Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio Maryja wydało oświadczenie - nie otrzymaliśmy nawet złamanego grosza od Skarbu Państwa.... |
to jest chore że Prezes Pis składa kwiaty pod pałacem !! Chciał pochowania na Wawelu to niech tam swoje uroczystości organizuje.. Zamiast się jednoczyć i wszystko razem to jakieś cyrki wyprawia. i dzieli Polskę. Tak jak Świętej Pamięci prezydent zamiast lecieć 7 kwietnia z premierem chciał pokazać się sam..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio Maryja wydało oświadczenie - nie otrzymaliśmy nawet złamanego grosza od Skarbu Państwa.... |
Witam ile kosztuje sprzedasz starego akumulatora na skupie złomu liczy sie go na kilogramy jakos????
|
|
Re: Radio Maryja wydało oświadczenie - nie otrzymaliśmy nawet złamanego grosza od Skarbu Państwa.... |
Słyszałeś może o kolumnach Firmy JBL? uwierz mi LDM nie mają podlotu do nich.
|
|
i tu też się zgadzam większość starszych ludzi nie ubliżając nikomu ma renty emerytury i dla nich teoretycznie jest bez różnicy czy rządzi ten czy tamten i tak dostaną pieniądze od ZUS a zawsze chodzą głosować po kościele bo ksiądz tak kazał
|
|
HEJ na wstepie napisze że wiem ze byly takie tematy ale oprocz cosmeo nic konkretnego tam nie wyczytalam! czy jest w lomzy jakas konkurencja??? bo cosmeo dosyc drogie w porownaniu z innymi miastami! wiec gdzie w lomzy znajduja sie jeszcze maszyny VACU?? poprosze o konrety bo w necie nic nie mozna znalezc o Lomzy! ;/ z gory dzieki za odpowiedz
|
|
Dokładnie, ja nie zamierzam odbierać nikomu głosu ale starsi ludzie po przekroczeniu pewnego wieku są naiwni i w pewnym sensie tracą świadomość, tak jak nieświadomi sytuacji są bardzo młodzi ludzie tak i bardzo starzy. Nie chcę ich wykluczać ze społeczeństwa wręcz przeciwnie mam do nich wielki szacunek, jednak tak jak mówię, powinna być też granica w drugą stronę.
|
|
Mam 17 lat (jestem dziewczyną ) i jak w temacie - pilnie poszukuję pracy na te wakacje, przynajmniej na miesiąc (niby dopiero kwiecień a wiem, że w tamtym roku czerwiec to było za późno). Nic sprecyzowanego, bo jak zawsze w Łomży bardzo z tym krucho, a roznoszenie ulotek po domach czy truskawki są całkowicie nieopłacalne, bardziej interesuje mnie konkretna miesięczna praca w wyznaczonych godzinach (cokolwiek - od pomagania w restauracjach/kawiarniach do układania ciuchów czy pakowania jogurtów...) Bardzo proszę - jeżeli wiecie gdzie jest możliwość takiego zatrudnienia - napiszcie. (propozycje pracy też mile widziane, jeżeli ktoś jest w stanie - mój e-mail widoczny). Już widzę masę prześmiewczych odpowiedzi, ale zawsze warto próbować ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To ja też się chyba zapiszę do was:):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |