Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szacun. Dzięki wypowiedzi Antoniego, Egipt nie sprzedał Rosji mistrali. |
Łomżę trzeba zaorać i wrzucić ziarno nadziei.......A kościoły będą świecić pustkami jak tak dalej pójdzie.......!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szacun. Dzięki wypowiedzi Antoniego, Egipt nie sprzedał Rosji mistrali. |
Na abonamentach też cwaniakują . Ogólnie złodziejska firma . Na pewno nie przedłużę z nimi umowy .
|
|
|
Mam pytanie. Czy ktoś się orientuje ile może kosztować ułożenie 13 m2 bruku?
|
|
Polecam Activia przy zbiegu ulic Woj. Polskiego, Spokojnej i Sikorskiego budynek Amplico nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Te lokale co były lub są blisko starówki to nory, skryte po piwnicach, a powinny otworzyć się na zewnątrz, na ulicę, do ludzi - za dnia (wieczora) z gastronomią. Czy nie jest miło iść ulicą widząc, że klienci chętnie siedzą w ciągu dnia, jedząc, rozmawiając, popijając, śmiejąc się i ciesząc życiem, a nie tylko w piątek/sobotę - topiąc na szybko zaległości w alkoholu za cały tydzień. Czy w pizzerii ktoś się upił lampką wina, czy nawet i butelką - wypitą z panną? Ja nie widziałem !!! Obecne lokale przy starówce nie zarabiają, stąd i znikają tak szybko. Jeśli ktoś nie ma pomysłu na biznes, a co bardziej wytłumaczalne, możliwości rozwoju, bo się go w Łomży ogranicza zakazami, odległościami, ustawami i zawiścią - zwija interes i spada z tego miasta. W głowach części radnych, przeciwników i wielu dziwnych ludzi to jest niepojęte, że Starówkę można i trzeba ożywić, zapewniając wolność i swobodę działania. Dla nich nadal lokale z alkoholem kojarzą z mordownią, namiotem piwnym albo z tą budą, co stoi od lat w lecie przy hali. Wstyd tam przecież pójść ze znajomymi! Żule, syf i muza łupana z TV lub radia. A najbardziej boli ich to, że jakas pani miała czelność podjąć starania o swój własny lokal gastronomiczny bez czapkowania, licząc na rozsądek i dobrą wolę. A to tylko Polska i nasz kociołek piekielny. Nie dajemy nikomu wyjść na górę wyjrzeć, ściągamy go w dół, niech siedzi tak jak inni w gównie.
|
|
Myślę, że jak zostawisz mejla to pewnie się ktoś do ciebie odezwie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |