Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ukraiński parlament pracuje nad ustawą uznającą Polskę za okupanta Chełma ... |
ktoś-coś - pewnie nie zauważyłeś , że twój link świadczy przeciw twojej tezie. Władze ścigają tych co nielegalnie pobierają zasiłki. W Polsce nikogo nie obchodzi, że imigrant zarabia grubą kasę na przemycie ludzi , śmiga nową beemką i dostaje zasiłek wyższy niż przysługuje rodowitym Polakom.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ukraiński parlament pracuje nad ustawą uznającą Polskę za okupanta Chełma ... |
do Adolf czemu się pytasz, skoro odpowiedzi nie możesz zaakceptować? każdy ma prawo do własnej opinii 2/ nie ufasz koleżankom? a takie zadowolone są
|
|
Re: Ukraiński parlament pracuje nad ustawą uznającą Polskę za okupanta Chełma ... |
Już kupiłam - teraz mam problem z tą co się zepsuła..jak jej się pozbyć tzn sprzedać na części.... Aż żal na nią patrzeć bo wygląda zupełnie jak nowa a już do wywalenia...:(
|
|
Przejdź się do sklepu Korsa na Piłsudskiego. Obok Alkoholi Świata i 4 Pór Roku. Tam, wraz z Sprzedawcą, dobierzesz idealny rower do potrzeb w interesującym Cię przedziale cenowym ;] Ja polecam Meridę lub Orbeę. W tej cenie możesz znaleźć naprawdę fajny rower tych marek.
|
|
Jak wygląda ta praca?Czy ciężko?Jakie zarobki?Po ile godzin?
|
|
Szukam parobasów do pracy w piekarni !!!!! Juz otwarte !!!!!!!!!!!! ”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”
|
|
jak nie uda się jej sprzedać na części to zrobię z niej budę dla psa :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
OD RANA DO WIECZORA.
|
|
Polecam Mariusza z upieciami średnio farba jak najbardziej
|
|
Byłem dziś na Piłsudskiego i tam właśnie polecano mi Meridę i chyba na ten rowerek się zdecyduję.
|
|
do Mee : Tylko i wyłącznie p. Głuszkowski ( ten starszy ), super specjalista . Mój mąż zaczął rwać w szpitalu u chirurga szczękowego ale nie dała rady, tzn on się strasznie bał a ona próbowała mu wyrwać wielgachnymi obcęgami a w koncu doszła do wniosku że niestety musi jechać do B-stoku do kliniki...ale postanowił jeszcze spróbować u p.Głuszkowskiego. Efekt : bezbolesny zastrzyk, rwanie małymi nowoczesnymi obcążkami w kilka-kilkanaście sekund, nawet nie wiedział kiedy :) Super, polecam z czystym sumieniem tego specjalistę. Koszt - coś koło 100 zł
|
|
Byłam wczoraj. REWELACJA. Wszystkim znajomym i nieznajomym bardzo się podoba moja nowa fryzura. Dodam, że w doborze fryzury całkowicie oddałam się w ręce fryzjerki. :)
|
|
Jutro mam malowanie . Czesze się tylko u niej robi to trwale i super :) i nie drogo :)
|
|
Znam Panią Kasie a raczej czesałam się u niej jak jeszcze w Daturze na Nowogrodzkiej była! Faktycznie długo nikt nie wiedział gdzie pracuje ale przyznam, ze dziewczyna bardzo staranna i ja osobiście byłam zadowolona dla starszego i młodszego cos doradziła! Dobrze wiedzieć gdzie przyjmuje a Pani Sznajder ktoś wie jak się ma i co teraz robi tez znana i dobra feyzjerka teraz Wszyscy którzy kiedys podbijali rynek znikneli dlaczego??
|
|
Polecam w 100%Korzystam z jej usług kilka lat i jestem bardzo zadowolona.
|
|
Kto z kupców łomżyńskich jest za zaskarżeniem decyzji Prezydenta Łomży o pozwoleniu na budowę galerii Veneda dla Echo Investment?? Co miasto dostanie w zamian?? Czemu w centrum Łomży trzeba płacić za parkowanie a przy Galeriach nie?? Jak długo będziemy dorabiać obcych w tym mieście?? Zróbmy coś z tym w końcu bo wszyscy stąd będziemy musieli wyjechać albo pracować dla Żyda!!!!
|
|
Tandetna reklama więc nie polecam rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hahah ta veneda robi łomżę jak chce, nie będzie podłączenia z MPEC bo za drogo xD, kina 3D też nie będzie, a tak dużo przed wyborami wam obiecali;] widać ze się dogadali na salonach z Czerniawskim. bez komentarza...
|
|
tak masz racje w Venedzie i Tesco będą rozdawać towar za darmo tak jak to jest np w Tesco w Zambrowie już tydzień po otwarciu przestali ludzie tam zachodzić i świeci pustkami bo drogo tak jak nigdzie indziej w Zambrowie... a na allegro też nie znajdziesz wszystkiego... i wiele towarów jest sporo droższych niż w zwykłym sklepie...
|
|
Malowanie zależy jakie włosy Samo ściecie 20-25 zł a plus modelowanie i mycie chyba ok 40
|
|
Do nikogo by nie wpływały. Bo czas na bojkot i zniesienie płatnego parkowania w centrum. Wielu ludziom nie chce się już do centrum jeździć jak muszą płacić 5 czy więcej zł za postój... za co płacić jak drugi sezon zimowy zasypało parkingi na metr i nikt się nie pofatygował aż do wiosny by je odśnieżyć...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |