poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
małpa dzierży w łapie brzytwę

a ile mniej więcej fryzjerka bierze za podcięcie koncówek?

jakiś czas temu byłam na Ks.Anny ( tu przy Avonie ) i wzięła 30 zł, myślę że to trochę za dużo bo żadnej rewelacji mi nie zrobiła tylko skróciła włosy o 1-2 cm

i raz chciałam iść do tej na Prusa co ma zakład z boku sklepu Społem ( taka przy sobie fryzjerka, wredna z twarzy ) .. Chciałam żeby mi na sucho podcieła, bez zmaczania i bez mycia to się nie zgodziła mówiąć że to "świństwo" ( czyli włosy ) włazi jej w nożyczki i tępi ... Nie podobało mi się jej podejście i wystrój zakładu/kanciapy - nie zbyt higieniczny...

na szczęście jest wybór, to nie kiedyś... :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: małpa dzierży w łapie brzytwę

Ludzie wybrali Prezydenta, a teraz narzekają:) Przecież Czerniawski robi wszystko zgodnie z ustawą:
- zatrudnia rodzinę (kto lepiej asystuje od zięcia? ręka do góry!),
- wspiera byłą władzę (Brzeziński nie poddał się samokrytyce ale posadkę na 2msc dostał),
- jest przyjazdny dla mediów (Jacek Babiel asystentem od PR)

Bidula Mietek nic nie może zrobić bo mu piaskownicę popsuli decydenci z poprzedniej kadencji!!! Ja mu wierzę. On Kocha Łomżę!! Co msc jest ok. 10.000 zł, w pracy familijna atmosfera, ludzie go szanują, procentowo się powodzi... Jak tego miasta można nie Kochać?!!

Będzie robił Tuska przez 4lata, w wieku 66lat idzie na emeryturkę, wdycha czyste (lub czystą) powietrze i git majonez!!!

Za cztery lata Babiel wymyśli hasło "Łomża is sexy!!!". To ludzie to kupią bo nasza Bierza ma neonowy urok... o czym każdy Łomżanin wie.

ŁKS Łomża lalalala Łks Łomża lalalala!!!

ja zawsze jak podcinałam włosy to fryzjerka brała 20-25 zł
a też kiedyś, kiedyś chodziłam tam ks. anny przy avonie ;P
ehh ci fryzjerzy bez tej "iskry Bożej"...

a co was obchodzi ile zarabiaja?

a ten koelga co skonczyl te studia ekonomiczne to powinien skonczyc jakies porzadniejsze to by nie musial w markecie zasuwac ;]

3 dzieci kogo to interesuje?

wychodzi na to, że więcej praw i lepiej się dba o meneli i alkoholików, a co z prawem dla zdrowych ludzi chcących normalnie żyć i korzystać ze swoich swobód,

klechom się we łbach jak zwykle poprzewracało ...

"...Bractwo Trzeźwości im. św. Maksymiliana Kolbe w Łomży powstało na kanwie istniejącej od dłuższego czasu pracy trzeźwościowej prowadzonej przy klasztorze OO Kapucynów..." http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=1701

I tu wychodzi polskie biedactwo cebulactwo.Trzeba mu większy mandat dać bo ma lepsze auto,bo w garniaku,bo ma rolexa na ręku.Istna komedia.

rudy błazen z druhem

Eee te nasze świnki podlaskie takie nie są.Sami sobie mandatu by nie wlepili.

rudy błazen z druhem

Zadam pytanie, dlaczego to większość ''biznesmenów'' jezdzi nie zważając na przepisy??? Dlaczego to oni mogą ryzykować czyjeś życie? Właśnie o to chodzi, żeby prawo było równe dla wszystkich, a nie jak jest teraz, że jeden zapłaci 17% swojego wynagrodzenia, a drugi tylko 2,5 %??? Polska mentalność, ''biedactwo cebulactwo'', oszukiwanie i cwaniactwo.

rambo nie pitol.Czyli jak jestem bogaty to według ciebie muszę chleb kupować za 100zł??Jak ide do fryzjera to muszę wydać 1000zł za podcięcie włosów tylko i wyłącznie dlatego ,że się czegoś dorobiłem?
Wkurwia mnie takie podejscie co nie których matołów.

Ps.Nie nie jestem bogaty i niczego się jeszcze nie dorobiłem.

Jakie są w Łomży wspólnoty mieszkaniowe i jakie opinie ?

mało informacji na ten temat, znalazłem tylko to forum

www.wspolnotalagodna.pl

ale nic tam nie ma

Proszę o poważne wpisy

Szyjkę od butelki sobie urżnij mondziole :):):):):):)

Będziesz przez n ia buchał aż dym będzie ci uszami szedł :):)

< wieczne im odpoczywanie >

Żeby nie buło że to moje ogłoszenie:) Przeglądając oferty natknąłem się na nie i wrzuciłem :)

Dziekuje :)

DOSTOJEWSKI widać,że zielonego pojęcia nie masz o szpachlowaniu.15 zł za godzinę?Przez godzinę dobry fachman jest w stanie zrobić całą ścianę 2,5x3 czyli 7,5 m².Chyba,że ktoś się zgodzi i na godzinę będzie robił pół metra.Chcesz nająć tanią siłę roboczą i pewnie jeszcze wymagania z kosmosu.Za taką stawkę to możesz zgodzić fachowców z czerwonym nosem ze starego rynku.Życzę powodzenia...

żadamy ujawnienia listy radnych i jak głosowali w tym przypadku !!!!!!

Nie wiem dlaczego tylu z Was sprowadza wyzwanie do ożywienia łomżyńskiej Starówki tylko do zwiększenia dostępności alkoholu?!

Czy kiedy limity na sprzedaż się zwiększą, a obszar wolny od alkoholu zmniejszy to Starówka zacznie tętnić życiem? To jakaś kpina.

W ten sposób rozmawiając dajemy władzy, czy przedsiębiorcom silne argumenty, że zrobili co mogli by tą część miasta ruszyć. Tymczasem to nie jest plan, by ożywić Starówkę, ale by zarobić i to nie tyle do kasy miasta ile do prywatnych kieszeni.

Starówkę ożywić może pomysł, również ten na biznes, ale i plan miejski, by jakoś tą część miasta spójnie rozwijać. Zwiększenie koncesji nic nie da. Jest już np. taka Kafeteria, było Pod Papugami z koncesjami i co? Pierwszy lokal na sprzedaż, a drugiego dawno nie ma.

Od władz chciałbym usłyszeć lepsze pomysły na Starówkę niż alkohol, bo jeśli to wszystko, co potrafią wymyślić, to chyba nie świadczy dobrze o tym, jak postrzega się samych mieszkańców i przyjezdnych, których "ożywić" ma łatwe nachlanie się w centrum.

Nie znoszę taksówkarzy, których nazywam "złotówkarze". Wciskają się na chama, spieszą się i robią manewry jakby prowadzili pojazdy uprzywilejowane i za pasażerów mieli samych papieży, albo innych prezydentów. Za cholerę nie mogą zrozumieć, że pasażer, którego wiozą ma takie same prawa jak pasażerowie innych samochodów, którzy także chcą zdążyć do pracy, lekarza, albo innej szkoły.

Witam.
Mam pytanie odnośnie kursu fryzjerskiego. Czy takie kursy są organizowane w Żaku a może w innej szkole bądź salonie(bo też o tym słyszałam) ?? Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat. Może ktoś z Was brał udział w takim kursie i jest w stanie powiedzieć jak to się odbywa itd . Za wszelkie mądre i dotyczące tematu odpowiedzi z góry dziękuję...

Hahahaha dobry jest ;]

w sadzie odszczekasz ksenofoba

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org