niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
spada PKB za \"dobrej zmiany\" PiSu

to co wyżej napisałam to miało być pytanie ( zapomniałam postawić : " ? " )

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: spada PKB za \\\"dobrej zmiany\\\" PiSu

to wełniane istoty a nie barany !nie wolno tak brzydko mówić !....a istot tych nie brakuje na różnych blaszkach !moim zdaniem najgorsi są BKL...- rzecz jasna nie wszyscy !
Proponuje powozy tych wełnianych istot wypisywać na forum z konkretnym nr. rej. tak jak to zrobił gościu wcześniej Pozdro

gdzie najlepiej zrobic prawko

moze moje pisanie o tej osobie byłoby w jakiś sposób usprawiedliwione ...

Posadzić drzewa i zbudować fontannę na tym czerwonym obrzydliwym placu przed ratuszem! Kawałek betonowej pustyni szpeci i nic więcej. Do tego można tam zagospodarować więcej miejsca na ogródki restauracji czy ogródki piwne.

kapitan bomba fakt, TREK to klasyk :) Nie wiem jak teraz z cenami TREKa, ale jeszcze 2-3 lata temu ŚREDNIEJ KLASY Trek kosztował 2,5 tyś zł.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Zadziwia mnie że po tylu latach istnienia forum tematy typu BL kontra BLM itd. wciąż są wznawiane, świat idzie na przód a tutaj ludzie ciągle się dzielą na BL i BLM. To jest straszne... Fani tego podziału śmiesznego niech się lepiej opanują i na oczy przejrzą bo to ... żałosne jest.

jak jestes kobieta to z checia pokecam swoje uslugi no i słyszałem ze na prusa 8 jest tak owy

Uważaj żeby od hektara nie brał bo jak zabulisz to płacz tylko będzie w całej Łomży słychać.

Na głupie pytanie,głupie odpowiedzi :pppp

Mistral 501536540- solidnie i w miarę tanio

Nareszcie radni z prezydentem na czele poszli po rozum do głowy i po tylu latach dali pozwolenie na budowę Venedy. Oby jak najszybciej powstała ta galeria.

BKL gdzie nie spojrzę na jakiegoś BKL-a to albo dziąg jakiś który ustanie pod biedronko na dwa miejsca albo robi dziwne manewry oczywiście bez kierunkowskazu ,najlepszy był ostatnio jakiś wypierdek mamuta który jechał starym mondeo z lasko i wyprzedzał centralnie przy radarze na zawadzkiej i był bardzo happy że wyprzedził kolesia który właśnie przymierzał się do prawo skrętu , a BL nie lepsi nigdy jak stałem na przejściu żaden nie przepuścił zazwyczaj właśnie BLM !

”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”

Dni otwarte są codziennie oprócz sobót i niedziel. Zawsze jeździmy z promocją szkoły. :)

BKL = Będę Kiedyś Łomżyniakiem

w tej cenie polecam Authora

ja w temacie gdzie mozna go sprzedac w lomzy?i za ile mniej wiecej

A co z liniami 1, 2, czy też 4?

...nie reklamować się!!!!!!!
hihi....

kmkm łomża polecam zakupić słownik ortograficzny ;-)

Wszędzie wypróbowałem , tylko Dantex. W innych jakby ciśnienie słabsze i czas jakby szybciej uciekał.

Autobusów nowych jest 10, a miało być 5 w pierwszej dostawie.
Zanim wyjadą na ulice będą szczegółowo przejrzane i odebrane przez powołaną komisję (około 2-3 dni). Następnie muszą być zarejestrowane i wyposażone w akcesoria wewnętrzne jak i zewnętrzne jakie są ustalone dla naszego miasta. A na jaką linie wyjadą to zadecyduje grafik kierowcy który jest ustalany z góry na cały tydzień.

MIŁEJ PODRÓŻY:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org