Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obniżka wieku emerytalnego |
Polecam BEST VIDEO nr telefonu 602814085
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obniżka wieku emerytalnego |
czy imię i nazwisko to dane osobowe? jeżeli np. nie podajesz nic więcej aby zidentyfikowac gościa No nie wiem..... np. Jan Nowak ilu jest w Polsce Janów Nowaków? czy janów Kowalskich? . Dane osobowe Definicja danych osobowych znajduje się w art. 6 ustawy. Danymi osobowymi są wszelkie informacje dotyczące konkretnej osoby, za pomocą których bez większego wysiłku można tę osobę zidentyfikować, chociaż nie jest ona wyraźnie wskazana. Możliwą do zidentyfikowania jest taka osoba, której tożsamość można określić bezpośrednio lub pośrednio, w szczególności poprzez powołanie się na numer identyfikacyjny albo jeden lub kilka specyficznych czynników określających jej cechy fizyczne, fizjologiczne, umysłowe, ekonomiczne, kulturowe lub społeczne. Informacji nie uważa się za umożliwiającą określenie tożsamości osoby, jeżeli wymagałoby to nadmiernych kosztów, czasu lub działań. Do danych osobowych zalicza się więc nie tylko imię, nazwisko i adres osoby, ale również przypisane jej numery, dane o cechach fizjologicznych, umysłowych, ekonomicznych, kulturowych i społecznych. Danymi osobowymi nie będą zatem pojedyncze informacje o dużym stopniu ogólności, np. sama nazwa ulicy i numer domu, w którym mieszka wiele osób, czy wysokość wynagrodzenia. Informacja ta będzie jednak stanowić dane osobowe wówczas, gdy zostanie zestawiona z innymi, dodatkowymi informacjami, np. imieniem i nazwiskiem czy numerem PESEL, które w konsekwencji można odnieść do konkretnej osoby. Dane „zwykłe” Nie jest to pojęcie zdefiniowane w ustawie o ochronie danych osobowych, ale tak nazywane są dane osobowe poza wymienionymi w art. 27 ust. 1 ustawy. Zaliczamy do nich np. imię, nazwisko, adres zamieszkania, datę urodzenia, nr PESEL. https://edugiodo.giodo.gov.pl/file.php/1/ODO/ODO_R02_03.htm może poczytaj tu: http://forumprawne.org/dyskusja-ogolna/30263-nazwisko-imie-na-forum.html http://forumprawne.org/prawo-cywilne/45480-czy-samo-imie-nazwisko-juz-dane-osobowe.html http://webhosting.pl/GIODO:.zdjecie.imie.oraz.nazwisko.na.Naszej_Klasie.pl.to.nie.dane.osobowe
|
|
jest mozliwość zwiększenia limitu. przy naborze z 30 grudnia 2010 była taka sytuacja, że zwiększali limity :)
|
|
W kazdym badz razie taka osoba moglaby sie domyslic ze chodzi wlasnie o nia i jakby sie wkurzyla to moglaby wystapic na droge sadowa i wygrac proces o np. publiczne znieslawienie. Dlaczego twarze niektorych wielkich przestepcow nie sa wcale ujawniane? Jakis czas temu chyba w uwadze byl reportaz o jakichs zlodziejach co napadli na sklep, pobili kasjerki cos w tym rodzaju i wlasciciele sklepu wywiesili zdjecie przestepcy i policja kazala im to zabrac. Tak, wiec jesli przestepca ma czasem wieksze prawa od poszkodowanego to raczej takie publiczne wypowiedzi tez moglyby miec swoj final w sadzie.
|
|
Skorzystaj z GoBus.pl! Szybko i za darmo porównasz wyceny i oferty od przewoźników z regionu! http://www.gobus.pl/ Tel. (22) 389-6866
|
|
BigL dokladnie polowa wypowiedzi na tym forum to zazdrosc i zawisc, czy to fryzjerka, czy maniciurzystka czy kosmetyczka. "Wiktoria" jest na Ks. Anny 27 tak na samym rogu, tuz obok gabinetu ginekologicznego
|
|
lauracrow1@wp.pl wyslij prace i cene,
|
|
Też mam takie wrażenie,szczególnie,że niektóre osoby specjalnie po raz pierwszy logowały się na forum,żeby skrytykować.Fe.
|
|
ścięcie 17-25 farbowanie od 60zł do 90zł baleyage od 70z do 130zł upięcia 70 zł
|
|
bless kundlu h*j ci do tego Macku z Klanu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak w temacie. Na Allegro wysyłka przewyższa kosz żarówki.
|
|
W elektrycznym obok telepizzy, Polmar? Niestety nazwa mi z głowy wypadła. Kupowałem takie diody do podświetlenia w desce rozdzielczej.
|
|
Rozumiem, że moderator ma "jakieś" zasady cenzurowania forum. prosiłbym tylko o ich udostępnienie. Działanie na zasadzie bo mi się tak podoba nie jest zbyt profesjonalne. 4Lomza.pl i tak schodzi na psy mylomza.pl jest o wiele ładniejsza stylistycznie i merytorycznie ale przydałoby się choć odrobinę profesjonalizmu i powagi.
|
|
I tu się z Tobą nie zgodzę. Sama uczyłam się na bernatowicza i w gimnazjum i potem w liceum i jestem zadowolona ze swojego wyboru. Nauczyciele dobrze przygotowują do egzaminów, później do matury, wymagają, ale bez przesady. Jeśli ktoś chce się uczyć i ma zapał, to ta szkoła pomoże mu się rozwijać :)
|
|
Szukam takiej pompki co by można nią było napompować koła roweru i motorynki, koła samochodu i materaca jednym słowem pompka uniwersalna do wszystkiego i jeszcze więcej.
|
|
Szukam fryzjera takiego do strzyżenia miejsc intymnych
|
|
Tak ale inicjał chyba możesz podać czy pseudo nic poza tym. Ktoś jest sprytny to zemsty może Ci sprawę założyć.
|
|
Osobiście polecam osk FERENC
|
|
tych BLM-ów jest strasznie dużo aż strach co to będzie
|
|
oraz Bardzo Lubie Mniasto :)
|
|
szukasz fryzjera damskiego czy meskiego ”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”
|
|
Tylko i wyłącznie ArtMuz na ul małachowskiego w łomży tel 502086904 profesjonalny sprzet i ludzie znający się na rzeczy polecam
|
|
ewentualnie w sportowym sklepie pompka do materacy z róznymi koncówkami do pompowania
|
|
Kategoria damskie http://www.fit.pl/filmy/cwiczenia_dla_ciebie/damskie_pompki,1298.html Kategoria Mężczyzn http://www.sexyuroda.pl/dla-Mezczyzn-powiekszanie-penisa-s-pol-1235864743_1218005337__.html?gclid=CJuDsOaojagCFY0hfAod_lW2Cg Mogą być ..
|
|
Btw. każdy normalny człowiek wie oczywiście jak ożywić miasto, jak sprowadzić turystów, ożywić starówkę. Dlaczego wiec lokalni politycy są wyje.bani z akcji? Dlatego że proces dojścia do władzy jest tak psychicznie męczący że dochodzą sami wariaci lub ministranci, normalni ludzie olewają te boże igrzyska. Ale teraz miarka się przebrała, to znaczy radni na usługach jasnej strony mocy (tak im się wydaje, dla normalnych ludzi to czarna mafia) znów całowali pierścień biskupa, a reszta radnych, może i by zagłosowała za, ale boją się - to bezpłciowa ekipa co jak chorągiewka na wietrze chcą wyczuć polityczną koniunkturę. A ja znów kur.wa nie będę znał żadnego z tych idiotów z plakatów przy wyborach jak 90% Łomży i następna kadencja będzie taka sama, a miasta okoliczne będą zacierać ręce, niech w tym Mordorze i ciemnogrodziu jakim jest Łomża zastanawiają się dalej ile metrów od kościoła może być alkohol żeby nie obrazić Jezusa i nie rozpić młodzieży, a w Ostrołęce, Zambrowie, Białymstoku, Kolnie etc niech powstają ogródki, puby, restauracje w myśl zasady niech każdy grosz zostanie w mieście, dla ludzi i miasta, niech te pieniądze z podatków będą na laptopy do szkół, boisko, MDK, K I N O z prawdziwego zdarzenia? A tak co gównarzeria ma robić w Łomży jak nie wypic piwa i kląć na mafię czarną w Łomży, wystarczy neich się jeden z drugim przejdzie po osiedlu, porozmawia z ludźmi a nie tylko z klęczącym elektoratem albo tocząc kampanie przed i w kościele (co jest kur.wa fenomenem na skalę krajową takie rzeczy tylko w Łomży). Stop napisał(a):
|
|
FERENC
|
|
na prawko to najlepiej do WORD. A jezeli chodzi o kurs to kazdy i tak Ci poleci tego u kogo robil, wiec nie licz na obiektywizm.
|
|
Pokażmy że chcemy rozwoju tego miasta... Bo Łomża to naprawdę piękne miasto, wiem co mówię bo dużo podróżuję po Polsce... Tylko nawet mniejsze miasta potrafią zadbać o stronę kulturową mieszkańców. A nasi radni robią wszystko by się nie spracować. Łomżyniacy potrzebują rozrywki.... potrzebują gdzieś wyjść, wystarczy poczytać ile osób ucieka w weekend majowy poza miasto... Pokażmy że chcemy by coś zaczęło się dziać.... http://www.youtube.com/watch?v=Q4ovDz4MLfI&feature=channel_video_title
|
|
Pets - best friends in the world http://crazymag.com/r.asp?ID=39
|
|
bo galeria Narew to chyba zwyczajna ściema
|