poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ko\\olejna idiotyczna reforma oświaty

Witam, Gdzie i czy w ogóle kupię w Łomży obrusy firmy Szermeza? W jedym sklepie byłam, ale nie mieli koloru, którego chciałam...Dziekuję za wszelkie wskazówki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ko\\\\olejna idiotyczna reforma oświaty

gdzie w okolicy lomzy mozna postrzelac z wiatrowki za darmo? wiem, ze na fortach jest strzelnica ale chyba trzeba placic

Na pewno się zgodzi na nie zobowiązujący spacer.

jak by co to ja mam 150l

swego czasu akwaria robil szklarz z rzadowej. Ale po pewnym czasie pytalem, to powiedzial, ze jest to nieoplacalne, bo w sklepach jest to samo, albo i taniej. Co do ceny w sklepie, to kiedy kupowalem akwa w puszku to wychodzilo jakos 1,20zl za 1l pojemnosci, czyli przykladowo akwa 100l kosztowalo jakos 120zl minus zawsze ta 5 ze wzgledu na wyzszy koszt.

Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-02-09 13:47

kieruje apel do pana prezydenta i włodarzy miasta: skoro jestescie tak tolerancyjni prosze zasiedlać ćzeczeńcami wasze okolice, sąsiedztwo, a nie podrzucacie ich biednym ludziom na bawelnie czy w. polskiego. Panoszący sie Czeczeni stanowia coraz powazniejszy problem juz nie mowie o ich zuchwałosci ale o bezpieczenstwie nosza noze i broń. Takze panowie weżcie ich w swoje sąsiedztwo...

Bałeś się to jest więcej patroli.

w kałflandzie

nie lubie tego janusza głupia pała.
w mundurze sie wozi a jak go widze z dzieckiem to łeb spuszcza ;// nie lubie takich ludzi co myslą ze jak są z policji to mogą wszystko

Masz dzieci? Wiesz, co się dzieje naszą młodzieżą z Gimnazjum i Szkół Średnich? To zapoznaj się z ostatnimi badaniami i wynikami egzaminów gimnazjalnych i maturalnych. Alkohol wypłukuje im rozum. Zwiększając ilość punktów sprzedaży dajemy im okazję do łatwego korzystania z alkoholu.

Rozum wypłukuje im internet i nie tylko. Punktów sprzedaży narkotyków nie ma a i tak ćpają na potęgę.

koniecznie trzeba powołać sejmową komisję sledczą ,padła jak sie dowiedziała o pedofili w kk i o pazernosci kleru

Czy dostane w Łomży Aerograf ? Jak tak to gdzie dokładnie.

To tak jakby winę o wybicie szyby zwalać na kamnień ... bo leżał wieć gównierz sobie rzucił ...

W naszym mieście jest pewna grupa radnych - baranów, którym zależy żeby to miasto zostało zaorane. Czarna mafia wraz ze swoimi zaufanymi radnymi i moherami rządzi. :/

napewno jest bardzo wyrozumiała !....ech

No do końca nie wiem czy sam byś pozwolił na spacerek żonie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org