niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Repolonizacja mediów a odzyskanie Polski przez Polaków

palacze wbrew pozorom dotyczą właśnie gimnazjum ale na to raczej nie masz TY jako rodzic większego wpływu, jak ktoś zechce to i w najbardziej katolickiej szkole u sióstr z internatem będzie palić.

więcej info 1lo.lomza.info

a w sobote o 10 dzień otwarty można porozmawiać z uczniami i nauczycielami

a odpukać nawet jak by do PG6 sie nie udało i niechciało sie do znienawidzonego rejonu to wystarczy iść do innego gimnazjum do dyrekcji z podaniem i słuszną argumentacją i napewno przyjmą...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Repolonizacja mediów a odzyskanie Polski przez Polaków

Się czepili tych fryzjerów, ten taki ,a ta taka ,LUDZIE ,czy wy nie macie innych problemów? Nie chce się już wchodzić na to forum, normalnie.

to walnij sobie jakiś dubstep

”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”

...ale przynajmniej nie mieszkam w Kolnie :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Mieszkam od urodzenia w Łomży czyli od 23 lat i od 4 lat jezdzę na BKL
Omijając to że na parkingu ktoś mi przywadził samochód i to typ człowieka który jest głuchy albo ślepy że jedzie po czyimś samochodzie zaczynając od końca tylnich drzwi kończąć na końcu zderzaku .. To jest tupet żeby nie czuć

Kurczę, ostatnio i mnie jakaś dziwna potrzeba biegania nachodzi, ale jak widzę tę pogodę i znam swoje zdolności (po kilometrze padnę trupem), to się poddaję i jednak zaszywam w ciepłym domku.
Jak Wy się motywujecie? :D

Witam. czy ktos brał maltanczyka z hodowli w Małym Plocku?

Memphi Świetny wybór:)
The_Qemist , NOISIA , Chase & Status, Alix Perez ,Breakage,Example ,Roni Size ,J Majik & Wickaman , Pendulum, LONDON ELEKTRICITY . Makoto, Goldie ,Matrix & Futurebound , NuTone & Logistics , Counterstrike.
DRUM and BASS JUNGLE 2step

Malachit a to pewnie tytuł masz szlachecki czy hrabiowski. Opowiedz może jakiś mezalians w twoim rodzie się przytrafił:)

Cena takiego LDM-a u producenta to 2460 jakoś tak nie pamiętam ale idzie załatwić taniej bynajmiej ja mam takie wtyki jeśli chcesz załatwie ci je za jakieś 2000 szt.

Proszę szanownych forumowiczów o podpowiedź, gdzie można przedłużyć ważność certyfikatu na butlę lpg?

no i byłam wczoraj pobiegać ale nie na grobli...wybrałam park hehe 3 kółka i do domu :D wyglądałam jakbym z wanny co dopiero wyszła :D

MiYu załatw sobie towarzysza do biegania który będzie Cię motywował np.psa ;] w moim przypadku to działa bo moja sunia musi 30 km co najmniej w ciągu dnia zrobić :D jak chcesz mogę czasem Ci jej pożyczyć :D heheheh

Mężczyzna złapał złotą rybkę. A ona biedna błaga go, aby ją wypuścił:
- Spełnię każde Twoje życzenie, tylko mnie wypuść!
- Ale ja właściwie niczego już nie potrzebuję.
- Zastanów się poważnie, mogę Ci dać wspaniałego mercedesa...
- Hm... Już mam.
- No to cudowną willę, z basenem, polem golfowym i innymi bajerami - przekonuje rybka.
- Też już mam.
- A ile razy w tygodniu uprawiasz sex? - pyta rybka.
- Jeden raz - odpowiada po namyśle mężczyzna.
- W taki razie mogę sprawić, że będziesz uprawiał sex przynajmniej 6 razy w tygodniu i to codziennie z inną piękną kobietą.
- No wiesz... to kusząca propozycja, ale księdzu w sumie to nie wypada.

Cała prawda o MOSIR Łomża

Chciałbym wszystkim uświadomić jak działa cała jednostka budżetowa MOSIR. Zacznijmy od „gwoździa programu” jakim jest dyrektor tejże firmy. Jest to osoba nie mająca uprawnień do zarządzania taką firmą. Jednym z wymogów bycia dyrektorem, jest posiadanie wykształcenia wyższego( patrz http://www.lomza.pl/bip//index.php?wiad=6496 ). Pan S. nie zdobył tytułu magistra i od 2006 roku nie może posługiwać się takimi informacjami, że takie wykształcenie posiada. Kolejnym dowodem o braku studiów jest pieczątka:Brak MGR przed nazwiskiem.

Następną osobą jest kierownik dwóch basenów. Osoba, która z zawodu jest elektrykiem a z zamiłowania ratownikiem, moim skromnym zdaniem nie powinna pełnić funkcji dwóch nowych basenów. Z tego co słyszałem, przeprowadzono aż trzy konkursy na to stanowisko tylko po to aby „ pozbyć” się konkurencji i wybrać obecnego kierownika.

Pan pracujący (oficjalnie) na stanowisku - Specjalista ds. koordynacji usług- nie oficjalnie jest tam kierownikiem działu organizacji imprez. Co gorsza jest to też osoba nadal bez wykształcenia (student) i prawa ręka dyrektora. Główny plan codziennej pracy: od 8:00 do 10:00 pić kawę, palić papierosy u dyrektora w gabinecie a interesanci niech czekają na swoją kolej.

Na koniec chciałbym poinformować, że głównym mottem dyrektora jest „FIRMA MUSI ZARABIAĆ”. Może ja się nie znam ale ta firma jest jednostką budżetową a nie prywatną. Utrzymuje ją urząd miasta i powinna ona dbać o mieszkańców miasta a nie na nich zarabiać. Takie problemy jak: nie wypłacanie pieniędzy pracownikom, wykorzystywanie ich, źle napisane umowy, problem z wynajęciem stadionu/boiska/orlika to chleb powszedni. Dla czego jeszcze nie ma grot solnych itp. na nowym basenie??? Bo „firma musi zarobić”. Szukają naiwniaka, który im dużo zapłaci.

Ale nikt nie napisał że policyjny radiowóz uczestniczył :D

Ja jestem w ciazy i nie ogladam takich filmikow, anie z chorymi dziecmi, bo jak raz wlaczylam o wczesniaku z 28tyg ciazy to ryczalam caly dzien i z tydzien czasu balam sie na nogi stanac zeby przypadkiem nic sie nie stalo. Lepiej nie ogladac i sie nie stresowac,

ale tak jak pisze przedmowca, ze ten kto nawet chocby pomysli o aborcji to i jak bedzie chcial jej dokonac to jej dokona i zadne filmiki go nie wzrusza...
duzo osob jest za abrocja, a bo po co mloda dziewczyna ma sie meczyc cale zycie i sobie wszystkie plany psuc, ale ja sie pytam: "skoro ta mloda dziewczyna ma juz zmysly do seksu to ciezko sie zabezpieczyc?" Gumki nie sa drogie, tabletki tez sa w przeroznych cenach wystarczy tylko odpowiedzialnie pomyslec glowa, a nie pipka i nie bedzie problemow.

To chyba też :)
Bo muszą sprawdzić pod ciśnieniem :)

stazystek szukaja ktore potem wymieniaja, kolezanka tam pracowala i jest bardzo niezadowolona, podobno bardzo niemili wlasciciele,

ciekawe jakie nowe prawa dla pasażerów hah
zróbcie lepiej przeszkolenie używania zapowiadania przystanków oraz kurs kultury kierowców, Bo jak pasażer chwile się spóźni i puka się w drzwi, to się je otwiera, a nie ucieka xD. Oczywiście nie wszyscy, jest jeszcze szofer Kubica, co zawsze ciśnie między światłami, aby na zielone zdążyć heh. To jest akurat na plus.

miyu po prostu zacznij z 2 x się przebiegniesz powolutku i zobaczysz jak się zaje*** poczujesz :P po prostu just like that :), ta świadomość , satysfakcja ze coraz więcej robisz km to jest fajne ( jak dla mnie ) jak tak myślę ale o tylko moje skromne zdanie Pozdrawiam

dajcie foto

Oczywiśćie JBL to klasa sama w sobie i na pewno zagra o niebo lepiej ale i cena rośnie. Ale jeśli chodzi o LDM w tym przedzale cenowym są bardzo porządne.

Ja akurat już nie łapię się na staż, więc nie wiem po co mam tam iść :P

to nie wiecie, że teraz budują im wyższy, tym bliżej Boga

Bo masz ją napisać a nie z neta ściągnąć :):)

Teraz net jest inteligentny :):)
Ukrywa niektóre rzeczy przed leniami :):):):):)

jest taka możliwość , to prawda że włosy się zniszczą , za pierwszym razem nigdy nie będą białe, trzeba zdjąć kolor + około 3 razy rozjaśniać. wiem bo sama miałam kilka razy takie zabiegi. polecam fryzjerki domowe

Nie wiem po co to tak przebierać i to ile oni juz tak przebieraja i nikogo nie moga znaleść nie wiadomo kogo oni szukają czy modelki czy osoby pracującej ..

prywaciarzy powinno się spakować do tupolewa i wysłać na wycieczkę w jedną stronę
a nie h.u.je nie dość że słąbo płacą to jeszcze w.k.u.rw.iają pracownika

w necie nic o nich nie znalazłam, bez przydomka trudno coś poradzic.

podpisz sie tylko na egzaminie a spokojnie sie dostaniesz

A masz już upatrzone jakieś mieszkanko? Kredyt rozpatrywany jest zawsze w oparciu o konkretne lokum, którego dotyczy, mimo, że zawsze można zrobić symulację na jakiejś przykładowej kwocie.
Przy okazji - niedawno pomagałem siostrze w poszukiwaniu mieszkania, ostatecznie znaleźliśmy jej lokum tutaj: ogłoszenia nieruchomości.

hmmmmmmm atmosfera nawet nawet można traić na fajnych i spoko nauczycieli ......... jeśli ktoś chce coś osiągnąć to bez nauki nie da rady .............. a poziom minimalny to aby tylko uczesniczyć w zajeciach .........

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

i co???

a jako byś polecał szkołe / słabo mi idzie nauka

oczywiście chodzi mi o Yaris 2

a czy w Łómży jest jakiś fryzjer, w którym jest np. recpepcja lub/i profesjonalna obsługa klienta?

a czarna vextra to jeszcze krąży po Łomży? jakos jej dawno nie widzialem

M@ster poszła chyba na sprzedaż jeśli o tej samej mówimy. Znajomy ją kupił.

Czy może ktoś udzielić mi informacji na temat otwarcia przedszkoli w Łomży w Wieli Czwartek i Piątek? Otwarte są jak każdego innego dnia? Dziękuję i pozdrawiam.

Praca domowa na jutro?

Witam!
Zeby sie dostac do mechaniaka nie trzeba wybitnych osiagniec naukowych... Wystarczy jakies 60-70 punktow. Ale za to nie jest tam latwo. W duzej mierze to zalezy troszke od nauczycieli (kilkoro "nieciekawych" odeszlo w ostatnim czasie) na jakich się trafi. Ja skonczylem mechaniak i powiem tyle - nie bylo latwo. Tam nie walczy sie o jak najlepsze oceny, tylko raczej walczy sie o zdanie do nastepnej klasy.
Co do kierunkow: teleinformatyka to najtrudniejszy kierunek w tej szkole. Ale za to, potem na studiach bedzie sporo latwiej. Informatyka jest juz sporo lzejsza. Oczywiscie mowilem tu o przedmiotach zawodowych, bo przedmioty ogolne wszystkie kierunki maja na takim samym poziomie.
Ogolniak w mechaniaku jest o wiele latwiejszy niz technikum, ale za to slabiej przygotuje do matury. a wiec... Nie ma op*erdalania sie w tym mechaniaku ;D

pytałem o mądre odpowiedzi ale widzę jaką macie inteligencje chlopaki:)

1600 na start, 10 godz to norma, często w największym złomie jaki mają we flocie,

robota dla ogarniętej i sprytnej osoby i przede wszystkim lubiącej jeździć cały dzień po mieście

Witam, potrzebuję fachowca, z własnym sprzętem który wytnie otwory w betonowym fundamencie. Może ma ktoś z Was namiar na taką osobę, jeśli tak to proszę o nr tel. do niego :)

A więc ja na szczęście pojechałam do innego sklepu ponieważ kupywaliśmy lodówke i spodobała mi się LG no frost za 1800zł dobrze że jej nie kupiliśmy ponieważ w Partnerze taka sama była za 1500zł a za 1800zł mieliśmy większą i z nalewakiem do wody

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org