Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wczoraj Polacy w polskiej telewizji oglądali mecz Rumunia - Polska |
Polecam auto serwis Staniórski na Sikorskiego, chłopaki mają pojęcie o mechanice, robią szybko i sprawnie, umawiasz się i za kilka godzin odbierasz, zależy jaka robota.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wczoraj Polacy w polskiej telewizji oglądali mecz Rumunia - Polska |
Treść jest ukryta
|
|
A co to jest ten Facebook ????
|
|
Mroczkowski na Przykoszarowej
|
|
No jasne że tak :):) http://fakty.interia.pl/news/irlandia-polacy-naduzywaja-prawa-do-zasilkow,1010166 Normalna polska natura:):) Lepiej kombinować jak pracować :):):) rudy błazen z druhem
|
|
proponuje 2 maja to sobota i dzień flagi np godz 12 ????
|
|
Autor: bless (---.lomza.vectranet.pl) Data: 07-04-11 10:15 Czesio - jeśli możesz, zdefiniuj mi wyrażenie którego użyłeś, mianowicie "prawdziwy punk".. kiedyś w latach może 80-90-tych pamiętam w Łomży było sporo prawdziwych punków, byli to ludzie którzy mieli wyje*ane na wszystko, na szkołę, pracę, na wszelkie nakazy i rozkazy. Dla nich liczyło się tylko dobra muzyka typu "krótki kaszel" http://www.youtube.com/watch?v=E_CT2QjlyKw ( stara Łomżyńska kapela) , naj*bać się winem, wyruchać jakąś śmieciówę w sadku, rozbić parę szyb ogólnie pełen hardkor ( nie ten dzisiejszy ) i rozpierducha aż psy zwiną :) dzisiaj z tego co widzę to chłopiec nasłucha się Nirvany czy Biebra, zapuści długie włosy ( im chyba dłuższe tym większy respekt wśród kumpli ) bo nie widziałem, żeby któryś miał irokeza ( po za dzisiejszymi trendy chłopcami, ala pod*eba iroka ), albo inne prawdziwe pankowe fryzury coś typu http://www.youtube.com/watch?v=c3_qcvnDx_I, myślę że mama nie pozwala, albo by się do dobrej szkoły nie dostał i jeszcze te śmieszne plecaki z naszywkami, tak jak naszywka "Nirwana", obok "pętagram" jeszcze obok "Metalica" a na szyi krzyżyk i co taki cap reprezentuje... większość z tych dzisiejszych buntowników to dzieci z bogatych domów co się buntują bo im mama karze śmieci iść wyrzucić i to ich cały wielki bunt przeciwko systemowi
|
|
hej !!!!!!!!!!!! Napisze ktoś co to jest ten Facebook ????????????????? Jak mam się zapisać jak nie wiem do czego :) rudy błazen z druhem
|
|
i to są wsze wielkie argumenty typu : "W sumie fakt. Po co komu mózg, jak ma celtyka na harringtonce...?" -skini biją dzieci -skini nie mają mózgu -skini gwałcą -skini silni w grupie -skini z patologicznych rodzin -skini ćpają... może coś w końcu nowego wymyślicie i wrzucicie do worka, bo takie pierdoły to już poznałem w podstawówce.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gry są organizowane w Nowogrodzie na specjalnie przygotowanym polu, Cena chyba w zależności od ilości osób grających, stroje moro są wliczone w cenę. Najlepiej zadzwonić i zapytać negocjować cenę;p
|
|
Nie pisałam o skinach w ogóle, tylko o tych, którzy ,,miłują" Polskę, a nie znają języka polskiego.
|
|
A ja takich nie żałuje , trzeba nie mieć mózgu ,żeby wierzyć że ktoś coś daje za darmo.
|
|
Cześć. Zastanawiam się nad zakupem własnego mieszkania (wynajem to jednak nie to samo...) no i przeglądam sobie oferty różnych banków. Zainteresował mnie Deutsche Bank, który oferuje kredyt mieszkaniowy (tutaj można sobie zobaczyć). No i trochę o nim poczytałem, ale jednak nie jestem jeszcze przekonany. Dlatego zwracam się do was, bo może ktoś z was już korzystał z takiego kredytu od nich i mógłby powiedzieć, czy jego warunki są korzystne? Bardzo byłbym wdzięczny za takie porady. Aha, no i oczywiście nie musi być to koniecznie deutsche bank, jakiś inny również. Pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
może też do Dmowskiego i Piłsudskiego ? a tak po za tym to temat rzeka
|
|
http://www.sadistic.pl/nowy-sposob-zdobywania-ubran-vt74993.htm?sid=18452b2a5b50c5ec6c52b6bb6ffe9ca8 < wieczne im odpoczywanie >
|
|
... potrzebuje dobrego mechanika od aut ze stajni FIATA. Podajcie namiary - dzieki.
|
|
A ja wam k... powiem tak SKINHEAD TO NIE NARODOWIEC, QRWA SINHEAD TO SKINHEAD. NARODOWIEC TO NARODOWIEC. RUCH SKINHEAD MA SWOJE PODZIAły I ODŁAMY. wY TUTAJ WRZUCACIE WSZYSTKO DO JEDEGO WORA MYLICIE JAKIES PODSTAWY, COŚ SIĘ WAM POPIER...
|
|
witam wszystkich !!! co sądzicie o nowym salonie fryzjerskim Wiktoria ???? na ksieżnej anny ?????
|
|
DDudek, czy pracownik Deutsche Banku poinformował Cię, że do kredytu jest wymagane konto osobiste w tym banku, które co miesiąc kosztuje 25 złotych. Zatem zastanów się, czy aby na pewno jest to dobra oferta. Myślę, że sporo banków ma znacznie lepsze propozycje.
|
|
polecam
|
|
dobry rower to kwota około 4 tys zł !merida- moze być ,zwracaj uwagę na osprzęt !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |