Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS dalej gra trumnami : ekshumacje - trauma dla rodzin |
Ja polecam,będziesz mogła lody robić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS dalej gra trumnami : ekshumacje - trauma dla rodzin |
|
Ten kto ukradł? 26 tysi to ładna kasa, można się gdzieś zaszyć więc nasi policaje niech działają.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ja polecam ares i sciagaj co chcesz. malo wirusow nie to co torenty. mam prawie wszystkie polskie filmy i jakies 1 tb zagranicznych. nienadazysz ogladac. polecam
|
|
|
CIekawe co bys mówił, gdyby to tobie ukradli niezłą kasę. I do tego nie było świadków. A nawet jeżeli byli - to myślisz że ludzie są ot tak sobie skłonni mówić? Oglądasz w tv programy typu "Prosto z Polski" i inne? W Polsce panuje znieczulica. Ktoś przytulił kasę i nie ma śladu. Jak się domyślam taka nagroda ma też inny cel, ale ty go nie dostrzegasz. W każdym bądź razie nie życzę tobie, aby kiedyś ktoś w sposób taki czy inny cię oskubał;/
|
|
Witam, poleci ktoś jakiś router do sieci IST?? oczywiście nie za drogi i dobry i aby działała tv z IST przez wifi ;)
|
|
powinno się zagnać do roboty tą chołote w czarnych sukienkach. ku.r.w.a napisał bym więcej ale po h.u.j jak zaraz admin przydupas kościelny wy.p.i.e.r.doli ten temat
|
|
teraz już go na pewno nie znajdziesz. Yorki w łomży to żadkość i jak ktoś go znajdzie i postanowi się odezwać do cb to będziesz miała szczęście
|
|
Smutne to ale prawdziwe...... a z dzieciakami co robią, dzieci po Komunii.. nie chcą słyszeć o kościele, i jeszcze jedno ... co się dzieje na lekcji religii w szkołach.... pomsta. Kiedyś było inaczej, najgorsi uczniowie wręcz biegli na religię, bo było naprawdę warto... a teraz, jakaś nawiedzona katechetka wyżywa się na dzieciach, lekcje religii nie mają nic wspólnego z religią, którą ja pamietam.... np. moje dziecko dostało obniżoną ocene na półroczę, za coś czego podobno nie zaliczyło, potem jak się dowiedziałem od innych rodziców ich dzieci nie tylko tego nie pozalliczały ale i o wiele więcej.... i co ? dostały oceny nawet o 2 stopnie wyżej.... i gdzie tu sprawiedliwość ... jak ktoś taki może uczyć religii ? ktos kto ...... BRAK SŁÓW
|
|
męski, czy damski?
|
|
nom na bank komuś się spodoba
|
|
LEGALIZACJA - tak ABORCJA - STANOWCZE NIE
|
|
W piątek na Wyszyńskiego (taki mały budynek po piekarni ). Po 1 zł za sztukę ale buty np z racji ze na parę składają się dwie sztuki kosztują 2 zł . Jeżeli chce się znaleźć coś fajnego trzeba tam iść jak najwcześniej, kiedyś poszłam ok 12 to już totalna pustka :)
|
|
Może wrona zabrała albo sowa:P
|
|
no właśnie chodzi mi o Salon Damski, Aneta a może wiesz jaką marką pracuje ten chłopak?
|
|
a co się dokładnie dzieje?
|
|
Mam Yorka! Jestem dziunia number 1, luka za mną każdy pan Mam Yorka! Bejbe jestem Twoja, bierz, bierz mnie bejbe kiedy chcesz ... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
A to jest w ogóle pies?
|
|
raczej się nie znajdzie to chodliwe pieski zamiast oddać pewnie zostanie pogoniony czy jak kto woli spieniężony za pare pe el en ów
|
|
Jutro można za darmo się dokształcić http://bossa.pl/index.jsp?layout=10&page=0&news_cat_id=1473
|
|
Witam Jestem zainteresowany ofertą. Proszę o info. na maila tps3@o2.pl Pozdrawiam "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Moja żona poszukuje pracy od kilku miesięcy , jest zarejestrowana w Up , kuroń przez pierwsze 3 msc. 590 zł , kolejne 3 msc. połowę tego więc raczej ludzie kokosów nie dostają by się opłacało nie pracować.A ktoś wspomniał o szkoleniach , hehe , bezrobotnemu bez znajomości też trudno się na nie załapać.Dodam jeszcze , że próbowaliśmy starać się o dotację ale nie z Up tylko na otwarcie działalności z kasy unijnej , tam pierszeństwo mają osoby mające powyżej 50 lat lub poniżej 23 , zdobywając nawet dużo więcej punktów oni i tak dostają . Szkoda gadać .
|
|
A fotek takich nie ma bo MPK podobno nie ma żadnej dokumentacji.
|
|
Autor: pp (---.elomza.pl) Data: 04-04-11 18:47 Według nowelizacji przygotowanej w resorcie sprawiedliwości, w pewnych okolicznościach prokurator, jeszcze przed wydaniem postanowienia o wszczęciu śledztwa, będzie mógł odstąpić od ścigania za posiadanie środków odurzających lub substancji psychotropowych. Chodzi o przypadek, gdy dana osoba posiada nieznaczne ilości narkotyków na własny użytek i nie jest dilerem. Właśnie chodzi o to że nie wiadomo ile to nie jest nieznaczna ilość. Wiadomo, wiadomo, ten co trzeba będzie już wiedział, no i kwestia ile delikwent ma kasy?
|
|
albo w ZUS-ie.
|
|
|
Ja ci powiem tak: poczytaj, poszukaj z necie, zainteresuj się i postaraj sam naprawić. Serio. Ewentualnie zrób jw., i pojedź do mechanika ze wskazaniem, co ma zrobić. Odkąd tak robię, samochód działa sto razy lepiej :)
|
|
Prawo jazdy może będzie można zrobić na tą maszynę?
|
|
Dobrze wykonane oczyszczanie skóry nie powinno jej niszczyć !(angel) poza tym samo oczyszczanie jest krótkotrwałe, jednakże jeśli stosuję się je dość regularnie przed innymi zabiegami np polecam darsonwalizajcę efekt jest bardzo dobry. Co do mikrodermabrazji owszem na pewno pomoże ale to drogi zabieg i trzeba pamiętać że jeden raz nie wystarczy... Zresztą nie ma cudownego sposobu na całkowite pozbycie się zmian skórnych, będą zawsze. Oprócz zabiegów w gabinetach trzeba pamiętać o domowej profilaktyce i co najtrudniejsze o właściwej diecie. Niestety jeśli chodzi o Łomżę to nikogo polecić nie mogę, ale najważniejsze jest abyś wybrała kompleksowy zabieg a nie samo oczyszczanie. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |