Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Caritas Ełk złodziejstwo, pycha, pedalstwo korupcje polityczne. |
Kto wie gdzie można kupić kostkę z rozbiórki ( taką jaką się układa na chodnikach)? Potrzebuję 60 m kostki .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Caritas Ełk złodziejstwo, pycha, pedalstwo korupcje polityczne. |
Ważny Komunikat!!! MPK ZB oraz KMKM w Łomży informuje, że w związku ze zmianą organizacji ruchu na ul. Piłsudskiego i zamknięciem przejazdu przez ul. Zawadzką od dnia 5 kwietnia2011r zostają wprowadzone następujące zmiany tras: Linia nr 3, 5 , 9: Trasa skrócona do ronda Solidarności. Tymczasowa pętla dla tych linii mieści się przy ,,CH STOKROTKA'' – Przystanek MPK. Rozkłady dla tych linii nie ulegają zmianie. Bliższych informacji odnośnie odjazdów udziela dyspozytor MPK (Tel. 24 h. (86) 216-03-35)
|
|
Ja polecam pg8 , a córka w jakiej teraz jest szkole ?
|
|
Mi era nie działa, tylko poręcz
|
|
nie prościej Ci zajrzeć na slub.lomza.pl tam masz wykaz fotografów. napisać który ma wolny termin i poprosić o ofertę. i będziesz mieć wszystko jak na dłoni. ja tak robiłem przed rokiem. to mój pierwszy post. więc witam na forum wszystkich. zarejestrowałem się i napisałem dla wyjaśnienia, bo miałem takowy sam problem z poszukiwaniami przed rokiem, w żaden sposób nie reklamuje portalu ani osób które tam się udzielają.
|
|
Kto na 8.00 to proszę o info na evitare@wp.pl lub tel. 665381530
|
|
ok. mam pytanie, a jak jest ze zbiorem jabłek??? Miałem kiedyś namiar na pewną pracę, płatne od godziny, 10h na dobę. Słyszał ktoś z was o tym?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |