Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk VS Kaczyński... |
O jaka faja z ciebie .... to nie gimnazjum a geografia jest nawet prosta tylko trzeba uczyć się i chcieć !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk VS Kaczyński... |
A gdzieżeś Ty bywał, Adasiu? :)
|
|
bardzo piękne zdięcia
|
|
To JA Czekam tylKO kto po-hWali rądo kapelusza księżnej Walii... Ale większość obywateli zapewne to Wali, oops...chciałam powiedzieć, że wielce lekce sobie to ważą...
|
|
Czemu tak wolno mi się włacza forum ?? a na stronie głównej 4lomza nie zmienia się nic od wtorku :/ dziwne kurna ...
|
|
Tester: Jelsi parcujesz to ZUS masz oplacany i placisz skaldke zdrowotna 154pln. bigi2004: O studentach nic nie wiem narazie, moga miec ulge lub dofinansowanie z Unii z Dzialania 2.5. W Urzedzie pracy trzeba pytac lub w firmie ARES bo ona wdraza to dzialanie. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Mylisz się :)
|
|
Był ktos z Was na grzybach niedawno? Znacie jakieś dobre miejsca? Jak bym zebrał za duzo;) to gdzie są w Łomzy skupy grzybów i ile płacą???
|
|
A muchomorki sromotnie trujące tyż serwujesz, Abecadełko?
|
|
ja też nie sama butelka grzala !!
|
|
markiet buhahahhaa i jeszcze pewnie dyskotekie buhahahhaa a temat jzu chyba z setny raz o tym samym!!!!
|
|
ble ble ble
|
|
Kto ma neta z Vectry i założył odnich strone www ostatnio widziałem że każdy kto ma neta w vectrze może posiadać strone www za free to też mągą zkorzystać osoby które zakładały neta 4 miesiące temu ? i też za free ? i gdzie to się robi żeby tako strone założyć . Z góry Thx.
|
|
tez to zauwazylem.. wiocha :P
|
|
Dla ŁKS-u i dla typujących :) Awans do II ligi !! http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=5018 . A ptysiu91 bał się przyjść po nagrode ? heh Brat go wyręczył żeby go nie pobili po spotkaniu :) heh ja i tak wiem który to ten ptysiu fotke nawet mam jego .
|
|
KiLeR co tak słabo czemu nic nie wygrałeś ?? A co do ptysia to napewno brat typował za niego :)
|
|
danke schon:D Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Tester, podałeś namiary na kablówkę Multimedia, a tu chodzi chyba o Vectrę. Vectra ma biuro na Konstytucji 3 Maja. Pozdrawiam Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Siemanko wszystkim! Mam małe pytanko ;-) Gdzie można tanio i szybko zdjąć simlocka z motorolii w Łomży?? Z góry dziękuje ze informacje:-)
|
|
Telewizja Kablowa VECTRA S.A. Przedstawicielstwo w Łomży ul. Konstytucji 3 Maja 2 ŁOMŻA tel. 086/ 218 63 54 lomza@vectra.pl http://www.vectra.pl/kontakt_ve.php?m=4
|
|
:)
|
|
Mam dwa dowody na to, że niejaka nienormalnie._.normalna to plagiator. Po pierwsze: nasze numery identyfikacyjne. Jak to sprawdzić? Kliknij, kochanie, na mojego nicka, następnie na swojego. w adresie url zobaczysz, że mój numer jest znacznie wcześniejszy (niższy). To Twój: http://4lomza.pl/forum/profile.php?f=2&id=3248 Mój jest niższy: http://4lomza.pl/forum/profile.php?f=2&id=2471 Porównaj ostatnie liczby. Ponadto zastanów się nad liczbą postów. Po drugie: spytaj się, kochanie, Ryskago - naszej starej, dobrej wyjadaczki, a powie Ci, kto był tu pierwszy. Nie udzielałam się od paru miesięcy na forum, ale to nie znaczy, że znikłam zupełnie. Proszę więc, żebyś zmieniła nicka, zanim ja się o to nie postaram. Uwierz, że wiem, co robić. Dodam, że narobiłaś mi obciachu. Bynajmniej nie ja tobie. A różnica emaili akurat nie jest tu istotna, nie wiem, czy zwróciłaś na to uwagę. Więc plagiatu z mojej strony doszukuje się dziewczyna, która nawet nie potrafi logicznie myśleć... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Tester, no toć z łebka żeś mi to wyjął...:)))
|
|
NN, ta właściwa, A co ja do diaska! tutaj WYJADAM?? Możesz mi powiedzieć? :D Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Rysiu, wyjadasz forum nasze :))) nieprawdaż? :D
|
|
Czy w związku z tym ktoś chodzi głodny? :D
|
|
Nie... tym razem nie :) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Łooo Matko Jedyna!!! To chodził kto kiedy??? To ja tak...tego...no...niechcącym się przyczyniła do czyjegoś burczenia w bebehu... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Ryska ! Turkuciu Podjadku ! :))
|
|
A nie zauważyły Robaczki, ze ostatnio jakby mniej podjadam..? :P Czasu mi, za przeproszeniem, nie staje...:D Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
A i z humorem tyż różnie bywa...
|
|
Jakie miejsca warto odwiedzić podczas kolejnej eskapady do Łomży? Zamieniam się w...w...we wzrok..:)
|
|
Yyyy, Sztokrotke widziała? ;) Lomża jest dziś w takim stanie, że nie radzę do nas przyjeżdżać. Rozkopane ulice, mosty itp. Polecam zwiedzić inne miasto :)
|
|
HAHAHAHAAH :D Bez komentarza :) Robisz tylko z siebie .... nom :) Niewnikam już. Powodzenia .
|
|
Ja znam miejsce gdzie wystepuje dużo grzybów i mało osób tam chodzi ... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
dokladnie....duperele...
|
|
a z simensa?
|
|
Najlepsze!! Większosc nut mam na kompie c lecą w radiu, takze nie musze wcale winampa włanczac tylko radio... Nie żre mi pamięci i procka...
|
|
MrS - A ty Kobieta czy Chłopak ? -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |