Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Od Szczuczyna via baltica i obwodnica łomży-skierowane do Morawieckiego. |
Witam kompleksowe czyszczenie auta z zewnatrz i w srodku tak zwane pranie samochodu to koszt okolo 150 - 200 zl w zaleznosci od faktycznego stanu zabrudzenia auta. jezeli jest pan,pani zainteresowana moge podac namiary na konkretna osobe ktora sie tym zajmuje profesjonalnie tzn duze doswiadczenie oraz wlasna chemia i sprzet. wiecej na priv. pzdr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Od Szczuczyna via baltica i obwodnica łomży-skierowane do Morawieckiego. |
na pewno bylo to miedzy 18 a 19
|
|
Ja odrazu wiedziałem że nie będzie to działać nie za taką kasę . Ten kto wygrał przetarg to za taka kasę odwalił lipę postawił parę routerów i na tym się skończyło a teraz nie działa wiadomo pogoda deszcz, zmiana gęstości powietrza i rwie
|
|
Tym samym jest to przyznanie że ŁKS to promocja dla miasta i z tego tytułu należą się dla Niego pieniądze na ten cel, więc czekamy panie prezydencie ;) www.butix24.pl /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// NALEŻY TO SIĘ ŚWINI KORYTO A I TO NIE ZAWSZE :)
|
|
Dzięki za wypowiedzi :) Chętnie poczytam też opinie o innych przedszkolach :)
|
|
na Dmowskiego zawsze był w budzie między blokami.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Co Harnaś?: Ty też masz precyzyjnie i wszechstronnie nasrywane w łepetynę łajnem produkowanym w "cywilizacji Toruńskiej", jak reszta katomiernot? Re: ktoś-coś: Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |