poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KODeraści w Łomży

Ja mam ardo już 8 lat i jestem zadowolony.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KODeraści w Łomży

pralka ma na pier da lać

Ganiali dzieci, bo starsi nie wierzyli w puste hasła komunizmu i po prostu ich nie było :] W mieście prędzej spotka się Oi!owców albo zwykłych punków niż prawdziwych skinheadów. Tacy to najbliżej w Białymstoku.

kupę to ty miałeś przy spieprzaniu i gubiąc wina po drodze, was nie było trzeba gonić, wystarczy, że z daleka widzieliście łysą głowę, nawet jak by to stary łysy dziadzia szedł, to już wam się nogi same nakręcały i ile ty masz lat bo jesteś albo małolat, albo masz jakieś zaniki pamięci od jaboli

Ganialiście całym stadem dzieciaki bo nawet na jabola was nie było stać :)
I musieliście im zabierać żeby się najebać :)

Jakoś na solówkę żaden z was nie chciał wyskoczyć :)
Nie wiesz Czesiu dlaczego ?

To ci powiem :)
bo byliście bandą tchórzy i tylko całą kupą byliście mocni :)
Tak jak sam napisałeś , lepiej było dzieci od jaboli pognać niż dostać wpierdol od równych sobie :)

A teraz tacy jak wy muszą się po świecie tułać żeby na chleb zarobić :):) A my po LO zarabiamy dobrze w Polsce:):)

Ale ja nie jestem dorosły :):):):):):):):)
I pisze tak jak mi się podoba :):):)
:):):):):):):):)

A że podoba mi się śmiać z baranów więc robię to całą gębą :):):):):):):):):)

Nowa Płyta Wykonawców z Łomży Fabisz & Majeś "To Tak Jak Myślisz" Sprawdź PromoMIX !
http://www.youtube.com/watch?v=SGinUOkGpIg

Niezłe niezłe

Teraz rządzą (a raczej żondzo) fani Simona Mola, Justina Biebera i miłośnicy Biedronia. Dokąd zmierza nasza Europa?

ganiali nie dzieci tylko brudasow,pedalow i inne scierwo a jezeli to scierwo bylo jeszcze dzieckiem to mialo pecha trzeba mu bylo siedziec w domu i bajki ogladac. A jesli chodzi o to ze w mocni w kupie to powiem wam ze nie tylko w kupie. Pamietam jak kiedys w parku na wojska dwoch brudasow pobilo skina ktory zaraz po zajsciu zmobilizowal sie dognal ich i sam im naj...£

nie pytaj kto jest tylko pytaj kto nie jest :D

Pewnie jest z siebie strasznie dumny i do dziś to wspomina...

bylem u niego z zebem ktory juz nie nadawal sie do leczenia a zaczynal sprawiac mi problem...unikalem tego pana chyba pare lat,ale juz nie bylo wyjscia,na miejscu okazalo sie ze moze wyrwac 2 takie pruchna za razem,zgodzilem sie...zastrzyk,5min poczekalem,gosc wsadzil kleszcze,zakrecil i wyrwal....oba zeby w 10 sec?! moze nie cale,wsadzil wate w ryja i papapa....nie ma sie czego bac a jezeli chodzi o rwanie to smialo lec i sie nie zastanawiaj!!!!!!

A dlaczego chcesz wyrwać ósemki?

Pierdoli*** głupoty masa ponad wszystko;]

Młody wygląda na chojraka, a temu starszemu to już lufa smętnie zwisa.

MIELE

"podoba mi się śmiać z baranów" - więc śmiejesz się sam z siebie.

Berghoff.
Też kupiłem noże tej firmy.Drogie a gówno warte.Bardzo szybko się tępią.
Nie ma sensu wywalać kasy na ostrzenie maszynowe.Czy ręcznie naostrzyć czy na maszynie-efekt ten sam(krótkotrwały)

Mee ja tez slyszalem rozne opinie na temat ojca i syna ale jak do wyrwania to tylko do nich.Oni nie wyrywaja zebow oni je wyjmuja:) Leczylem tez u obu ,nie narzekam.Pozdrawiam:)

nie wiem czy wspomina nie mam z nim kontaktu od kilku lat ,a dumny jest napewno z tego ze jest Polakiem patryjota.

Ależ ma powód do dumy... To smutne.

Czesio napisal ze widzial kilku mlodych,szkoda ze nie napisal ilu, czyli Jeszcze Lomza nie zginela poki skini w miescie!!!

Pisanie pracy maturalnej to banał. Książka do ręki, opracowanie, internet, napiszesz w jeden dzień, jakieś 6godzin powinno wystarczyć. Z tego co pamiętam to u nas "gotowe prace" kupili takie "cwaniaczki" co to niby lepiej się uczyli, a mieli po 12 pkt ;) (doskonale pamiętam, kumpel dał 200PLN za pracę, a potem jeszcze mu ją poprawiała nasza polonistka :) ) Nie pitol nam tu, że 90% kupuje. Zgadzam się z przedmówcą - wziąłeś temat, o którym nic nie wiesz, więc możesz mieć problem podczas odpowiadania na pytania. Eh, powinni zwiększyć próg na ustnej moim zdaniem, przepuszczać od 50%, bo 5pkt jest za samą prezentacje, a od 6 się zdaje..

jezeli polakiem patriota jest homofob, antysemita, rasista itp w jednym to zastanawiam sie na jak dalekim koncu czarnej d** sa ludzie tolerancyjni, myslacy, a nie ograniczeni i zasciankowi jak ww..

a Ty psycho jude z czego jestes dumny ? a moze z niczego i zyjesz obojetnie jak roslina?

Treść jest ukryta

wcześniej jak 8 lat temu na pewno nie

też bym pokopał :D

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Polecam profil z facebooka...

http://www.facebook.com/pages/Obud%C5%BCmy-%C5%82om%C5%BCy%C5%84sk%C4%85-star%C3%B3wk%C4%99/193227194052055

Widzisz Czesiu :)

Mnie w I LO nauczyli że jak spotkam na swojej drodze człowieka innego niż ja , to warto go poznać :):)

A ciebie w ZDZ nauczyli że innego niż ty należy się bać bo to wróg i trzeba go zniszczyć :):)

Tylko taka jest między nami różnica:):)

Dla mnie tylko taka :)
Ale dla ciebie aż taka :)
Po prostu nie rozwinął Ci się móżdżek przez te 3 lata ZDZ-tów :):):)

Dziekuje za informacje. Szczerze to troche mnie przeraziliscie tymi wiadomosciami, ale lepiej wiedziec za wczasu...

prymulka

jak moglabys opowiedziec jak wspominasz taki porod to bylabym wdzieczna? Ile wazyl synus i czy tez byl ulozony stopkowo czy posladkowo ?? Pozdrawiam

Ps. zapraszam tez innych rodzicow do wypowiedzi na ten temat takze polozne do tego by opowiedzialy jak taki porod przebiega...

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wejdź na taką multiwyszukiwarkę Favore.pl

http://www.favore.pl/

i tam wpisz kurs pierwszej pomocy. Widziałem jakieś oferty po 100 zł, ale nie wiem czy o to ci dokładnie chodzi.

????????????????????????

ktos cos to chyba skonczyl te LO nr.8 na nowogrodzkiej i to nie klej mu wisi u nosa ale gil.

Czesio byles moze w ekipie z lat tak ok 97-00?

Zgubiono klucze z niebieskim pilotem. Bardzo prosiłabym znalazce o zwrot. Kontakt : 698 514 014 Dziękuję z góry

ok sory!,na alegro jest ful,a i w Demarcie możesz sprawdzić..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org