piątek, 01 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sprawdzcie się

PAPLIK głowice w Hondzie to jest rzadkość żeby miały przedmuchy i były do wymiany uszczelki Mechanik powiedział że uszczelka pod głowica to by była OSTATNIA rzecz którą by podejrzewał ponieważ w tych samochodach to jest bardzo rzadko spotykane i mówił że nie było by sensu sie do głowicy dobierać popieram go bo jeden mechanik zapytał co jest i nie brał pod uwagę nic innego typu termostat chłodnica zapowietrzenie korek tylko od razu chciał dobierać się do głowicy dobrze że w porę zabrałam auto z tamtąd :) :) . Płynu od roku nie ubywało ani oleju i uważam że przez pare tyg by z tamtąd uszczelkę wywiało :) nie mówie przez rok to by się nie dało jezdzić

problem został usunięty :) Banalna sprawa a dla tylu mechaników to był problem i wymieniali wszystko co się dało ..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sprawdzcie się

Ja najczęściej gram na środku obrony, jako klasyczny libero. Ale mogę grać wszędzie, poza bramką. W ataku też.
Może jest więcej osób, które chciałyby spotkać się i pograć? W lidze też bym z chęcią zagrał, ale jak czytam, możliwość będzie dopiero w lipcu.

a mało kto słyszał o łomzyńskim biznesmenie caritasie i rurach

WETA TO JEST FSPANIALA SZKOLA :)
LEPSZEJ NIE MA ;p tylko z parkingiem Kiepsko :D

Polecam Amice

A fujjjj :):)

Niby taki katolik z cytatem a świńtuch jak każdy w czarnej kiecce :):):):):):):)

No ale taka już wasza natura:):):)

Treść jest ukryta

Ja polecam jak najbardzie dr Głuszkowskieg, przyjmuje na Polowej chyba 15, w poniedziałęk tak jak ktoś tu napisał wyżej "wyjął" mi ósemki, nic nie czułem. Nim go poprosiłęm żeby na pamiątke zostawił mi te zęby to już miałem jej przed oczyma

Treść jest ukryta

tez slyszalem o zbieraniu nakretek - ale nie rozumiem , czemu tylko nakretki?
a nie cale plastikowe opakowania?

Ewentualnie za Agrobiznesem masz konkretny najazd na terenie ZDZ. Jesteś obok salonu skody lecisz do końca potem w prawo w lewo i na końcu widzisz najazd :)

Jak latek przybędzie to na psa,się dowartościujesz

Na dole Polowej tam gdzie warsztat masz najazd.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Ardo lat 13 czyscilem sam 2razy z przedmiotpw ktore przez lata i dzieki dzieciom wpadaly do srodka sypie sie proszek i jazda

bo pisalem do Ciebie.

No popatrz, a ja pomimo, że nie jestem narodowcem, piszę po polsku poprawnie...
W postach, które nie są do mnie, też robisz błędy.

”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”

ja mialam taka sytuacje ale ładnych pare lat temu, czekali do ostatniej chwili z cc; w koncu sie zdecydowali to jak dziecko wyjęli bylo od połowy w dół sine z podejrzeniem niedotlenienia. Na szczescie rozwija sie prawidlowo i jest ok, ja byłam młoda i głupia ale teraz przy drugiej ciąży ( rodziłam naturalnie-położenia prawidłowe) by taka sytuacja zaistniała-nie podarowałabym!także nie czekaj aż jakims cudem moze urodzisz sama przy takim polozeniu- potem w trakcie wyjdą jakiec komplikacje i ni w tą strone ni w tą-powodzenia i zdrowego dzidziusia zyczę!

?

”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”

Koleżanki z forum mają rację - wybierz się do Białegostoku - będziesz spokojniejsza, że masz opiekę fachowców. Ja sama wybieram się za kilka dni do kliniki na indukcję - termin porodu mija lada dzień, a dziecko już (wg lekarzy) naprawdę duże (moje pierwsze) i siedzi niespokojne w brzuszku :)

Jeśli Cię nie bolą, zostaw w spokoju. W przeciwnym razie - czasem potrzebny chirurg. Mój stomatolog zasugerował, że w moim przypadku potrzebne by bylo nacięcie dziąsla ;/ Mnie bolała 8-emka prawie tydzień, ale uspokoiła się. Może warto przeczekać ?/

Nie musi, ale p*erdolicie o miłości do ojczyzny, a nie potraficie poprawnie skonstruować kilku zdań w swoim ojczystym języku...

Treść jest ukryta

tak troche hipokryzją zalatuje

ja też

Ode mnie czy od nich?

Treść jest ukryta

Dzięki za wsparcie :) Chyba tak zrobię właśnie. Lekarz do, którego chodziłam sam powiedział że przekręcenie przez lekarza nie wchodzi w grę bo można uszkodzić "płód" jak się wyraził. A dla mnie to nie jakiś płód tylko moja długo wyczekiwana dziecinka :P
lauracrow1 - masz rację traktują tu kobiety jak worki kartofli, nie jesteśmy dla nich ludźmi tylko jak przedmioty
sylwo78 - dziękuję :) masz rację nie ma co czekać na cud bo w naszym szpitalu on się nie wydarzy
Mam jeszcze spotkać się z lekarzem mojej znajomej ( nie z Łomży) podobno facet zna się na rzeczy. Może coś poradzi...

Emilko powodzenia życzę :)

Treść jest ukryta

Paranoja goni paranoję
Panie Dyrektorze MOSiR-u proszę mi łaskawie odpowiedzieć publicznie czy majątek, którym pan zarządza jest pana prywatną własnością czy może jednak własnością nas Łomżyniaków? Pytam dlatego ze nie rozumiem pańskich decyzji za cho....rę.
1. jest nowy basen wiec wymyślił Pan ze skróci godziny pracy Pływalni Nr 1 do godz 20tej ...ale już nie raczył pan zadbać o tych ,którzy wykupili karnety i nie będą mogli ich wykorzystać ( bo np. dłużej pracują albo nie lubią tłoku-do
20 tej są na basenie grupy zorganizowane i do ogólnego użytku są najczęściej tylko 3 tory)........
2. nie raczył pan również na etapie przetargów do pływalni nr 2 zadbać o to żeby systemy elektroniczne na obydwu pływalniach były ze sobą kompatybilne.... za trudne do wymyślenia Panie Dyrektorze???? przecież to jedna kasa MOSiR-u(podobno obecnie jest to nie do przeskoczenia)
3 Nie organizuje Pan życia sportowo-rekreacyjnego miasta , a jest to pańskie zadanie ( a może nie? to proszę mnie sprostować)
Ma pan bazę więc dlaczego nie przejmie pan organizacji rozgrywek międzyszkolnych po nieistniejącym ponoć szkolnym związku sportowym itd. itd. ..i tak pewnie można by wydłużać listę spraw które są dla pana za trudne i nie do przeskoczenia( tak jak niedziałające poprawnie kołowrotki na otwarciu stadionu ( pewnie pan myślał ze ludzie przyjdą na 3 godziny przed meczem i każdy spędzi minutę przy kołowrotku hehehe)
a dzisiejsza "żaba "z długością niecki do pływania (za krótka!!!!!!!) to też nie Pana wina .....hmmmmm to pewnie moja wina (w myśl zasady "ślepy zawinił , a kulawego powiesili"
Prezes LKS-u był z Pana ,że oj ojjojjoj ale tak sobie myślę że jako dyrektor MOSiR-u zasługuje pan na co najmniej podwójne ojojojojojojojojojojojojjjj!!!

pozdrawiam i życzę żeby Pan wziął te wszystkie sugestie pod uwagę i naprawę działalności MOSiR-u zaczął jak najszybciej bo wiosna idzie(najlepiej od siebie!!)

od tych, o których napisałaś oczywiście

A nie wie ktoś gdzie tą zepsutą pralkę można np sprzedać na częsci..?

To co ten pan odwala to są jakieś jaja.Najgorsze jest że miasto na to pozwala.

W sumie fakt. Po co komu mózg, jak ma celtyka na harringtonce...?

ja w swojej audi wymieniałem u borawskiego na krasce. robią naprawde dobrze. samochód zostawiłem o 8 i juz około 12 był do odbioru i czesci zapewniają swoje z gwarancją. polecam

http://www.auto-klinika.eu/

Witam!!!
Wraz z grupą znajomych planujemy na majówkę zorganizować ze PaintBall, czy ktoś z was orientuje się gdzie w okolicach łomży najlepiej to zrobić.

Chodzi mi o jakieś konkrety numery do osób które to organizują, wyporzyczają sprzęt itp. oraz jak mniej więcej wygląda to cenowo.

Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Koszmar-dwoch-Polakow-wpadli-w-pulapke-gangu-Romow,wid,13290064,wiadomosc.html?ticaid=6c15d Czyżby jednak Polacy za granicą muszą pracować w najgorszych zawodach za najniższe wynagrodzenie a czasem nawet za darmo? Nie ma zasiłków dla każdego Polaka i jego dzieci? Nie ma mieszkań socjalnych? Cóż za zdziwienie!!!

Treść jest ukryta

Dzięki, przyda się, oj przyda. Gdybym musiała rodzić w szpitalu w Łomży, to bym chyba umarła ze strachu ... to, co słyszałam, przechodzi ludzkie wyobrażenie...

Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem

Czesiu :):):)

Co za jentelygentny opis punka :):):):):):)

Polecam: 602 556 406, Byłem kilkakrotnie, pełen profesjonalizm.

A możesz coś więcej powiedzieć o tym gościu, gdzie organizuje, jaka cena, czy wszystko jest, chodzi mi o stroje itd.

Jeśli nie podoba ci sie nuda na łomżyńskiej starówce to przyjdź 2 maja w sobotę o godz. 12 na starówke , weż ze sobą cos do siedzenia i stwórz z nami wielki ogródek !!!

co ma celtyk na harringtonce do mózgu ?

Z tym dziękuję za uwagę to pier... jak mały Kazio,weź facet wyremontowana biedronka.....?,centrum handlowe 4 sklepy,obwodnica ? inwestycja wpasie drogi krajowej z funduszy unijnych i państwowych.Może na skalę Zambrowa to dużo.
Nie zrozumiałeś o czym tu rozmawiamy?Co to za studia kończysz?
Autor doszukuje się odpowiedzi dlaczego w Łomży niektóre siły polityczne,biznesowe lub wyznaniowe blokują budowę od ponad 10 lat dużych marketów ,jeden to VENEDA o powierzchni 40tys mkw,drugi to NAREW o powierzchni 62tys mkw.
Biedronki?--5 szt
Lidl?-- 2szt

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org