Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to pisobolszewicka głupota czy tez zwyczajna podłośc i chamstwo. |
Autor: duch (---.redetelesul.com.br) Data: 08-04-11 17:15 mhj przeczytaj statystyk szkół łomżyńskich i opinie młodzieży a to jest najważniejsza miara a nie ambicje rodziców. Sama wybrałam sobie obie szkoły i nie żałuje, rodzice do niczego mnie nie zmuszali, więc nie wiedząc jak było nie pisz. Opinie były i będą różne, w zależności od człowieka, jak ktoś olewał naukę i miał pod górkę, to zawsze będzie narzekał, że go dręczyli. A prawda jest taka,że jak ktoś chce coś osiągnąć to uczyć się musi. Z tego co wiem, to egzamin gimnazjalny najlepiej zdają uczniowie z PG6
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to pisobolszewicka głupota czy tez zwyczajna podłośc i chamstwo. |
Będą nowe rozkłady jazdy MPK. Już nie będzie rozkład pisany w exelu i na tabliczkach metalowych, tylko w specjalnym programie przystosowanym do pisania rozkładów które zakupiło MPK. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
specu zobacz w sklepie elektronicznym który znjaduje się przy ,,Łośiu ,,
|
|
Śledczego trzeba usunąć
|
|
NNo tak tak.
|
|
Korzystałam z mikrodermobrazji i innych zabiegów ale chciałam sprawdzić skuteczność oczyszczania i porównać efekty. Dzięki za ŻYCZLIWE odpowiedzi. Pozdrawiam :) Do Profesor - "idz do oczyszczalni sciekow , moze tam cie wrzucą gdzie trzeba" i to za free lub popytaj "doswiadczonych kolegów" z tego forum np. Fazi666 i ktoś-coś, oni pewnie są zorientowani w cenach TEGO TYPU usług.
|
|
Zamiast narzekać powinniście się cieszyć.
|
|
najlepiej to iść do WKU i się dowiedzieć :) ale napewno to trzeba szukać jednostki z wolnym etatem na dany stopień, a jeśli takowy jest to przejść rozmowę z dowódcą danej JW i dalej już Cię pokierują:) nie wiem jak jest w łomży z etatami ale napewno wolny etat to sprawa najważniejsza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |