Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amber Gold niewygodna prawda dla PiS |
Autor: szanelka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 27-09-10 23:09 nie dość, że strona byle jaka, to jeszcze z błędami ortograficznymi to, że się więcej czasu spędza na siłowni niż w książkach nie znaczy, że można reklamować się w ten sposób : " Na bierząco duży wybór odrzywek .... " No i nadal nie poprawione;)))) odrzywki:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amber Gold niewygodna prawda dla PiS |
Ustawka na Ogólnopolskie Dyktando powinna być obowiązkowym sposobem rozwiązywania konfliktów na forum.
|
|
Obczaiłem go też na południu, łasił się strasznie skubany, szkoda wąsatego bo się pewnie nikt nie zgłosi.
|
|
weeeee zaorac ta lomze lepiej
|
|
to moskiewski gej, on się urodził ruskim, bo mu ruscy całą chałupę zgwałcili i teraz cala rodzina musi się męczyć z bękartem, to go zamknęli w klatce z komputerem i się gremlin buntuje
|
|
Oooooooo!!!!! Jak się pieścidełka Julka ogarnęli z szoku :):):):):) Dawajcie dawajcie :):) Ja wolę Rosyjską flagę od czerwonych gaci eminencji :):) Tam przynajmniej każdy zna swoje miejsce :):):):)
|
|
jedzie ktos do warszawy max do godziny 13?
|
|
Autor: D.. (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-04-11 22:55 Miałeś flagę ZSRR więc kolego ktos-cos nie wprowadzaj w błąd i nie wyśmiewaj użytkownika PleasurmexC18,bo ma rację. Jeszcze przyjdzie pora na Ciebie, siedź sobie na tym forum i siej swoją propagandę. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// mój podpis , moja sprawa jaką mam na nim flagę :):):):) I nie wyśmiewam twojego kolegi , może mnie zaskarżyć jak ma ochotę , ale najpierw niech zapyta ojca co zrobił ze swoją legitymacja PZPR :):) A ty tez swojego możesz zapytać, przyda ci się ta wiedza na pewno :):)
|
|
Dzięki :)
|
|
Twoja eminencja widocznie lubi i udziela ci spustu pełnego :)
|
|
Świetny kamerzysta ma zakład w Zambrowie. Studio Filmart w Zambrowie - Andrzej Węgrowski. Adres Zambrów, pl. Sikorskiego 12; tel. 86 271 20 21 Naprawdę polecam rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ta w nowogrodzie nie chce w prowadzać w błąd ale chyba za cały 480zł, za 1kg monolithu 140 czy jakoś tak :) musisz zadzwonić albo do nich pojechać
|
|
Powiem z wyglądu fajne ale za małe na 8 i 10 przydały by się podwójne szczególnie w h powiedzmy szczytu. Bo w tych małych ludzie jak bydło w niektórych godzinach są transportowani.
|
|
To sobie koleś zrobił antyreklamę. Wątpię by tam ktoś pojechał tankować. Szkoda parę zł. na banerek?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |