niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co oni biorą?

osobiście nie polecam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co oni biorą?

Juśka skoro tak zachwalasz p.Kasię,po co chodziłaś do salonu Wiktoria i teraz krytykujesz go na forum?

Na krótkiej wyzysk zorganizowany i praca ponad siły i jeszcze każdy pracownik udaje szefa i każe się zwalniać jak nie pasuję!!!

Te fotki nie sa takie złe...

tam nie trzeba mieć punktów. . . . .

jak bys chciała Moniczko to i ponad 10 tyś wydasz !z tym ze takim rowerm to i starch jezdzić

Idz zobacz a potem ocen mysle ze to najlapszy sposób zeby opinie komus wystawiac kazdy ma wolna wole na 150 salonow w jednym miescie masz wybor a gdzie pojdziesz to chyba nikt Cie za to lomem okladac nie bedzie!!skoro tyle lat pracuje w zawodzie i ludzie chwala sobie jej uslugi to raczej twoje chamskie odzywki swiadcza tylko o tobie

poniewaz na jakis czas znikla z rynku a dokladnie po tym jak czesalam sie u niej w daturze nie mialam namiarow na nia i poszlam do kilku salonow jak chyba kazda normalna kobieta i Wiktoria to nie byl moj strzal w dziesiątke poprostu jedynie jeszcze z kogo bylam zadowolona to Mariusz z hipokratesa

P.A. nie myl pojęć,bo narodowiec (inaczej nacjonalista),a skinhead to dwa różne pojęcia. Co do psycho-jude, śmieszne jest to Twoje skupienie na ortografii i polszczyźnie gdzie ma to małe odniesienie do tego tematu,racja poprawna polszczyzna jest bardzo ważna,ja do niej przywiązuje ogromną uwagę,a jak jesteś taka mocna to może umówmy się na Ogólnopolskie Dyktando i tam się sprawdzimy?

KASIA L SIKORSKIEGO :) :) Polecam

Treść jest ukryta

Zajmij się sobą a nie siejesz propagandę ,zrobią jak dostaną pozwolenie nikt w ciemno nie będzie usprawniać ulic skrzyżowań wokół sklepu którego nie ma pozwolenia pomyśl logicznie ,a naszych sklepikarzy to i tak dopadnie lub dopadł kryzys ludzie wolą usiąść kupić na allegro nawet pierdółke która kosztuje 15 i zapłacić 10 za przesyłkę niż u nas w sklepie to samo kupić za 40 zł albo i więcej :) ruszy galeria to mam nadzieje że ruszy się coś więcej ale tacy ludzie właśnie zachęcają do wyjazdów bo tu nic nie ma dzięki wam :)

rudy błazen z druhem

Tam robią sprzęt gospodarstwa domowego , no i może takie małe hondki.

Ja napewno .

Treść jest ukryta

http://www.atmpw.pl/ tu massz adres kontaktowy. organizuja imprezy w roznych miejscach. Maja dobry sprzet i gwarantuja dobra zabawe:)

To kogo w Łomży polecacie do upinania długich włosów ?

Albo pogorszy i zacznie młodych w koralikach i z kolczykami ścigać :):):)

”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”

Treść jest ukryta

na polityczny dawaj

< wieczne im odpoczywanie >

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org