Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ci zkomnalnych oakujcie graty -PiS was zamierza pozbawić meiszkania |
Co do mojej rodziny to znam jej historię i na czym ona stoi. Kto miał legitymację PZPR to można zobaczyć po dzisiejszych stanowiskach jakie dane osoby piastują,więc ten atak Ci nie wyszedł i wcale mnie to nie martwi ;]. Jak tak uwielbiasz Rosję i ustrój tam panujący to czemu się nie przeprowadzisz? Przecież Twoja doktryna propaguje kosmopolityzm więc droga wolna. Tak samo Twoje wywody na tym forum nic nie zdziałają,tylko niepotrzebnie podsycają niepoprawne wyzywanie. Jeżeli z Ciebie taki aktywista to działaj publicznie,a nie pod osłoną loginu na internecie. Na głupiego nie wyglądasz po tym jak obserwuje Twoje wpisy, więc ruszaj na miasto do społeczeństwa i tam ukazuj swoją Rosyjską i Radziecką flagę z Dekretami komunistycznymi itd, sukcesu Tobie nie wróżę ;] ,ale podobno do odważnych świat należy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ci zkomnalnych oakujcie graty -PiS was zamierza pozbawić meiszkania |
Polecam Studio Wiktor w Ostrołęce
|
|
Tak wygląda gospodarka rynkowa i Stary Rynek w Łomży: http://www.youtube.com/watch?v=Q4ovDz4MLfI&feature=player_embedded
|
|
Cześć piszę na tym forum pierwszy raz w ubiegłym roku w kwietniu złożyłem papiery do policji jestem już po wszystkim(cały etap rekrutacji za mna) ostatnio dostałem telefon że nie załapałem sie na obecny nabór i ze bedzie kierowane pismo do komendanta o zwiekszenie limitu czy ktos był moze w takiej sytuacji i jest to mozliwe ze zwieksza limit jestem z wojewodztwa podkarpackiego
|
|
Zapraszam do siebie, jeśli chcesz podaj e-mail wyślę ci swoje prace, pozdrawiam
|
|
:( Szkoda....ta osoba narobiła ( narobił )wiele krzywd i czuje się bezkarna....trudno, muszę znaleźć inny sposób ostrzeżenia przed nią ( nim )
|
|
Kamińscy Stara Łomża
|
|
KAMIŃSKI Miałam go u siebie rewelacja takie ujecia potrafi zrobić że bym sie nie spodziewała wygląda jak by było zrobione na 2 kamery .. Polecam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Według mnie Veneda. Bo na terenie budowy galeri Narew nic się nie dzieje nawet. A na terenie budowy venedy codzięnie coś widać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |