Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
plany ministra Macierewicza |
A niby skąd mamy wiedzieć kto jest potrzebny do szczęścia;-)?Już jedna Masumi jest;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: plany ministra Macierewicza |
Coś mało was tu za legalizacją myślałem że będzie więcej "ZA"
|
|
.. ciągniesz byka za rogi.. ;-))) NIE ŁADNIE! ;-))
|
|
Nagrodzki w Konarzycach, jak jedziesz w kierunku Wa-wy, to po lewej stronie(jest napisane na czerwonym tle Perfect Serwis). Gość dobry, ale drogi. Jak tańsi mechanicy nie byli mi w stanie pomóc, to on zawsze załatwiał sprawę.
|
|
Nie wiem jak wygląda. Ale te trochę mniej starsze z dużą dziurą potrafię otworzyć. Wystarczy jakiś gwóźdź o małej średnicy włożyć po skosie w górę i próbować w prawo lub w lewo. A co jakiś włam szykujesz.?
|
|
Powtarzam pytanie użytkownika ,,Jelcz fan'' ta osoba jest członkiem KMKM w Łomży. Jeśli ktoś posiada archiwalną dokumentacje zdjęcia a nawet rozkłady jazdy proszę o kontakt z Prezesem Klubu z Panem Mystkowski kmkmlomza@interia.pl Pozdrawiam
|
|
Witam, bardzo proszę o opinię mam(rodziców), które miały położenie miednicowe dziecka by wypowiedziały się na temat porodu w łomżyńskim szpitalu ? Jak wygląda sprawa z porodem? Czy w takich przypadkach nacisk kładziony jest na poród naturalny czy lekarze kierują na cc ? Jak wygląda teraz sprawa z personelem szpitala ? Kto z lekarzy obecnie pracuje w Szpitalu na oddziale ginekologicznym ? Kto ma dyżury ? U mnie sprawa wygląda tak, że to będzie mój drugi poród. Wcześniej rodziłam sn. Z tego co wyczytałam w internecie to jestem przerażona więc byłabym wdzięczna za informację w tej kwestii. Pozdrawiam i czekam na odp rudy błazen z druhem
|
|
Witam. Jade dzsiaj miedzy godzina 9-10 do Warszawy. zabiore 2 osoby. cena 15 zł. Tel 668 764 874
|
|
Od której godziny czynna kasa biletowa mpk? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ilu klientów, tyle opinii. To nie jest sklep nocny, ale jak wyłożą towar o 20-tej, to do 22-giej może go już nie być. Ja tam nie wiem, mnie nie oszukali jeszcze, dlatego tak piszę. A skąd wiesz, po ile sklep kupuje towar, który potem sprzedaje promocyjnie? czasem sklepy dostają partię za złotówkę, więc po ile by go nie sprzedali, to i tak zarobią.
|
|
W Łomzy jest na Nowogrodzkiej,wszystkie języki świata podobno,włoski przetłumaczyli,norweski też więc szwedzki pewnie tez przetłumaczą.
|
|
Tylko nie N. z Konarzyc. Będzie wymieniał Ci wszystko co potrzeba , czy nie. Na dodatek zdzierca.
|
|
niema skinhedów teraz są hiphopowce dresiarstwo kaptury blokersy skejty tarpanów trochę no i mohery
|
|
Ależ nie ma za co :):) Na wszelki wypadek sprawdź jeszcze na PKS i kub bilet wcześniej :):) Miłej podróży :)
|
|
Oczywiscie ze liczy sie to co masz w glowie i w sercu ,ale golac glowe i zakladajac glany przedstawia sie co ma sie w glowie i w sercu i nie jest sie ukrytym i mozna dzialac.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja mam BL ale moim marzeniem jest mieć BLM i nie długo sie to spełni bo stawiam wille na wsi. Jedno jest pewne że każdy kto ma kase i kogo stać staje się BLM a w blokowych dziuplach zostają BL haha Pozdro i żegnajcie BL
|
|
wszyscy narzekają na BLM i BKL a nikt nie zauważa jak parkują i jak jeżdżą buraki na BL w BM-kach i nie tylko żenada, trzeba naprawdę być zakompleksionym żeby tego nie widzieć, a ten który założył ten temat wyrwał się z pod BLM lub BKL a teraz udaje wielkiego Łomżyniaka i nie poznaje swoich kolegów, bardzo śmieszne hehe
|
|
No to jakie skutki są po indukcji i kyto ci głupot nagadał.
|
|
Bronowo nad rzeką piękne widoki most i wieża obserwacyjna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |