Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Możecie NAM skoczyć ! I tak wygramy !!!! |
ja bym nawet dodał ze w pierwszej połowie wygrywali lepsi,ale w drugiej okazało sie ze przegrali gorsi,smutna historia ,ale cóz mecz to mecz ,ktos przegrywa ,ktos wygrywa,wazne ze sedzia nie miał nic w kieszeniach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Możecie NAM skoczyć ! I tak wygramy !!!! |
1-0 dla nas, mecz sie odbyl, mimo zlej pogody bylo dosc duzo widzow, na moje oko ok. 1500, byla grupka kibicow z Mławy.
|
|
Polecam Feromony :P
|
|
Very clever:)
|
|
Keicam jeżeli masz rdzę na tarczach hamulcowych, to znaczy, że samochód stoi nieużywany. Jak stał, aż zardzewiały tarcze to dalej może stać bez problemów, po co kosztować się. Jakbyś samochodu często używał, to na tarczach byłby błysk. Chyba jeździsz tylko w niedzielę do kościoła? Pozdrowienia.
|
|
Dzis korkow nie bylo ;]
|
|
Nie ma ruchu wahadłowego...
|
|
czyzby admin zadziałał?brawo!!!!
|
|
kudłata: kablem zczytam informację, na jaką sieć ma simlocka i zdejmę go kodem. Następnie (jeśli będziesz chciała) tym samym kablem wrzucę Ci do niej język polski. ;)
|
|
Możesz spytać w sklepach z rzeczami NIKE (np. w Stokrotce), ale wątpię żebyś dostał je w Łomży. Wejdź na Allegro, tam jest aukcja z tymi bransoletkami.
|
|
A jaką wersję softu masz obecnie? rudy błazen z druhem
|
|
olka, jak sadze Ona robi to dla rodziny i tego dzieciaczka a nie dla wiary i czarnych kure.....w a wiec pomysl troche zanim bedzies dyskutowac. pozdro dla wszystkich oszolomow z ciemnogrodu, ola..... kumasz :]
|
|
:)) elmar1973
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pages/news.php?id=1652
|
|
I jak ??, ok jest w Łomży ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
do k.kibicŁKS - jesteś dla mnie totalnym dnem, jak jesteś taki mądry to pojedź na mecz Jagielloni i powiedz że ich nie nawidzisz. Jak dostaniesz nieźle po buzi to wtedy zobaczymy czy będziesz tak nadal kozaczył.
|
|
:( 5 lat ?? lipa
|
|
Błagam o pomoc!!! Zauważyłam u siebie objawy bulimii. Ostatnio po tym jak się objadłam, próbowałam wywołać wymioty. Gdzie mam szukać pomocy. Czy ktoś z Was cierpi na tę chorobę. Co mam robić?
|
|
idź do lekarza proste chyba nie .. ?? Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
może troche nie na temat ale... znam kilku hiphopowców i jestem pewien,że akurat "zajefajne",to ostatnie określenie jakiego użyłby człowiek z tych kręgów. To raczej epitet z "bravo girl" czy podobnego tabloidu dla ptysiów i innych "trzynastolatków"...
|
|
---> maciek Poczytaj "Fakty i Mity" albo "Nie" tam o takich "biznesmenach" i ich interesach co tydzień na pęczki ... Stella Maris, Salezjanie, Paulini z Jasnej Góry, Jankowski - z innej beczki. Szkoda gadać ...
|
|
ktos wie co sie stalo dokładnie??strasznie to wyglądało;(((( ludzie jeździjcie z rozumem!! rudy błazen z druhem
|
|
ja widziałam tylko dwa samochody zderzone i mówili ludzie że jacyś młodzi pijani chłopacy jechali i zderzyli a potem uciekli z auta :(((
|
|
A ja "Tytusa, Romka i Atomka".
|
|
Dodaj do tego wysysanie środków prosto z budżetu państwa na Fundusz Kościelny. W 2004r. było to prawie 79 mln. zł. Więcej na ten temat: http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,3218
|
|
adamus Twoja kultura osobista wymaga pracy. Ja jestem autorem tematu o "L". Chyba masz kłopoty z czytaniem. Nie wyśmiewam się, że ktoś nie umie jeździć, bo to lata praktyki. Prawdą jest, że wielu młodych niedoświadczonych kierowców w autach bogatych rodziców jeździ zbyt dziarsko. Ale z drugiej strony - "Spox. Nie umiesz jeździć? To żaden wstyd." - jeśli ktoś nie umie jeździć, to lepiej niech chodzi na piechote. Pozdro Robson
|
|
wredna i pyskata: chodź o 16:00 pod hurtownię ;-)
|
|
Pod Krakowem, przy trasie na Olkusz, też można Łomżę wychylić...:) Zawsze mi się micha śmieje, jak tamtędy jadę...:)
|
|
Też słyszałam, że Theslav jest lepszy... ale było juz za późno..:( Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
mogą być parasole, a termin?, może któryś łykEnd Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Aneta a postawisz ??
|
|
Nie wspomniałem o setkach hektarów ziemi i nieruchomościach oddanych za bezcen dla kk.
|
|
No fajnieeee... Pamiętam akcje "spotkaniowe" z tego forum- raz miało to być, wydaje mi się, wspólne działanie chyba na Starym Rynku, potem grupowa prowokacja w jednej z księgarń i ostatnio chyba obrona tej kobiety od "złego urodzenia". Wszystkie skończyły sie podobnie. Obym był złym prorokiem we własnym mieście.
|
|
a to niby powazne forum.....
|
|
Czóż by szkodziło: Łomża: 100tys mieszkańców; Piątnica: 40tys mieszkańców; Kupiski: 30tys mieszkańców: Giełczyn: 20tys mieszkańców; Konarzyce: 10tys mieszkańców; itd.... Tak jak teraz tak i w przyszłości Łomża i podłomżyńskie okolice tworzyć będą jedną całość - ludzie ci sami, sprawy lokalne podobne, interesy wspólne, praca/bezrobocie dla wszystkich po równo (statystycznie). Przecież mieszkańcy Piątnicy to też łomżyniacy. Czemu nikt nie przyłączył Sopotu czy Gdyni do Gdańska? Rumii do Gdyni? Białegostoku do Choroszczy ? Na zachodzie też istnieją mniejsze i większe aglomeracje (aglomeracyjki) złożone z miast przylegających do siebie. Nie to ważne. Ważne żebyśmy byli solidarni i żeby nam się dobrze żyło. Co nam da przyłączenie Piątnicy ? Będziemy bardziej dumni bo żyć będziemy w mieście o 5tys większym ? Suwałki będą man zazdrościć ? Białystok się przestraszy ? A może pieniędzy nam lub mieszkańcom Piątnicy przybędzie ?
|
|
Taa. A ja zaraz się skisię tym festynem. Skejta mam pod oknem dosłownie, poza tym tu jest straszna akustyka. BLE. Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Lipski komuchu, jak bys mial troche honoru to bys sie na festynie Solidarnosci nie pokazywał. Chwała tym, którzy w latach 80-tych walczyli o naszą wolność!!!
|
|
A co z tą ŁKSówką ??
|
|
siemka!!ja obstawiam taki wynik LEGIA II 0:1 ŁKS!! co o tym sodzicie wspisujcie wlasne wyniki
|
|
ty gosciu wes sie zastanow stara baba scinala zakret i sie wpi....mu pod kola znam chlopaka i co wy o tym wiecie on byl trzezwy ...chcial jej zjechac na chodnik i puscic a pech chcial ze odbilo go od kraweznika i wykrecillo wy umiecie tylko gadac na innych a spojzcie na siebie slawki i inne chlopaczki zgadzam sie ze nie mial prawka ale jezdzi lepiej niz nie jeden z was wina jego nie byla ale pewnie lepiejj zbluzgac malolata siedzicie tu calymi dniami i strugacie poczciwych ludzikow dajcie se siana i idzcie do domu przed telewizor bo tylko to umiecie ogladac i komentowac nie znajac faktow
|
|
Dyskoteki dyskotekami ale ....w Atomie pelno HAMOW,a Metrze nieciekawe towarzystwo, a w Atlanticu wiekszosc narodu to KU*** i zlodzieje:D.pozdro
|
|
eee tam, takie mecze to nie mecze :) bez obrazy
|
|
Prawda jest taka ze porzadniej dyskoteki to u nas niema i... chyba niebędzie - przynajmniej narazie :) Ja powyższym sie nei przejmuję bo i tak osobiście preferuję Yam Caffe
|
|
i sms-a wysląć !! albo viva ale niewiem czy jet !!
|
|
Ptysiu nas uratuje:P No nie ptysiek?
|
|
przepraszam cię bardzo ale on jedzie tam gdzie zleci mu wykładowca!Wiem bo rok temu sama robiłam prawko i niemiałam nic do gadania!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |