sobota, 07 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie dotykaj biskupa bo będziesz ukarany!

MrS hehe zapomniałeś o pewnej natrętnej ... która grozi mi ;-) hehe ,a co do bezpieczeństwo to dobrze że jusz prawie tutaj nie mam wrogów bo mi nie oto chodzi :-) cóż jak za miecha dostane komóre to moge zdjąć simloka tylko wiesz jak zdejmować z Simensa C60 ??

kudłata rezerwuj miejsca ;-)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie dotykaj biskupa bo będziesz ukarany!

Maciek wielkie dzieki dawaj wiecej info...

Ptysiu91 a co ty nie wiedziałeś o tym ?? haha... a co do popędu sexualnego to bez tej branzolety mam ten popęd :-) hahaha... a te drugie to mi rybka czy lecą czy nie ... :p

Zbych

kudłata: zostaw mi tutaj swój numer GG, w ciągu 10 minut od Twojej odpowiedzi napewno się odezwę i się umówimy.

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

Biber to jest to samogony są najlepsze zawsze jest z 60 %

MRS podaj swój numer

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

Już się przekonałam i przekonuję się nadal... do jutra mam czas...:D

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

W Łomży jest okej do kwadratu :) i... proponuję zgotować Rysi huczne powitanie :D może o tym wiedzieć nie będzie ale na nasze forum przygotujemy szampana :D i uczcimy przyjazd Twój do najpiękniejszego miasta w Polsce :D

jerry

Inny przepis:
Robi się ją z najprzeróżniejszych śliwek - poczynając od małych lubaszek, na późnych węgierkach kończąc.Dojrzałe, umyte i osuszone śliwki z pestkami wrzucić do dużego gąsiora, zalać 90% spirytusem, bardzo szczelnie zakorkować, zostawić na słońcu i cieple. Można zlać śliwowicę już po 2 miesiącach, ale najsmaczniejsza jest gdy postoi z owocami przez co najmniej rok. Wódkę po zlaniu przefiltrować przez gazę lub bibułę, rozlać do butelek i szczelnie je zakręcić. Pozostałe w gąsiorze owoce obficie posypać cukrem i szczelnie zakorkowane zostawić w cieple na 2-3 miesiące (od czasu do czasu gąsiorem trzeba potrząsać). Następnie syrop zlać, a owoce lekko przecisnąć przez płótno. Otrzymany w ten sposób trunek ma smak delikatnego likieru.

Osobiście uważam, że szybciej efekt uderzenia do głowy osiagnie się popijając spiryt i zagryzając śliwkami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
różne
Firany Zasłony. Sklep Firmowy Wisan Łomża ul. Mickiewicza 73 (przy Biedronce). Czyszczenie Magazynów do 30.06.25r. Promocje do 50%.
tel. 508233943
usługi
Sklep i serwis rowerowy: naprawa, części, akcesoria - Łomża, Krótka 3b.
tel. 784575784
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org