niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS oszukał każdego Polaka na 5 000zł

łahahahha w łomzy leopart?! łahahaha :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS oszukał każdego Polaka na 5 000zł

chyba coś Ci się kolego pokiełbasiło :) w Łomży nie było i nie ma czołgów Leopard :)

A jaki proces tak wykorzystuje Ci procek?

wymień procek i będzie jak nowy :)

Oddam 8 tygodniową suczke owczarka niemieckiego w dobre ręce. Chętni pisać na brooklyn156@o2.pl

gdybym miał czas to bym pisał

jak on ma procek 100MHz

Nikomu nie zwiał Malamut? Dostałem właśnie info że od wczoraj po Kupiskach krąży takowy pies.
PRAWDOPODOBNIE samiec (kumpel bał się podejść ale mówi że widać mu jaj** :) ), posiada ciemną obrożę. Nic więcej nie wiem, ale zainteresowanych odeślę gdzie trzeba.

rudy błazen z druhem

spadnie śnieg i bezrobocie wzrośnie :)

//standard//

te nowe logo na pewno wpłynie na rozwój MPK hehe

to se miej cos przy sobie to zobaczysz
Legalize
hahahahaha

Długo chory byłem i leżałem w szpitalu przez co nie miałem nawet jak się zabrać do pisania

To na JEJ cześć.. ;-)))) *O* ;-))

...prokurator....

< wieczne im odpoczywanie >

Zna może ktoś dobrze czeski, albo moze polecic kogos kto dobrze zna ten jezyk- dzieki z góry.

A o jaka sprawe chodzi ? Tłumaczenie dokumentów ? Z tym to raczej sobie nie poradze :) ale podstawy mam opanowane i komunikatywnie znam

MMonika chyba jest jakoś z tym sklepem powiązana ;)

cytując:
"promocyjne rzeczy są wykładane czasem wieczorem dzień wcześniej, żeby od rana juz leżały, tylko, że czasem do rana nie dotrwają."

Od kiedy Kaufland jest nocnym marketem żeby towar miał nie dotrwać do rana. ze niby vipy robią tam zakupy po 21.00? A jeśli towar jest promocyjny jest wystawiany wieczorem w przeddzień promocji to jest to wprowadzanie klientów w błąd i świadczy o złej organizacji personelu"

"nie wydaje mi sie, żeby taka była polityka firmy. po co mają oszukiwać specjalnie klientów i niszczyć zaufanie do marki, skoro na tych promocjach i tak dobrze zarabiają."

Na promocjach Kaufland nie zarabia. Żaden sklep nie zarabia sprzedajac towary po kosztach albo po cenach dampingowych. Ale maja na czym sobie odbić. Przykro mi, ze zburzę Twój obraz tej sieciówki, ale wspomniany sklep przoduje w wymyślnych sposobach oszukiwania swoich klientów. Ja sama co najmniej kilka razy oddawałam towar bo cena była wyższa niż na półce.
Jeśli wpiszecie sobie w google "oszustwo" + nazwa sklepu to zobaczycie bogactwo tego całego dorobku. oto tylko jeden przykład z pewnego miasta w Polsce:

http://www.forumbrzeg.pl/ppadd/printview.php?t=15342&start=0&sid=e4f3a4bd9144b56ffd044b0cab2bb653

"są w Łomzy inne sklepy, stokrotka, uwielbiana przez vipów tego kraju- biedronka, różne maxi-mixy, lidle. znalazło by się coś "zamiast" (...)"

na szczęście żyjemy w czasach wolnej konkurencji i mamy wybór, ale faktem jest, ze zawsze trzeba nazywać rzeczy po imieniu :)
Zapobiega to masowemu ogłupianiu ludzi i sprowadzaniu ich na poziom intelektualny małpy

Pozdrawiam

Aniuśki - w liczbie mnogiej?

Moja mama mówiła,że tam jest tak jak było za komuny,też tam więcej nie pójdzie.

fajnie Aniuskimoje;-)Tylko pozazdrościć!Albo nie hiihi;-)

" Yorki w łomży to żadkość "

chyba żartujesz, w lomzy co drugi pies to york...

no i nie moge sie powstrzymać - RZadkość, nie Żadkość...

jeżdziłem po ludziach naprawiać,moge się podjąć,wszystkim znajomym tak samo. mój emeil kamilek030190xd@o2.pl

Ja lubię Rosamonte. A co do kupowania, to taniej wychodzi w necie (choćby na alledrogo) niż w tych wszystkich światach herbaty itp. Yerba mate to naprawdę fajna sprawa, polecam :)

Matylda1985 z tego co wiem ( jak mi robil włosy) to miałeam robione śrokiem z Firmy Matrix. ale ma różne firmy chyba bo koleżanka malowala i mówi ze inna jej przypadowała. jak chce to jest jego nr 506 259 282

Prace ustne kupuję prawie 90% społeczności uczniowskiej więc umoralnienia sobie zostawcie

Przecież z Łomży PKS jeździ :):)

Chłopaki dorośli, rozjechali się po świecie,
Kilka lat temu młodsze pokolenie próbowało kontynuować ideę, ale zamieszali się w politykę. Latali z plakatami Giertycha i szybko przyszło rozczarowanie i rezygnacja.

Przejrzałam już wątki o dentystach/chirurgach szczękowych w Łomży. I z tego co widziałam kilka osób poleca dr Głuszkowskiego, tego starszego. Ale znalazłam też kilka opinii na nie dlatego ponawiam pytanie, być może ktoś miał "przyjemność" rwania zębów u tego pana?

Wolałabym zapłacić a mieć z głowy te cholerne ósemki, najmniej boleśnie i szybko wyrwane. Może znacie innych ale na prawdę dobrych specjalistów?

kapitan bomba, nie dumnY, a dumnA.
Jeśli powodem do dumy ma być to, że naj*bało się po pijaku kilku małolatom albo to, że jest się Polakiem, to wolę w ogóle powodów nie mieć.

O mamy na forum nawet panie,szkoda tylko ze pani psycho jude nie jest dumna z bycia Polka a moze ma jakies inne pochodzenie.

Nie znam wszystkich Żydów na świecie, więc nie mogę przyznać Ci racji, ani zaprzeczyć. Jeżeli Ty znasz (a stwierdzam, że tak, skoro wygłaszasz takie opinie), to szczerze gratuluję wytrwałości w nawiązywaniu stosunków międzyludzkich.
Tolerancja oznacza, że akceptujesz coś, co tak naprawdę Ci się nie podoba. Co za tym idzie- nie jestem tolerancyjna.

W Estetice koło szpitala? Jeśli o tym fryzjerze mowa - również polecam. Fryzjer nazywa się Mariusz i zawsze zetnie jak mi się zażyczy :) Czy ceny ma wygórowane - na pewno nie jest najtańszy ale szczerze mówiąc warty swojej ceny. No i na prawdę w porządku facet, doradzi fryzurę, kosmetyki do włosów.
A z tego co widziałam korzysta z produktów Matrixa.

Witam w jakim sklepie na terenie łomży można kupić line np jutową o długości 3m

Chociaż tutaj kulturalna rozmowa...

heheheh tego nie wiem ...myślę ze możesz się domagać ...ale czy ci zwrócą to już zupełnie inna bajka....
jest jeszcze jedne kuriozum.....otóż pan dyrektor zarządził ze ostatnie wejście na pływalnie nr1 może być o godz.18.30!!!! to są jakieś jaja chyba bo nie jest możliwe żeby choćby średnio inteligentny człowiek coś takiego wymyślił... ludzie chcą wydać swoje własne pieniądze ale nie mogą bo takie jest widzimisię jaśnie pana S. ..obłęd ....jeśli to ma jakieś uzasadnienie to ja bym chciał je poznać ...no chyba ze pływalnię nr 1 przejmie w całości SP10 bo tylko dzieci z tej szkoły mają godziny otwarcia basenu dopasowane do godzin wych fiz. ...i na koniec .....panie Prezydencie niech pan ogarnie to wszystko i albo odwoła Pana S. albo zaprzęgnie go do prawdziwej roboty innego wyjścia nie ma .

ktos cos nie wypada przyznawac Ci racji ale to nie glupi pomysl.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org