niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zadanie Polski - POLSKA BASTIONEM EUROPY

"Lewaki" wiedzą to, czego wy - katolaki - nie wiecie, choć powinniście jak np. to:
„Ludzie, czego szukacie w martwej kości? Czemu nie poszukujecie żywej świętości, która dać może życie wieczne?”
(Johannes Eckhart)http://www.katolik.pl/index1.php?st=artykuly&id=2082
A to w kontekście bezmyślnej czci tzw. relikwi i odnawianiu średniowiecznych praktyk ich handlowi w związku z wynoszeniem na ołtarze Jana Pawła 2

OKAZJA! Wiosenna wyprzedaż relikwii papieskich

W ofercie m.in.:
- Kapcie Ojca Świętego. Zalecane zwłaszcza na podagrę.
- Przedostatnia szczoteczka do zębów. Niezawodna w bólach zębów mądrości.
- Ususzona róża na której dłużej spoczął wzrok Ojca Świętego w czasie VII Podróży Apostolskiej. Pomaga na wszystkie odmiany raka.
- Pejczyk pokutny wręczony Jego Świątobliwości przez św. Escrivę. Wpływa na potencję.
- Bogaty wybór włosów - dla tych, co chcą się wyleczyć z gejostwa i lesbijstwa.

Pełną ofertę wysyłamy tylko po okazaniu świadectwa chrztu, bierzmowania oraz zaświadczenia od proboszcza o odpuszczeniu grzechów na ostatniej spowiedzi.

Tylko u nas: Relikwie na miarę Polski XXI wieku, którymi zaDziwisz cały Boży świat!

Ceny konkurencyjne! Wersje limitowane za 10% dopłatą.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zadanie Polski - POLSKA BASTIONEM EUROPY

Witam potrzebuję transport do Niemiec dla jednej osoby w dniach 11-12 kwietnia 2011 r. Najlepiej w okolice Bielefeld. Jeśli ktoś zna przewoźnika bardzo proszę o pomoc

Co sądzicie o wecie ?

Treść jest ukryta

...tak, kozioł, wiertarką też można prać.....

rudy błazen z druhem

A dziewczynki w wieku 13 lat mogą gdzieś pograć? Jaka drużyna w piłkę? Moja córka grała dużo, ale trener znalazł sobie młodsze dziewczyny.

Co do rozmowy z psychologiem, ja odczucia po rozmowie miałem nie zbyt przyjemne. Odebrałem rozmowę z psychologiem jako czystą formalność. Wszedłem, dostałem kilkanaście pytań, odpowiadałem sprawnie, szybko nie zastanawiałem się. Wyszedłem po dosłownie 5-7 minutach. Dlatego odczułem że rozmowa była bo musiała być, myślałem sobie że pewnie i tak nie zaliczyłem MS, a że rozmowa musi być no to była, szybka.

Zdziwiłem się że tak szybko mnie Pani psycholog puściła bo kolega który był wcześniej siedział ze 3x dłużej.

Jak się okazało później ja, jak i również kolega zaliczyliśmy MS.

Witam .
wie ktoś ile się czeka na multiselect w poznaniu

rudy błazen z druhem

..słynie ze słynnego katechety J. J. ....

paplik, panjawel3 pod jakimi nikami się jeszcze ukrywasz?

któś-cóś - a ty leć do marudy, może da ci pobawić się trzonkiem.

rudy błazen z druhem

Witam, czy wie ktoś może gdzie w Łomży jest jakiś bezpłatny kanał, podjazd dla samochodu osobowego? Bo muszę wymienić sondę a bez wejścia pod samochód nie da rady.

jak ktos powiedzial ze bili dzieci itp... ale zlo trzeba tepic w zalazku bo jak ktos nie powie komus ze robi zle to bedzie ta osoba w to brnela... i wyrosnie kolejny "dresiarz"

co do bonaru to zaczelem tam chodzic jakies 3 lata temu i przez te 3 lata sporo sie zmienilo teraz chodzi wiecej tam dzieci ktorzy ida zobaczyc cos innego niz ci co to czuja... te dzieci szukaja swojej nacjii... przynaleznosci... i buntu przeciwko systemowi ktorego nie trzeba juz obalac jak zakomuny... chociaz nie powiem ze jest lepiej... swego czasu tak do pol roku temu widzialem kilku prawdziwych "skinow". chociaz nie szata zdobi czlowieka tylko to co ma w sercu. zamiast pokazywac ubiorem swoj bunt jebnijcie sobie w glowe zaluzcie na siebie worki z ziemniakow z ubran i sprobujcie wtedy rozroznic ktory do ktorej subkultury nalezy wtedy wyjdzie ze to sa dzieci ktore sie blakaja i szukaja czegos czego nigdy naprawde nie znajda...

lepiej byc skinem niz lewakiem takie jest moje zdanie. za milosc do swojego kraju narodowosci itp nikt jeszcze nic zlego nie zrobil ale to nie moze byc przesadne bo sie staje chore

to tyle z mojej strony na ten temat.

ja tez do niej chodzilem ale jak sie przeszedlem do innego stomatologa to okazalo sie ze ta pani to tylko oglaskiwala moja zabki,pruchnica jest...ale jej nie widac :) idz do kogos innego...mozesz sie czegos nowego dowiedziec tak jak ja...i nie polecam tej pani

W Konarzycach za naprawę byle czego bierze o 40- 60 % więcej niż w innych zakładach, także ja też nie polecam, ceny irracjonalne, nawet w autoryzowanym serwisie bywa taniej.

Moje auto stało 1.5 dnia i Pan nie chciał nic jak bedzie dobrze to na pewno zajade do niego dam na porządną flache :)

Treść jest ukryta

dzis moja znajoma specjalnie sprawdzila karnety w activi. i tak prostuje wczesniejszy post - karnet silownia 70, rolfit +silownia 125, 10 wejsc rolfit 80 , silownia 2 tygodniowy karnet 40 - z tego, co mi mowila. powiedziala tez, ze dzisiaj bylo tam bardzo duzo ludzi , bo wiosna i kazdy mysli ze schudnie przez miesiac cwiczen na silce.
a jak ceny w innych silowniach? pozdrawiam i sory za wczesniejsza pomyłkę

skini do jaskini
"panki" do szklanki
metalika do śmietnika

ebac kurwów punków he

kobiety maja przerąbane

Większość z nas zaangażowała się w zbieranie nakrętek dla Maciusia,w tak prosty sposób mogliśmy pomóc małemu skarbowi,dziś natknęłam się na kolejną akcję -

"Związek Nauczycielstwa Polskiego Oddział w Łomży przyłączył się do koordynowanej przez „KONTAKTY” akcji zbierania plastikowych nakrętek za które zostaną zakupione wózki inwalidzkie dla niepełnosprawnego Kuby z Ciechanowca i Kamila z Bujenki.

Dla Kuby i Kamila liczy się każdy kilogram, a nawet każda nakrętka. Jeśli masz możliwość przyłącz się i pomóż zbierać nakrętki!!! "

Nakrętki można dostarczać do siedziby Związku Nauczycielstwa Polskiego Oddział w Łomży ul. Sadowa 2. Zostaną one przekazane koordynatorowi akcji."

Przecież to tak mało z naszej strony ,a dla tych dzieciaczków to tak bardzo dużo .

Treść jest ukryta

a czemu chcesz je wyrwac? ja mam wszystkie inic zlego z nimi nie jest niedobrego. pozdrawiam

Treść jest ukryta

Wwo - halabardy

http://www.youtube.com/watch?v=KqDro3sNue0

Na nowogrodzkiej nie tłumaczy a jedynie wysyła skany dokumentów do tłumaczenia. Można to zrobić również samemu. Ogłoszeń jest sporo. W oby przypadkach czekasz kilka dni na tłumaczenia.
http://www.finpraw.pl/

nakrętka jest wykonana z lepszego jakosciowo plastiku i co za tym idzie droższego wiec dla tego skupującym zalezy na zbieraniu samych nakrętek!!!

rudy błazen z druhem

też zbieram juz od dłuższego czasu =]

tak sie sklada ze sporo juz poczytalem na ten temat i wiem wiecej niz tobie czy ktosiowi cosowi sie wydaje. A uogulniam bo dla mnie skin to NS ewentualnie NR czyli odlamy najbardziej rozpowszechnione odlamy w Polsce i najbardziej wartosciowe.A skin bez idei czy prokomunistyczny to obywatel skinopodobny. Co z tego ze gdzies kiedys z jamajki ktos albo ze byl czarny skin na skuterze w Anglii ,czy tez skin bratajacy sie z punkami .

Jednego nie rozumiem. Skoro taki z Ciebie ,,patriota", to dlaczego nie dbasz o poprawność językową?

”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”

Przecież u nas uparcie gonią zachód. Pani minister edukacji Hal sprawiła że polska szkoła będzie taka jak brytyjska. Jej najnowszy pomysł to kontrola rodziców nad szkołą. Teraz byle gówniarz poskarży się że w szkole wymagają i mamuśka będzie biegła z ryjem że tak się nie powinno uczyć.
Zastanawiające jest jednak to że najlepszą prace mają ci od których ktoś wcześniej wymagał.

A który to miesiąc? Jeżeli nie końcówka, to dziecko pewnie jeszce zmieni ułożenie.

rudy błazen z druhem

Niedawno powstały profil na facebooku - Obudżmy łomżyńską starówke" proponuje ciekawa akcje , skrzyknąć sie i zamanifestować o przebudzenie starówki poniżej link .

http://www.facebook.com/pages/Obud%C5%BCmy-%C5%82om%C5%BCy%C5%84sk%C4%85-star%C3%B3wk%C4%99/193227194052055

”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”

kapitan bomba - tak, być może, nie zaprzeczam.

psycho-jude:)

Dla nich językiem ojczystym jest pięść i glan :):)

Oni nie muszą poprawnie pisać i mówić po polsku :):):)

Niedługo wszystkie Kawałki będą na http://www.youtube.com/user/Flovv02

brudem moze wali od Ciebie. Nie jeden z tych ludzi osiagnal w zyciu wiecej niz Ty i poziomem do nich nie dorastasz. Skoro nazywasz kogos o odmiennych pogladach brudasem to wspolczuje. Chyba miales ciezkie dziecinstwo. Zobacz jakos mnie zaden skin szukajacy przyjaciol nie zaczepil. Masz tak samo za duzo wolnego czasu i ci sie nudzi, jak tym dzieciom, ktore bawia sie bunt. Ty tez sie buntujesz tylko w druga strone, ale nie potrafisz tego pojac i zawziecie twierdzisz ze tylko Ty masz racje. I nie nazywaj siebie Polakim patriota, bo obrazasz mnie, moja rodzine i dziadkow, wsrod ktorych nie jeden ginal za ojczyzne, a teraz taka menta plugawi jej imie. Mialem sie nie odzywac, ale czlowieka nosi kiedy widzi cos takiego.
Nawiazmy tez moze do fascynacji wielu skinow hitlerem. Tyle tylko, ze ten s** mordowal tez Polakow. J** patrioci za dyche.

Kasia Dąbrowska z 'byłej"DATURY z nowogrodzkiej otworzyła salon na Żeromskiego 5A numer do niej to 501 574 940.Rewelacyjne usługi, dobra cena, miła atmosfera! kilka miesięcy temu był post, ze ktos jej poszukuje!!
100% zaufania POLECAM jej usługi bez zadnych ściem i reklam
dokładna i profesjonalna dziewczyna

reklama!!

Maro nie musiałeś dodawać na koniec , że urodziłeś się i wychowałeś w Zambrowie.Cała Twoja wypowiedz dobitnie o tym świadczy.

,,to jak ktoś ma Dysleksje to już ma zakaz miłowania swego kraju ?"

Dysleksja to wymówka tych, którym nie chce się czytać.

jestem umówiona przed swietami, koleżanki bardzą chwaliły ten salon nie wiem czemu ty akurat jestes negatywnie nastawiona ??? jak nie spróbuje t sie nie dowiem hehe pozdrawiam !!!!

aha spoko

zgłoś się do GoldFinance- to bezpłatni doradcy finansowi, którzy dobiorą dla Ciebie korzystną ofertę dopasowaną do twoich potrzeb. biuro znajduje się na al. Legionów naprzeciwko starej jednostki wojskowej :)

Chcę kupić nowy rower ale nie mogę się zdecydować na markę, ostatnio zainteresowałem się rowerami Merida i na dzień dzisiejszy jestem skłonny na zakup z tej firmy ale być może są lepsze? Na rower przeznaczam maksymalnie 1500 zł.

Ostrze, noże i nożyczki, halabardy i pilniczki.

jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził hehe

a ile trzeba miec punktów ?

rudy błazen z druhem

taa, juz, może 10tys.

Jestem łomżynianinem ale do Kolna i Zambrowa to nam daleko, przykro tak pisać ale tak to jest. Jaka władza takie miasto a co do tej pory było, przez ostatnie dwie kadencje rządzili kryminaliści, pan "B" BYŁY PREZYDENT I JEGO ZASTĘPCA"S".Nawiasem mówiąc były zastępca już dwa razy próbował popełnić samobójstwo, dlaczego ? odpowiedź sama ciśnie się na język ale to prokurator wie najlepiej co z tymi panami zrobić. A teraz ma być lepiej? nic z tego Łomżą rządzi pan "Cz", pijak.

zgadza sie kazdy ma prawo do wlasnego zdania i jak nizej ktos nadmienil jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil kazdy ma swoje wymagania z czego nie twierdze ze fryzjerki tam nie umia robic wlosow poprostu mi sie nie podoba i juzadolf napisał(a):

Pojeżdzisz dłużej to się okaże. Jeśli masz Hondę wyprodukowaną w Anglii to częściej w nich zdarzają się awarie termostatu i uszczelki pod głowicą.

Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć czy jakiś młody dobrze grający chłopak mógłby udzielać treningów mojej 13 letniej córce? I czy mogłaby grać w jakieś drużynie? A jeżeli tak to w jakiej? I czy mogłaby z chłopakami grać w jednej drużynie np. ŁKS? Jest bardzo dobra.

co za bzdury tu nigdy nie było żadnych skinów tylko banda łobuzów którzy napadali z powodu noszenia koralików na szyi, punków też nie było bo jakby byli to już by się zabrali z tego świata. Dziś i jedni i drudzy z dziećmi na spacery chodzą i sobie dzień dobry mówią i wyrośli już chyba z tych idiotycznych zabaw w "ekipy" albo może "załogi". Ale powspominać sobie zawsze można PRAWDA? jak to się walczyło o Polskę bijąc na dworcu mieszkańców okolicznych wsi, stare konie po 30 lat macie czy po 16 nadal

http://superlomza.pl/Community/666144,Film,Slim_Shady_Moje_Rysunki.html

Takie są prawa buszu

rudy błazen z druhem

dość reklamy!! gdzie jest Admin?!?

wszyscy mają loginy świeżo pozakładane. czy celowo do tego tematu?

a zapomniałem dodać
... zamiast tesco otworzyć Hiper-lumpeks

http://www.inwestycjawkadry.info.pl/

póki co najlepsza strona jaką znam, zarówna szkolenia (w większości finansowane) jak i studia podyplomowe z wieluuuuu zakresów

strona jest skupiskiem szkoleń jakie organizują firmy w całej Polsce

jola niezgoda
"Czemu w centrum Łomży trzeba płacić za parkowanie a przy Galeriach nie?? "

W centrum trzeba płacić za parkowanie bo tak zdecydowali nasi przedstawiciele z ratusza. Mieli do tego prawo bo to teren miejski. O płatnych lub nie parkingach przy galeriach decydują właściciele terenu. Są płatne (np. złote tarasy) lub nie płatne. Jeśli chcesz, też możesz ustanowić taką opłatę za wjazd na swoje podwórko.

jaka cena ?

nic tam trudnego niema wystarczy klucz i blokady i szkoda marnować te 150 zł za zmianę, pomyśl sam też tak o tym

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org