Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ko\\olejna idiotyczna reforma oświaty |
Witam, Gdzie i czy w ogóle kupię w Łomży obrusy firmy Szermeza? W jedym sklepie byłam, ale nie mieli koloru, którego chciałam...Dziekuję za wszelkie wskazówki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ko\\\\olejna idiotyczna reforma oświaty |
gdzie w okolicy lomzy mozna postrzelac z wiatrowki za darmo? wiem, ze na fortach jest strzelnica ale chyba trzeba placic
|
|
Na pewno się zgodzi na nie zobowiązujący spacer.
|
|
jak by co to ja mam 150l
|
|
swego czasu akwaria robil szklarz z rzadowej. Ale po pewnym czasie pytalem, to powiedzial, ze jest to nieoplacalne, bo w sklepach jest to samo, albo i taniej. Co do ceny w sklepie, to kiedy kupowalem akwa w puszku to wychodzilo jakos 1,20zl za 1l pojemnosci, czyli przykladowo akwa 100l kosztowalo jakos 120zl minus zawsze ta 5 ze wzgledu na wyzszy koszt.
|
|
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-02-09 13:47 kieruje apel do pana prezydenta i włodarzy miasta: skoro jestescie tak tolerancyjni prosze zasiedlać ćzeczeńcami wasze okolice, sąsiedztwo, a nie podrzucacie ich biednym ludziom na bawelnie czy w. polskiego. Panoszący sie Czeczeni stanowia coraz powazniejszy problem juz nie mowie o ich zuchwałosci ale o bezpieczenstwie nosza noze i broń. Takze panowie weżcie ich w swoje sąsiedztwo... Bałeś się to jest więcej patroli.
|
|
w kałflandzie
|
|
nie lubie tego janusza głupia pała. w mundurze sie wozi a jak go widze z dzieckiem to łeb spuszcza ;// nie lubie takich ludzi co myslą ze jak są z policji to mogą wszystko
|
|
Masz dzieci? Wiesz, co się dzieje naszą młodzieżą z Gimnazjum i Szkół Średnich? To zapoznaj się z ostatnimi badaniami i wynikami egzaminów gimnazjalnych i maturalnych. Alkohol wypłukuje im rozum. Zwiększając ilość punktów sprzedaży dajemy im okazję do łatwego korzystania z alkoholu.
|
|
Rozum wypłukuje im internet i nie tylko. Punktów sprzedaży narkotyków nie ma a i tak ćpają na potęgę.
|
|
koniecznie trzeba powołać sejmową komisję sledczą ,padła jak sie dowiedziała o pedofili w kk i o pazernosci kleru
|
|
Czy dostane w Łomży Aerograf ? Jak tak to gdzie dokładnie.
|
|
To tak jakby winę o wybicie szyby zwalać na kamnień ... bo leżał wieć gównierz sobie rzucił ...
|
|
W naszym mieście jest pewna grupa radnych - baranów, którym zależy żeby to miasto zostało zaorane. Czarna mafia wraz ze swoimi zaufanymi radnymi i moherami rządzi. :/
|
|
napewno jest bardzo wyrozumiała !....ech
|
|
No do końca nie wiem czy sam byś pozwolił na spacerek żonie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |