niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CETA zostanie podpisana

"..... komunikat, że wybrany numer jest nie prawidłowy, próbowałem różnych kombinacji i nadal to samo"

Spróbuj kombinacji dziesięciocyfrowych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CETA zostanie podpisana

Myślę ze by pasował ale trzeba będzie podjechać po nią, oczywiście koszty pokryję jak nie będzie problemu to proszę o podanie telefonu na maila
mariusz_monitor@onet.pl
Pozdrawiam

Tak jak i ja . Czhipsy w zielonym markecie pisze na plakietce 3.99 przy kasie 5,19 O.o

Nie można. To drogie psy i wymagają kosztu 200zł miesięcznie, więc skoro nie stać cię na jego kupno, nie stac cię na utrzymanie więc sobie daruj.

Mógłbyś podać swoje GG lub e-mail?

rudy błazen z druhem

A można. Bardzo fajnie, że szukasz adopcji, a nie "okazji". Zapraszam do fundacji "Koci Świat".
http://www.kociswiat.org.pl/
Wprawdzie nie w Łomży, ale transport na pewno da się zorganizować. Fundacja początkowo zajmowała się wyłącznie kotami, od jakiegoś czasu opiekują się również psami.
Tylko yorki to chodliwe psy, po nie ustawiają się kolejki... Gdybym ja chciała adoptować psa poszłabym do naszego schroniska. Widziałam tam fajniejsze i ładniejsze od yorków ;)

Na poczekaniu znalazłam takie ogłoszenia:

http://www.morusek.pl/ogloszenie/49319/2-suczki--york-do-adopcji-tylo-okolice-Malborka/

http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/45444/8-miesieczny-york-z-wyrokiemdo-adopcji/

http://www.adopcje.org/adopcja68222.html

http://www.adopcje.org/adopcja67809.html

http://www.adopcje.org/adopcja63311.html

Nie wiem czy aktualne, trzeba pytać.

ja mam dylemat, czy posłać swojego 5-latka do przedszkola przy szkole podst. nr 10, czy zostawić go tam gdzie uczęszczał wcześniej.
Proszę o opinie o przedszkolu w szkole podst. nr 10

turystyka.andrzej@o2.pl

ja mam lampy tył i kierunki przód na sprzedaż do e36

rambo777 masz racje. Analfabeta kryje się za mundurem bo prawo i państwo za nim stoi . Sam nie będę wymierzał sprawiedliwość szkoda lat za tumana 25 czy dożywocie spędzić w kryminale dzięki. Wolałem milicje niż policje.

ktoś kto wyniósł trochę kultury z domu rodzinnego nie robi sobie żartów z tragedii , nie ważne jakie ma poglądy polityczne czy kogo tam popiera .
po wypowiedziach niektórych widać co sobą reprezentują są tacy sami jak kłamliwi politycy

Dnia 2011-04-02 ( Sobota ) Zgubiłem portfel ( Koloru brązowego )z wszystkimi dokumentami(Dowód osobisty prawo-jazdy dowód rejestracyjny ubezpieczenie oraz karty płatnicze) prawdopodobniej przy bloku Prusa 11. Znalazce proszę przynajmniej o zwrot dokumentów. Nagroda przewidziana za zwrot . Dane kontaktowe widnieją na dowodzie osobistym. Ewentualnie telefon 797541297.

Z góry dziękuje i Pozdrawiam.

ma kto moze numer telefonu, do władz orlika, zeby moc zamowic ? dzieki z gory, pozdrawiam

Do znalazcy, będę Twoim menadżerem wynegocjujemy niezła kasę napisz najpierw do mnie a wszyscy będziemy zadowoleni :)))) pozd

Cześć jak chcesz dobre kolumny to mogę ci zaproponować typa który takimi rzeczami się zajmuję czyli na zamówienie. Za 2500zł będziesz miał niesamowite wrażenie wiem bo ten gość robił zestaw nagłaśniający dla milano itp.

Chcesz wiedzieć gdzie dany telefon sie znajduje oto link:

http://www.track-your-partner.com/

hehe no dobre dobre

Tak Bez wiedzy i bez koksów hehe

Kufland jest wyjątkowo żle zarządzanym sklepem ale co się dziwić jak to miejscowe kierownictwo to i miejscowe obyczaje co ma bezpośrednie przełożenia na to co w sklepie. A w sklepie przecież dośc markowym często puste półki. To sie w pale nie mieści aby dopuszczać do takiej sytuacji ,że patrzysz a 10 procent pólek w sklepie to puchy albo zapchane tym samym majonezem aby tych pustek nie było widać. Sklep ogólnie nie jest zbyt czysty , bałagan , żle poukładane towary. Często towar rozkładany jest na połki w godzinach gdy najwięcej w sklepie klientów co uniemożliwia swobodne poruszanie. Ogólnie w sklepie panuje bałagan o organizacja tego sklepu powoduje ,że czujesz się tam źle a robienie zakupów jest dosłownie uciązliwościa i nieprzyjemne. Generalnie ciasno ale to inna bajka której autorem jest miejscowy kuriewny fanatyk co doniósł na sklep . W efekcie donosu tego donosiciela kuriewnego , sklepu czyli cały ten środek za parawanem stoi pusty a my klienci musimy się tłoczyć. Ciekaw jestem jak ten kuriewny fanatyk się teraz czuje i czy robi w tym sklepie zakupy co mu tak przeszkadzał. Dla przykladu jak powinien wyglądac sklep , zaopatrzenia organizacja polecam Tesco w Zambrowie - niby 30 km a całkiem inny świat.

wymień wkład znajdujacy się między fotelem,a klawiaturą

728998317 pod tym nr w tamtym roku robilam rezerwacje kortu

Witam mam na Imie Łukasz mam 17lat i chciałbym sie dowiedzieć czy w łomży są prowadzone jakieś zajęcia z pływania i w jakiej cenie

Wie ktoś czy jest w Łomży sekcja Muay Thai ??

zajdz na pływalnie i zapytaj,

Obczaj gdzie świeżo posadzone. Tylko nie bierz za więcej niż 150 zł bo to już pachnie kryminałem ;)

wystarczy Ci płyta i tam jest już konfiguracja automatyczna nie wiem coś zrobiła ;d

chodzi o auto?

wczoraj było mnóstwo tej tchibo gold crema, na stojaku przy alejce i na normalnej półce tam gdzie wszystkie kawy, zastanawiałam się nad nią ale maxwell znam i nie ryzykowałam z tchibo
mi czasami też w niedzielę/poniedziałek już nie udawało się tych promocyjnych rzeczy kupić

Mały Płock ! polecam ...sam kiedys brałem jak mieli roslinki w Rogienicach wszystkie się przyjeły a było ich sporo -cen nie paiętam !

i kupić myślę że w elektronicznym sklepi dostanie tą część tylko trzeba podać jego parametry

ta ta , wy pisowcy zawsze słyszycie co chcecie . Malo tego pseudokatolicy - jak Biskup mówił intencję miedzy dziesiątkami właśnie za Prezydenta to jakoś dużo ciszej się zrobiło i ta modlitwa zelżała . WSTYD - miedzy dziesiątkami różańca nie dziękuje się za obecnośc ale o coś się prosi, Kiedyś tak było ale teraz pisiory zmieniają rzeczywistośc widzą harcerzy ,, ptaki ptakom,, z całym szacunkiem dla nich a udają że Przedstawicieli UM nie było . A , od pisiorkow nie było nikogo jakoś się Rocznicą Śmierci J P się nie przejeli . Oni mają już swego kandydata na świętego i cały orszak męczenników . A i nie chcieli syren na rocznice aby wyły . ale 10 . 04 to chcą ......... żal ....

A ja polecam Przedszkole u Sióstr na Radzieckiej. Mam tam dwoje dzieci i jestem zachwycony poziomem nauczania jak również podejściem Sióstr do dzieci. Generalnie w samych superlatywach mogę się o tym przedszkolu wypowiadać.

........

Dla polujących na promocje:

wiem od osoby, która w kauflandzie pracuje, że 70% towarów promocyjnych rzucają w sobotę rano. Jak towar szybko zejdzie to kicha. Dopiero w poniedziałek wykładają na półki pozostałe 30%.

< wieczne im odpoczywanie >

polecam też Mały Płock nadleśnictwo

Konarzyce teraz jeszcze nie sezon to można wyrwać dużo taniej, ok 12 zł doniczka to w granicach 80 cm można kupić ( szkarłatne) nie polecam z marketów bo przyjmuje się ok 10% a w sumie to też tanio nie mają.

”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”

wzmacniacz audio min 100W sinus THD 0,1% przy 100W

ile miałbys na to zł ?

Proponuję zadzwonić na policję a panowie przyjadą i się zajmą tablicą. Miałem podobny przypadek w ubiegłym roku - 10 minut po telefonie przyjechał radiowóz i policjanci zabrali znalezioną przeze mnie tablicę.

jak kasa nie gra roli to mozna by zrobić lampowy

Już niejeden był chętny, a potem nie ma komu na treningi przychodzić albo opłata za wysoka.

http://www.maehlmann-gemuesebau.de/start.php?lang=pl
zapierdol ale spoko, nie nadążysz nie zarobisz;], okolice vechty xD w sezonie do 1300 ludzi

No już sezon, bo to się sadzi marzec kwiecień..... A powiedzcie na taki fajny żywopłocik dość szczelny w przyszłości, to jaka odmiana? Szybko w miarę rosnie i ładnie wygląda?

a i dodam że to wszystko zależy od lata, w tamtym roku był nie urodzaj nikt nie przewidział i firmy wysłały umowy do 100% co w poprzednich sezonach a roboty nie było więc dużo osób ledwo co odrobiło koszty, znajomy jest brygadzisto w durzym gospodarstwie i mówił że w szczycie sezonu przyjechało 1200 ludzi, robiło 80-90 % tych a średnia dniówka wyniosła 30E, jak ludzi ubyło do 700 wzrosła do70E w akordzie

Mnóstwo ludzi przyjeżdżało na Stary Rynek, czytało raz jeszcze plakaty i odchodziło psiocząc na czym świat stoi.
Jeśli to się nazywa "ożywieniem" Starego rynku to GRATULUJĘ.
A aby nie było niespodzianek następny weekend z pewnością
spędzę poza Łomżą.

Też tam na miejscu pokażą i wytłumaczą tam mają o tym pojęcie.Żywopłot jak ma być gęsty trwały i mocny to musi długo jednak rosnąć taki co szybko urośnie to będzie nie za specjalny. Radzę wskoczyć na jakieś forum na portalu dla działkowców i tam można poczytać i popisać konkretnie.

Wszystko a nawet więcej:

http://www.audiostereo.pl/diy_k2.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org