Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mieli wyroki, dostają posady w PiS |
Zgubiono klucze z niebieskim pilotem. Bardzo prosiłabym znalazce o zwrot. Kontakt : 698 514 014 Dziękuję z góry
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mieli wyroki, dostają posady w PiS |
a dlaczego zamiast? jedno z drugim nie koliduje.
|
|
Jestem za galerią!!!
|
|
hahaha zulugula sam jesteś chłop wiejski.Hahaha... Nie mam słów... Pojechał taki chłopek na Litwe i myśli ,że to szczyt szczytów.Tam przecież grzyba można dostać...
|
|
MPK posiada nowe logo . Dużo lepsze od poprzedniego
|
|
Mam aktywnego iplusa 3G a że teraz jestem podłączony do sieci osiedlowej więc leży sobie i mogę go pożyczyć za powiedzmy 0,5l żołądkowej czystej na miesiąc :) kmetels@wp.pl
|
|
.....
|
|
A świecą się te... no... co to je zaszyfrowałeś? Bo wiesz, może to być cokolwiek niebezpieczne dla kierowców, gdy dostanie taki po gałach tym blaskiem. Sama bywam w tych stronach, więc obawiam się nieco... BTW, Indar powineneś był swój post zatytułować: "Tajemnica szyfru Malamuta". Pozdrówka! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
malamut - prawdziwy ?? podaj namiar luckyiwc@o2.pl
|
|
ja szukajac pracy zwiedzilem sporo - gdynia, okolice warszawy, bstok, ciechanow, itp. a ile kasy na znaczki , na paliwo i zarcie po drodze. szukalem pracy 5 lat, po drodze jakies dorywcze roboty, dziekuje wspanialym Rodzicom za wsparcie i pomoc. teraz pracuje, ale praca niepewna, na czas okreslony. ale sie ciesze, ze ptracuję w kraju, mieszkam w rodzinnym miescie, w bloku. wiadomo, jak sie ma znajomosci prace ma sie juz w mlodym wieku, nawet w trakcie studiow, studia mozna robic zaocznie, rodzice kupia mieszkanie,, zaraz i malzonka sie szybko znajdzie.. a jak sie nie ma odpowiednich genow nie jest lekko. powodzenia wszystkim szukajacym.
|
|
Moja zona kupila paste do zebow ktora na polce stala za 7,99 a po powrocie do domu okazalo sie ze kosztowala 4,99 :) Czyli myla sie w obie strony
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |