niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jutro 11.11.2016 !

hahahahahahaha

Ehhh Czesiu Czesiu :):)

O czym ty do mnie gaworzysz w ogóle???

Coś się tak usrał na tę dzieciarnię z Bonaru ?????

8 lat temu powiadasz ??
Czyli miałeś wtedy 16 lat może :):):):)

No i widzisz tacy twardzi byliście że do dziś masz traumy :):):):)

A ja nie mam :)
Ja nadal robię swoje a po was nawet ślad nie pozostał :):):):):):):)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jutro 11.11.2016 !

Idee skinheadow nie sa chore. Chora jest patologizacja narodu przez zydostwo i pedalstwo oraz ogulne skundlenie rasy. Coz mieszaniec tez czlowiek ale jak pies bez rodowodu. A to ze w Lomzy chwilowo ruch skinheadow nie jest licznie reprezentowany to jeszcze nie znaczy ze zaginal. W innych miastach jest reprezentowany dosc licznie.

"Tak samo walili jabole jak i brali inne rzeczy" chyba nie za moich czasów i nie w tej ekipie :)

z tego co pamiętam za granicę uciekali Ci co prawo ich ścigało,a nie żeby robić u żyda, wtedy jeszcze rzadko kto wyjeżdżał za granicę

"zaciekle broniąc chorych idei" może i chore bo nie były za wygodne dla naszych rządów, przez co miało się wiele konfliktów z prawem i psami, ale poczekaj jeszcze parę lat, a będziesz musiał zapuścić brodę, aby wyjść do sklepu, bo twoja wieloletnia kultura i tradycja pójdzie się je*ać, a będziesz musiał TOLEROWAĆ obcą :)

"które teraz legły w gruzach." one nigdy nie legną w gruzach ponieważ biorą się z życia i sytuacji która się dzieje obecnie w kraju i nie trzeba być Skinem, żeby je kreować

ktosiu-cosiu nie uczyłem się w ZDZ, ale ludzie z ZDZ przynajmniej są sobą i nie robią z siebie takich pajaców jak pseudo punk z 1LO, co myśli że jest fajny bo się nasłuchał jakiś szarpidrutów, którzy wytrzepują pchły na koncertach na swych fanów

i powiem ci że prawdziwy punk nigdy by nie poszedł do 1LO bo stałby się takim pozerem jak ty

zobacz w demarcie na sikorskiego

Nie oceniacie po kolorze skury ale jak byscie mieli wybor to ciekawe czy ktos by wolal byc czarny niz bialy.

Na orliku zawsze można, tylko trzeba zebrać drużynę, chyba,że do 18 roku życia są treningi. A propo, ja też bym sobie pokopała:]

Bardzo dobry pomysł. Stary Rynek to nie tylko kafejki i puby, to przede wszystkim architektura podkreślająca zabytkowość naszego miasta, to potencjalne miejsce spotkań całych rodzin i centrum kulturalne Łomży. Tak być powinno i jestem przekonany, że tak się z czasem stanie.

--
„Kościół nie lubi owiec, które nie pozwalają się strzyc swoim pasterzom” – Tomasz Becket.

Nareszcie jakaś ciekawa impreza w naszym mieście. Mam nadzieję że muzyka będzie inna niż zwykle w łomżyńskich lokalach. Dobrze że są osoby które poza house'm i disko polo słuchają i organizują takie imprezy.... :)

Autor: Anielka (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 05-04-11 21:29

A kiedy przyjdzie czas założyc ,, drewnianą jesionkę" to ,,BOCHATEROWIE"
sar..1, p..lik itp . SAMI DOKOCZCIE....

Pozdrawiam(...)
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Te, katechetka ?????????

A na KUL to cię przyjęli z 1 z j.polskiego ????

A no tak , patriotom znajomość ortografii i pisowni języka ojczystego nie jest potrzebna :):):):)

do magia_2

moja przyjaciółka też dzisiaj dowiedziała się, że jej dziecko jest położone pośladkowo. chodzi do Ściany i dziś powiedział jej, że będzie rodziła naturalnie. jeśli możesz, napisz do jakiego lekarza chodzisz, na kiedy masz termin i czy będziesz załatwiać sobie cesarkę..

Poczytaj wypowiedzi o zmieszaniu rasowym czy zydach w tym temacie bedziesz wiedzial o czym mowimy. Ze skinami spotykalem sie wiecej razy niz myslisz, a paru znam, tyle tylko, ze dorosli i zrozumieli glupoty jakie prawili i co robili, bo swiat sie zmienia. Kilku ma juz wlasne rodziny i dzieci, a to co robili to bledy mlodosci. Jak dorosniesz, psychicznie, to zrozumiesz. Co do odlamow, sa tak samo jak w kazdej religii. Tyle ode mnie w temacie, bo dyskusja i tak trafi w proznie. Pozdrawiam wszystkich. W tym miejscu powinienem chyba dorzucic 88

nie chodzi mi o zęby, a poza tym jak dla mnie ta kobieta jest bardzo dobrą dentystką, chodzę do niej od małego i nigdy nie miałam problemu

okresl się,czy chcesz kupic, czy chcesz za darmo dostac??? jesli chcesz kupic to u Mackiewicza jest wytwórnia kostki , czasem mozna taniej kupic lekko wybrakowaną, powodzenia

sPL dzięki za informację a jeśli ma ktoś zadania z sześcianów to też po prosze wiki1166@wp.pl

Widać, że konkurencja nie śpi. Czujnie stoi na straży swoich interesów. Nie twierdzę, że to są jakieś rewelacyjne zdjęcia (na dodatek dość stare), ale że jest to alternatywa dla zamkniętego kręgu fotografów łomżyńskich. Za to że jest się fotografem X. czy Y. to od razu na dzień dobry 2500-3000 zł się śpiewa. Ja zaczynam zgłębiać tajniki fotografii ślubnej starając się by była ona co raz lepsza i oferuję swoje umiejętności i czas w bardziej rozsądnej CENIE..! I tyle... Nie podoba się to trudno... Konkurencja musi być... Nie wszystkich stać na WAS..!

rudy błazen z druhem

...przepraszam za podwójny post... jakieś problemy z netem...

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

a czy mozna je zobaczyc gdzies w necie???

Czy ktoś jedzie i może zabrać jedna osobę z walizką? Godzina nie gra roli byle by być w centrum do 20.00.

ona ma przebiegu 150tys moim zdaniem to jest dobry przebieg jak na Honde

jesteście nienormalni..

magia_2
rozumiem co czujesz, jestem przerażona. Straciłam jedno dziecko przez moim zdaniem niekompetencje lekarza. Zapętlenie pępowiny. Urodziłam sama. Nikt w szpitalu nie okazał odrobiny zrozumienia. Jestem przerażona kolejnym porodem boję się że coś się złego wydarzy. Też myślę o cc. Zastanawiam się tylko czy poczekać na poród i dać "opłatę" tutaj czy jechać od razu na Białystok. ...

Dzięki za opinie :))
Macie rację - im mniej elektroniki tym lepiej :)
Są promocje na pralki te z okrągłymi drzwiczkami czyli napychane z przodu a nie z góry - napewno nie są gorsze i może nad taką się zastanowię. Jeśli chodzi o firmę to nie Wirpool, tylko Bosch lub te co wyżej wymieniliście :)

Może ktoś jeszcze miał doświadczenie jeśli chodzi o taki poród?

polonistka z podstawowki sie znalazla. pisze z tak wypasionego telefonu ze Lomzynscy fachowcy nie potrafia wgrac Polskiego menu i z tego sie biora te bledy.telefon nie jest z Polski tez bedziesz sie czepiac.Brak Ci argumentow to sie czepiasz byle czego.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org