenienia się dziecka.

Dlatego jestem za sprywatyzowaniem szpitali, myślę że to by dużo zmieniło w naszej kochanej służbie zdrowia.

Nie chciałem tego pisać wcześniej, bo nie jestem pewny na 100%, ale po porodzie mojej żony, jedna położna wyleciała z pracy.

Nigdy z żoną nie byliśmy za cc na życzenie pod warunkiem, że ciąża przebiegałaby prawidłowo i położenie dziecka było takie jak powinni. Ale
żeby można było cofnąć czas to pewnie byśmy zdecydowali sie na cc u Arciszewskich. Nie dla wygody matki tylko zaoszczędzilibyśmy dziecku kilkumiesięcznej rehabilitacji i jeżdżeniu po Polsce do wielu lekarzy specjalistów.

Uwierzcie mi, cc wyniosło by nas taniej i niż leczenie naszego dziecka, nie mówiąc o stresie, nerwach, płaczu, bo rokowania łomżyńskiej neurolog nie były pocieszające.
Na szczęście nasze dziecko jest zdrowe, radosne, rozbrykane, ale tego co przeżyliśmy przez pierwszy rok życia dziecka nie da się tak łatwo zapomnieć, i jakiś strach pozostał do tej pory.

Jaka Firma zajmuję się projektowaniem ulotek? i na jakiej ulicy?

http://www.drukarnia-kb.pl/oferta.html

"najlepszy środek antykoncepcyjny, to środek du py "

Konarzyce, jak najbardziej polecam. Mam stamtąd przepięknego pieska z rodowodem za nie aż tak wielkie pieniądze. Wszystko z nim w porządku, rozwija się świetnie.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

mi ortopeda polecił doktora Napiontka w Poznaniu. jeden z najlepszych specjalistów w Polsce. Warto poszukać

Zlikwidować PIP I UP I PIH -y związki zawodowe i tak nie bronią praw pracownika.

Państwowa Inspekcja Pracy informuje prywaciarza że będzie miał kontrole i koniecznie trzeba podać dane osobowe. Podać dane pracownika żeby pracodawca wiedział kto na niego doniósł.

Co się narobiło żeby w sklepie pracować potrzeba CV może jeszcze w trzech językach. Wiadomo że u prywaciarzy są utworzone fikcyjne stanowiska zięć teściowa też chce mieć zasiłek nie muszą wcale pracować. Trzeba na darmozjadów pracować.

a ja polecam doktor Florczyk, bardzo przyjemna, bez problemu przyjmuje, dziecku pomogła

-

Może to Ci pomoże

http://www.matweb.com/search/MaterialGroupSearch.aspx

antonio 123-szczerze wam wspolczuje ze pierwsze tygodnie i miesiace waszego dziecka byly takie a nie inne.

niestety nikt tego nie zrozumie ,dopoki cos takiego nie spotka wlasnie jego.
a w calej tej wymianie pogladow ,zapominamy o najwazniejszej rzeczy-kazda z nas ma prawo do wlasnego zdania i wlasnego wyboru.

jesli ja rodzilam swoje dzieci sn-to nie znaczy ,ze jestem jakas lepsza od tych co maja cc.

zyjemy w czasach ,kiedy kobiety maja wybor-i jesli chca cc i je stac ,to niech to robia,ale to nie oznacza ze ida na latwizne,sa leniwe,.....itp.

ja rodzilam drugie dziecko w Bialym- po tym co nasluchalam sie o Lomzy,nie chcialam ryzykowac,sprawdzac czy trafie na dobry czy tez gorszy dzien personelu.po prostu chcialam czuc sie dobrze podczas porodu i skupic sie na rodzeniu a nie mysleniu jak mam sie zachowywac w czasie boli.

zapominacie o waznej sprawie-kazda z nas inaczej przezywa porod-jedne sa ciche,inne glosne,jeszcze inne glosniejsze.....to jest jakas forma odreagowywania bolu.
nie mozna wiec zakazac rodzacej np.krzyku.
byc moze komus to przeszkadza ale moze rodzacej pomaga?
ja przy pierwszym i drugim dziecku nie pisnelam nic,ale kto wie ,moze przy kolejnym bede miala taka potrzebe i co wtedy?
polozna ma na mnie tez wrzeszczec?i co to da nam obu??
nic ,tylko niepotrzebny stres i pretensje.polozna powinna w takiej sytuacji umiec uspokoic rodzaca,a nie jej jeszcze "dogryzac".
oczywiscie,jesli dochodzi do wulgaryzmow i wyzwisk ze strony rodzacej-to kazdemu puszcza nerwy.

ale czesto wystarczy po prostu usmiech,dobre slowo-taki zwykly ludzki odruch!!

a to ze ktos nie chodzil do szkoly rodzenia......no coz ,ja tez nie chodzilam i urodzilam dwoje dzieci sn. i dalam rade!!!wiele ,bardzo wiele zalezy od poloznych-one wiedza jak pomoc,jak zminimalizowac stres u rodzacej ,jak zachecic rodzaca do sluchania co ma robic....

wiedza....albo moze powinny wiedziec......niestety sa przypadk,i ze chyba jednak nie wiedza.....!!!

ja wlasnie, bardzo duzo zawdzieczam poloznym .przy obydwu porodach ,byly to wspaniale kobiety ,ktore lubia swoja prace i ktore byly po prostu ludzkie!!!

szkoda tylko ,ze nie wszystkie rodzace moga to samo powiedziec o poloznych ,obecnych przy ich porodach.

Czy może ktoś mi powiedzieć w jaki dni i jakich godzinach przyjmuje dr Załęska i Piskorska, i jaki jest dokładny adres gabinetu dr Piskorskiej? Z tego co pamietam nie da się do niej zapisać telefonicznie, a może coś się zmieniło....?

Warto obejrzeć
http://www.youtube.com/watch?v=jz1GbjKd3HE

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org