wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uczniowie powiatu radzyńskiego mówią " nie " UE !!!

Ja proponuję zgłosić się do którejś z Administracji ŁSM. Niektórzy pracownicy dokonują przeglądów instalacji gazowych i napewno mają informacje dotyczące miejsc gdzie takie czujniki można kupić - sami przecież korzystają z podobnych...

Pozdrawiam

Krzysztof

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uczniowie powiatu radzyńskiego mówią " nie " UE !!!

Wiecie czego się najbardziej boję...? Aktów chamstwa, wandalizmu, braku choćby odrobiny kultury i poszanowania dla piękna i włożonej pracy ... Oczyma wyobraźni widzę już pięknie zagospodarowany brzeg Narwi i .... moją wizję przerywa obawa, że znajdą się tacy, dla których nie miejsca dla ładu, estetyki etc. Wszyscy wiemy ilu takich "obywateli " jest wśród nas. Wystarczy wyjrzeć przez okno...
Dlatego mam cichą nadzieję, że jeżeli dojdzie już do realizacji tego niezaprzeczalnie pięknego planu - tereny nadrzeczne staną się jednym ze szlaków obchodów Policji i Straży Miejskiej.

Pozdrawiam

Krzysztof

Jest jeszcze strona pewnego frajera co prowadzi w Łomży Aikido. Adresu nie podam bo nie chce mu robic reklamy;)

michal

(...)"A moja koncepcja jest taka:
- wyremontować stadion, zrobić porządną bieżnię, trybuny, a sam obiekt też byłby doskonałym miejscem na różnego typu imprezy, np.: koncerty;(...)/ NBNF

Pewnie!!! Trzeba zaczac od stadionu, tego NASZEGO STAREGO, DOBREGO stadionu przy ul Zjazd...a nie zastanawiac sie nad beznadziejnym i BEZMYSLNYM pomyslem budowania nowego obiektu!. Komu to i po co...brrrrrrrrr
Stadion moze takze byc nasza wizytowka, zwlaszcza, ze znajduje sie przy trasie wylotowej z Łomzy w takim miejscu, gdzie praktycznie ruch nie ustaje...Bedzie porzadny stadion, to i sciagnac moze inwestorow nad Narew...

Bratniak

A ja nie życzę sobie, aby pomysł prezesa byl realizowany (przynajmniej częściowo) z moich pieniędzy. lepiej je przeznaczyć na modernizację stadionu starego i zagospodarowanie bzregów Narwi. Gdyby w Łomży bylo kilka klubów sportowaych to może... Tą ilość imprez sportowych jaka zdarza się w Łomży można z powodzeniem realizować na stadionie miejskim. Przy okazji. Prezes chyba myli pojęcia i za bardzo nie wie co to jest stadion, jakie jest jego wyposażenie, a co to boisko. Wystarczy tam tylko kilka rzędów ławek (co za wygoda dla meneli) i wszystko. Rozgrywki całonocne będziemy mieli zapewnioną

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Na przekór niektórym kolegom pragnę zauważyć, że każdy sposób jest dobry, by przywołać do opamiętania wielu szaleńców za kółkiem. Chyba nie brakowało ostatnio głośnych pogrzebów ? Inna sprawa, czy - jak zwykle - nie skończy się na samym polowaniu dla polowania ?

Bratniak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org