Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Można zwalczać opozycję> Można. |
To czy w Łomży będzie 30 czy 300 punktów sprzedaży alkoholu nie ma żadnego, powtarzam żadnego wpływu na spożycie. Tak na prawdę stracić bądź zyskać mogą jedynie właściciele tych punktów. Ewentualnie łomżyński kler pokaże swoja siłę, I tyle. Osobiście nie robi mi większej różnicy czy do monopolowego będę miał 100 czy 300 metrów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Można zwalczać opozycję> Można. |
z drugiej strony jak to możliwe, że święci tego miasta tak wiele mogą zrobić dla jednej osoby. Gdyby to samo zaangażowanie wykazywali wobec ŁKS-u
|
|
noo mi do śmiechu nie było, a wręcz - odwrotnie.. tylko teraz chodzę cały czas w spiętej grzywce (tona żelu i lakieru, żeby te małe kosmyki się jakoś trzymały pod wsuwkami) i czekam, aż mi włosy odrosną ;P hehe no fakt, nic nie powiedziałam - zamurowało mnie ! zapytałam się tylko ile płacę i szybko uciekłam. miałam jeszcze głupią nadzieję, że w domu sama umyję głowę i jakoś ułożę i nie będzie tak źle... taaa... lipa jak ch* :P
|
|
A czemu się na takie wpisy zgadzałeś? Nie mogłeś wybrac się do jego szefa i mu to osobiście powiedzieć? Tego nie rozumiem jak czytam Twoje żale. Taki kryształowy, porządny obywatel taksówkarz jesteś?. Poprostu czytając to ma się odczucie, że ten pan dobrym kolegą był. A teraz już nie jest i chcesz mu zrobić świnstwo jakieś. Takie to koleżeństwo, żadnych zasad poczciwości. Ot poprostu.
|
|
Żal czytać. Jak to wszyscy sie troszczyli o ten klub.....
|
|
BRAWA DLA Brzeczyszczykiewicz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
A dokładnie o jaki sprzęt się rozchodzi?? TV czy komputery laptop itp.
|
|
Meg współczuję :( ale podobno ceny w Laurze są przystępne baaardzo
|
|
a na mszy to przy dzieciach piją .
|
|
podcinałam końcówki i tą nieszczęsną grzywkę i zapłaciłam 15 zł. czyli niedużo, pomijając ogólnie moje wrażenie ehh
|
|
a tam, juz nie będę wnikać co to za Pani. w każdym bądź razie NIGDY WIĘCEJ! no i mam uraz :P teraz grzywkę będę sobie podcinać sama - wolę mieć krzywo podciętą przez siebie, niż spie*oloną przez fryzjera ;)
|
|
Byłem z godzinę temu kupić bilet, pod kasami kilkunastoosobowa kolejka tak więc wszystko wskazuje na to że stadion będzie zapełniony :) Do zobaczenia wieczorem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |