Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedwyborcza umowa za 4 miliardy złotych |
Keicam rzeczywiście sam to napisałeś? Bo widziałem to już wczesniej na pewnej stronce ze śmiesznymi rzeczami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedwyborcza umowa za 4 miliardy złotych |
MrS chyba nie tylko zdjemujesz simlocki za darmo dla ludzi z forum ;-) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Re: Przedwyborcza umowa za 4 miliardy złotych |
Alllinka: dzięki za pomysł,jest ok:-) Szamac: dobra uwaga:-) głupio by było odmówić,bo taki słodki ten dzieciaczek:-) a co do wiary to niekoniecznie musi być powiązana z kościołem. Olka: kościół to dla mnie instytucja,nie czuję się w żadnym z łomżyńskich jak w świątyni Boga.W Licheniu czułam ten czar, w Łomży - sorry,ale mi to nie idzie.Więc to,że komentuje mnogość pustych kościołów nie ma nic wspólnego z chrzcinami. Tradycja chrześcijańska i ja się wiary nie wypieram. Także czep się tramwaja,a nie kolejarza,ok? Zwraca się uwagę na potrzeby człowieka,a nie budynków.To chyba ma większe znaczenie:-] śLeDcZy : dzięki za radę,ale to chrzest nie I komunia Św.:P Do komunii to jeszcze daleko,może uzbieram;-) Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |