Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypowiedzi polityków pis są potem tłumaczone na język polski. Dlaczego? |
TO NIE SA ZADNE FANABERIE. ODPOWIEDZ MI W TAKIM RAZIE DLACZEGO POPRZEZ INDUKCIE <PODANIE JEJ W CIUT MNIEJSZEJ ILOŚĆI NIŻ NORMALNIE> ROZWARCIE DOCHODZI DO JEDYNIE 6 CM, A PO 30 MIN SPADA ONO DO 4 CM??? NOI JAK MA SIE ODBYĆ NATURALNY PORÓD Z TAKIM ROZWARCIEM? A ZDAŻAŁY SIE TAKIE PRZYPADKI W NASZYM ŁOMŻYŃSKIM SZPITALU;P ALE CÓŻ CZEKANO...AZ ROZWARCIE BEDZIE 10 CENTYMETROWE, AZ TU NAGLE DZIECKU PULS ZANIKA, I OSTATNIA DESKA RATUNKU JEST CC :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypowiedzi polityków pis są potem tłumaczone na język polski. Dlaczego? |
Z tego co wiem, Cosmeo jest jedyne.
|
|
do mała _eol - odnośnie kliniki i płatności: miałam 4 wizyty, czwarta ze względu na to, że jestem już po terminie. Każda wizyta z usg,po 150zł, z tego, co wiem - naturalny 1,5 tys, a cc -2tys zł. Oprócz kliniki jest też przecież państwowy szpital w Białym i wszystko za free. Więc albo dla spokoju wybierz się do kliniki na taką 1 wizytę, by poznać ich opinię na temat Twojego przypadku albo przyjedź urodzić do tamtejszego szpitala - wtedy masz tylko koszt dojazdu. Ja wiem, że klinika do tanich nie należy, ale ja z mężem podjęliśmy taką właśnie decyzję. Nie chcę zrazić się za 1. razem, skoro mamy mieć dwoje lub troje :) Nie wiem, jak wygląda sytuacja w innych szpitalach w okolicy, np. Zambrów, Kolno itd. - może lepiej niż w Łomży (?).
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mialem JBL Tr,straszny badziew!!! 2 lata temu zamienilem je na obecne ldm z moja doplatą i bardzo sie ciesze ze sie ich pozbylem
|
|
Też się kiedyś nad tym zastanawiałam, ale na tym poprzestałam :) może Tykocin?/ < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|