Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawdy o katastrofie smoleńskiej nie zakryją krzyki kodziarzy i platformy |
enya-tak sobie myślę, ze warto czytać ze zrozumieniem;) Czy aby na pewno jarmark miał być na Starym Rynku w ŁOMŻY? KOK - Komitet Obrony Koryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawdy o katastrofie smoleńskiej nie zakryją krzyki kodziarzy i platformy |
Niedziela (3 4 2011) w kinie Millenium -------------------------------------------------------------------------------- Jarmark Wielkanocny - 3 kwietnia 2011r. gdzie: Regionalny Ośrodek Kultury w Łomży, ul. Małachowskiego 4 godzina rozpoczęcia: 11:00:00 Jarmark Wielkanocny - Targi Twórczości Artystycznej w ROK-u 2011 Targi Twórczości Artystycznej organizowane przez Regionalny Ośrodek Kultury w Łomży wpisały się już na stałe w krajobraz imprez kulturalnych miasta. Organizowane są one od 2005 roku. Targi mają na celu ...
|
|
do mnie zadzwonila pani i namawiała na podpisanie kolejnej umowy, gdy odmówiłam podając powód stała się bardzo niemiła i opryskliwa. Co za firma.. ja już zmieniłam sieć, zwlekałam z tym tak długo ponieważ musiałam zaczekać do końca umowy, inaczej stałoby się to już dawno.
|
|
No szkoda, ale niestety jeżdżę na 7.00. Taka praca...
|
|
mozna pocwiczyc a potem zrobic jakis bank ;) rudy błazen z druhem
|
|
raczej to pierwsze .
|
|
Jestem zainteresowany, dojeżdżaniem z Panem do Ostrołęki, proszę odezwać się na emaila dziku26@interia.pl
|
|
torro - ten post Ciebie nie dotyczy więc się nie udzielaj. Ja jeżdzę na 8 więc nie narzekam ale daję info innym osobom.
|
|
jak to, przecież ktoś-coś, czyli maruda, paplik to wielcy pracusie
|
|
Witam! Szukam osoby, ktora zrobi zdjecia na chrzcinach w I dzien Świat Wielkanocnych.
|
|
Jak to nie ma sprawy? Sprawa jest i to poważna!!! Jak pakuję do koszyka towar za 5 zeta, a kasują mi za niego dychę to jak to się nazywa? wprowadzenie w błąd? oszustwo? kradzież? ZŁODZIEJSTWO W BIAŁY DZIEŃ ! I jeszcze ci powie jedna z drugą, żeby sprawdzać przy kasie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |