Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spotkanie z Anodiną |
a co to kogo obchodzi czy ktos uzależniony czy nie dopuszczalna ilośc np 1 gram i tyle tak jak w Czechach tyle ze unas rząd po**j**ny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spotkanie z Anodiną |
KTO JEST ZA LEGALIZACJĄ ??? "ZA"
|
|
W szpitalu to dużo wolnego czasu miałeś heh, no chyba, że akurat tak ci sie trafiło, że obie ręce połamałeś?
|
|
Ha,ha, ale Komendant z Kolna"cienias" jest. Proponuje nagrodę za"wystawkę"w publikacjach. Jak komuś skradziono 26tys.zł, to Komendant z Kolna daje nagrodę? Czy to może ktoś jest z rodziny komendanta /skoro chodzi o taką nagrodę /jaką?/. Może komendant nie wziął pod uwagę hipotezy/ubezpieczona wypłata z banku- biorę-kradnę- i mam/? A co z naszymi podatkami? Co z funduszem operacyjnym policji?/dla tych co kwitują i biorą i nic . Odzywam się, bo szlag mnie trafia. Ciekawa jestem co na to Pan Komendant Wojewódzki Policji w Białymstoku powie?????? Po co jest policja skoro trzeba jeszcze jej trzeba służyć.ps.Panie Komendancie!!!Dajcie mi namiary/2-3/ dni i macie złodzieja tych pięniedzy to jest banalnie proste, a 5-6 dni i na Komendanta"cieniasa".ps. tylko nie róbcie mi tutaj jakiejś"Magdalenki"patałachy w Łomży,bo wszyscy wiemy, że można dojechać do każdego po IP. Ale cienias ten komendant z Kolna, a już nie wspomnę o tym że Łomży skoro pozwala na takie idiotyczne publikacje. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
mandat po czesku to pokuta, szpital - nemocnica, chory - nemocny, chłop - chlap, duże chłopisko - chlapina, komenda : "na ramię broń" po czesku brzmi: "żelaziwo na plecki!".
|
|
Napad w Stawiskach nie w Kolnie. Okradziono właścicielkę piekarni.
|
|
|
|
Oj paplik gdyby twój ojciec był tego zdania to byśmy tu nie musieli ciebie widzieć.
|
|
CO JAK CO ZA ABORCJĄ TO JA NIE JESTEM
|
|
A MOŻE KTOŚ CHĘTNY ODDAM TANIO NASIENIE !!! BARDZO DOBRE "MADE IN CHINA"
|
|
90%? haha nie żartuj.. Na 4 klasy maturalne u nas, prace kupioną miało 6 osób.. 6/90pare... to rzeczywiście 90%... i z matematyki kulejesz.. Po rozmowach ze znajomymi wiem, że w innych szkołach też woleli napisać pracę sami niż płacić za to kasę i coś z tego pamiętać.. Samemu pracy nie piszą tylko totalne głąby albo Ci, którym ręce przyrosły do d**. Swoją drogą po co brałeś taki temat skoro nie umiesz nic o tym napisać?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |