niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Celebryci chcą uciec z USA

Gdzie mogę zrobić taki kurs? Ile kosztuje?

Zgóry dzięki za odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Celebryci chcą uciec z USA

Oba motory posiadają normalną skrzynię biegów z przełącznikiem przy lewej stopie.

Wyjechali. Zostali ci ograniczeni, bo nie znają języków obcych.

najwiekszymi rasistami sa zydzi.a tolerancja dla roznych patologji to tez patologia.

Znam wiele osób które nigdy nie paliły i też mają whiskas zamiast mózgu.
Jestem za legalizacją bo uważam że wszystko jest dla ludzi.

Z czego mam być dumna? Po pierwsze - narodowość nie ma da mnie znaczenia. Po drugie - żadna w tym moja zasługa, że pochodzę z Polski.

ktoś-coś nie masz konkretnych argumentów, ale za to masz fantazje, po tym LO to se możesz znaleźć dobrą robotę jak tata ma znajomości, albo ciocia w kadrach siedzi

solówka ? chłopcze około 7 może 8 lat temu pamiętam jak dziś, gdzie do bonaru wpadło około 5 skinów, nikt się nie odezwał bo wszyscy obsrani, było kilku starszych klejojadów którzy mieli odwagę po kilku jabcokach się zbulwersować, jeden ze skinów zaczął się lać ze śmieciem, nikt się nie wpie*dalał, jak śmieć zaczął dostawać bencki, to wkroczył drugi karateka, drugi także oberwał to się trzecia larwa wtrąciła, koleś już nie miał sił żeby się z trzecim ciągać to uciekli, a za chwile przyjechała jak zwykle władza i punki co je*ią system klepali jak na spowiedzi i do tego byli starsi o 3-5 lat

Są tacy którzy mają ciągle jeszcze sny o potędze:):):):)

I nigdy się z nich nie wybudzą :):)

traumy ? he to nie ja uciekałem, chyba że któryś z was był wyjątkowo zawszony i zarzygany to chyba każdy by uciekał

skoro po nas ślad nie pozostał, to po co ta śmieszna pajacówka antifafarafa, która istnieje tylko w internecie, a prawdziwy punk przecież nie używa internetu :)

Cały problem Czesio polega na tym, że Ci skinheadzi itd też kultura, schludnością itp nie grzeszyli. Tak samo walili jabole jak i brali inne rzeczy. Dzieliły ich tylko poglądy ( i to też niewiele) i łyse głowy. Skini chcieli uciec od czerpania z punka, ale im to kiepsko wyszło.
Ten co wali system i ten co go zaciekle broni to skrajności. Człowiekiem mądrym można nazwać tego, który umie to wypośrodkować. Dzisiaj dla skinów (bez urazy) nie ma miejsca. Wszystko się rozwija, mieszają się kultury i na zacofanie i zaściankowość nie ma miejsca. Śmieszy mnie tylko jedno... Tak skakali, tacy zawzięci byli, a teraz nie jeden za granicą u Żyda pracuje, bo nigdzie indziej go nie chcą, bo sam tak na prawdę je**ał wszystkich, zaciekle broniąc chorych idei, które teraz legły w gruzach.

chyba żartujesz niechce sie wieszać poprosił mnie wujek żebym kupił tą line bo jest mu potrzebna do domu

Ta ten post poświęcony jest budyniowi . Więc lubię jeść budyń jak mi mama ugotuje wieczorem

polecam również Arciszewskich w białym przynajmiej będziesz miło to wspominać

Widać, że konkurencja nie śpi. Czujnie stoi na straży swoich interesów. Nie twierdzę, że to są jakieś rewelacyjne zdjęcia (na dodatek dość stare), ale że jest to alternatywa dla zamkniętego kręgu fotografów łomżyńskich. Za to że jest się fotografem X. czy Y. to od razu na dzień dobry 2500-3000 zł się śpiewa. Ja zaczynam zgłębiać tajniki fotografii ślubnej starając się by była ona co raz lepsza i oferuję swoje umiejętności i czas w bardziej rozsądnej CENIE..! I tyle... Nie podoba się to trudno... Konkurencja musi być... Nie wszystkich stać na WAS..!

< wieczne im odpoczywanie >

sanmet

bosch

fordeo - przecież napisalam ze powtarzam pytanie, a ono brzmi ( patrz pierwszy wpis w tym temacie), cytuję:

Kto wie gdzie można kupić kostkę z rozbiórki ( taką jaką się układa na chodnikach)? Potrzebuję 60 m kostki .

Poza tym dzięki za info.

OK dzięki w demarcie dostałem moją jutro was żegnam przepraszam wszystkich za moje błędy
Bądz zawsze dla innych dobry nie rób drugiemu co tobie niemiłe

Chodzi mi o to aby była tańsza, nie musi być nowa.

Miła okolica, wygląda jak Czarnobyl po wyludnieniu

Ardo mam 14 lat, jak narazie jedna usterka po 6 latach użytkowania. Koszt 60 zł (był) teraz czasami się przycina i trzeba przekręcić o 1 pole poza tym bez zarzutów. Pozdrawiam...

Dobrego dentystę znajdziesz w jeziorku. sobota wieczór robią to solidnie szybko i za jednym zamachem. Tylko jest problem jest post i mają urlop.

a ile osób mogących coś z tym zrobić ma profil na faceeeee?

czy chodzi tylko pokrzyczeć ?

psycho-jude
Moja przyjaciółka pisała wczoraj o mnie. Ja nie byłam zalogowana. to 38 tydzień dziecko duże więc raczej się nie obróci :( ale mam cały czas nadzieję. U mnie to drugie dziecko. Pierwsze ważyło 4 kg.

To rzeczywiście, już się raczej nie obróci. Tylko nie ryzykuj i nie pozwól lekarzom zmieniać ułożenia dziecka. To niebezpieczne.
Lepiej od razu jedź na Białystok, zapłacisz tyle samo, a przynajmniej zajmą się Tobą, jak trzeba.

rudy błazen z druhem

obawiam sie ze wiecej niz jednego nie rozumiesz

Czesio - jeśli możesz, zdefiniuj mi wyrażenie którego użyłeś, mianowicie "prawdziwy punk"..

”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org